Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

Ne motem verjet, stiri strani “vernikov”, z redkimi izjemami. Tudi astrologi in vedezevalke imajo prav, a ne? Za zjokat.

Se zelo strinjam.
Če nekdo z uspe dobiti stik z vesoljem, z dušami pokojnih, naj tega ne izkorišča, naj ne sprašuje za številke lota, ki bodo zadele,ali ne sprašuje, kdaj je bil rojen, itd.

Vesolje, duša, ali angel niso vroča linija, ali splet, kjer se sprašuje bedarije in se tudi dobi bedast odgovor.

Skratka, take “stike” je treba spoštovati.Tudi zato,ker so dani le redkim!

Tisti pa, ki v te stvari ne verjamete, to temo obvozite, ne pa, da se iz ljudi, ki so kaj takega doživeli, norčujete.[/quote]

Norčujete!? Če nekaj poimenujemo s pravo besedo, to še ni norčevanje. Da nekdo v teh časih verjame v čarovnice, božička, velikonočnega zajčka in govoreče mize?! Kako naj takega poimenujemo drugače, kot norec. Takih je v Polju veliko, ki mislijo, oz. so prepričani, da so Napoleon, da so srečali Marijo, da so Jezus Kristus, da so… Pa Zemlja je ploščata.

Za trike, finte, manipulacije ti ljudje še nikoli niso slišali.

https://www.youtube.com/watch?v=cpsD2Sx4TGk

Zakaj si tako prepričana v to? In kaj imaš za izgubiti, če probaš? Saj sem lepo pojasnila, da nikomur ni treba nikamor iti, to lahko probaš doma z navadno leseno lepljeno mizo ali pručko, če jo imaš. Po moje bi šlo s čemerkoli, kar je leseno in ne vsebuje kovine. Saj je nekdo tukaj, malo nazaj, lepo pojasnil, zakaj ne kovine. Ker kovina les blokira. Poskusi, malo je treba vztrajati, mi smo čakali ene 10 min, potem se je pa počasi dvignila, saj jo nagovoriš in vprašaš. V resnici miza nima veze, gre za našo energijo. Več ljudi svojo energijo usmerja v predmet in seveda se nekaj zgodi.

Jaz ne verjamem v neke čiračara zadeve, tudi če obstajajo razne entitete, jih ustvari človek sam. To sem gledala v več znanstvenih oddajah. Razlaga je enostavna, ljudje imamo energijo in s svojimi odločitvami glede vedenja in odzivanja jo usmerjamo v neko smer. Če se v neki hiši skos kregajo in si nagajajo ali še kaj hujšega, se tam pač nabira slaba energija in to ni neka baubau scena. Dokazali so, da imajo vodni kristali drugačno strukturo, če ista voda stoji v sobi, kjer so ljudje prijazni, ali pa če jo postaviš sobo, kjer so se kregali. To je dovolj trden dokaz, da ljudje s svojo energijo lahko delamo marsikaj. Navsezadnje tudi elektrike ne vidimo, pa vsi verjamemo vanjo. Kaj pa mobiteli??? A kdo vidi, kako signal oz. zveza potuje po zraku? Se zavedate, kakšno čudo bi bilo, če bi sto let nazaj nekomu pokazal mobitel? In če je kdo takrat že vedel, da bomo imeli mobitele in da bodo “zadeve” šle kar po zraku brez kablov in bo to čudo nevidno… tak človek je bil najmanj za v Polje! No, takrat Polja še ni bilo, so ga pa obesili ali zažgali. Kot marsikoga, ki je takrat trdil karkoli, kar ljudje niso bili sposobni razumeti.

Nekdo je par postov nazaj omenil levitacijo, malo poguglajte in si preberite, tudi znanstveniki jo priznavajo in razumejo, kako gre.

Ljudje smo energija telesom kot elektrika napravam, ki oddajajo energijo in jo potem pretvarjajo.

Marsikaj, kar so razne civilizacije ustvarile tisoče let nazaj (Inki, Maji…), še vedno ne znamo pojasniti, vse bolj pa znanje kaže na to, da so bili samo zelo povezani z naravno, posledično med seboj in ker so bili zavedni, so vedeli, da imajo energijo, s katero lahko delajo karkoli želijo. Brez vsake tehnologije in orodja so dvigovali skale, gradili ogromne piramide in pri tem bili zelo natančni. Sem bila v Chichen Itzi v Mehiki in videla na lastne oči. Takih “čudes” je na svetu nešteto in edina najbolj logična razlaga je, da so ljudje samo znali usmeriti energijo v nekaj in preprosto premakniti brez sile rok. Definitivno je to bolj smiselna in logična razlaga, kot da so to storili neki vesoljci, ki so bili bolj napredni v svoji tehnologiji. Lepo vas prosim!

Nočem biti žaljiva, ampak predvidevam, da si izjemno kratke pameti in še krajše razgledanosti. Se zavedaš, da so ljudi, ki so v zgodovini trdili, da je Zemlja okrogla (ko so še vsi verjeli, da je ravna), označevali za norce??? Kje si bil-a, ko so nas v šoli take reči učili pri zgodovini? Ljudje dejansko so verjeli, da je Zemlja ravna, dokler niso ugotovli nasprotno in to je bilo takrat velikansko odkritje. Kot kasneje tudi elektrika in še kasneje brezžičen signal itd. Ko so ljudje videli vulkane, so verjeli v kiklope, ko je grmelo, so verjeli, da ne bogec krega itd. Ampak ljudje so to verjeli, ker niso imeli razlage.

Da se dvigne miza, če ljudje skoncentrirajo energijo vanjo, ni nič takega. Ljudje seveda imamo energijo. Ali pa ti morda misliš, da smo roboti? Telo je samo orodje, energija je naša “elektrika”. Elektrike tudi ne vidiš, pa vemo, da je. Brezžičnega signala ne vidiš, pa očitno je. Meni je to tudi čudo od čuda, ampak smo ga vzeli kot samoumevno. Ampak mi ga lahko kdo pokaže in razloži?

V mizo vgradiš mikrofon, kadiš hašiš ali pa z nogami držiš in treseš mizo.

Daj nehaj, no. To, da ti ne razumeš brezžičnega signala, še ne pomeni, da je to čudo od čuda. Seveda ga je možno razložit. Videt pa s prostim očesom sicer ne, z napravami zaznat pa ja.

Energija je fizikalni pojem. Ljudje jo seveda imamo. Kinetična energija, toplotna energija, električna energija,.. Ampak lepo prosim ne tu not mešat angelov, vesolja, itd. Eno je znanost, drugo pa te neke vaše čirule čarule, napovedovanje prihodnosti, itd.

Imamo milijon TV programov in internet – če vzamemo samo to, imamo neskončen vir informacij. Da knjig in znanstvenih revij sploh ne omenjam. Ampak ljudje so še totalno za leseno žlico! In veš, zakaj je tako? Ker vsega tega dragocenega vira informacij ne znajo uporabljati. Po TV-ju gledajo oslarije kot so talenti, 24 (k)ur, mehiške nadaljevanke ipd. Koliko ljudi pa gleda kanale, kot so Discovery Science itd.? Koliko ljudi sploh ve, da imajo take kanale na TV-ju, če dlje od POP TV sploh ne preklopijo???

Kot sem že napisala, velika večina ljudi živi totalno površinsko življenje, ujeti v materializem, brez vsakega zavedanja sebe, totalno odklopljeni od narave, torej tudi od sebe. Rodijo se, potem se par let igrajo, razvijajo telesne funkcije, potem gredo v šolo in tam bolj malo poslušajo, ko si najdejo šiht, pa odklopijo možgane in samo še smetijo planet. Kuća-posao-kuća-posao… naučena rutina, dan na dan. Ko kdo omeni nekaj, kar njihov um še ni dosegel, da mu niti ne dajo prilike, pa človeka žalijo in pošiljajo v Polje. In to so osebki, ki ne zaslužijo, da teptajo zemljo. Ker tekom življenja ne naredijo nič, ampak čisto NIČ v dobrobit človeštva in narave. Ničesar ne pogruntajo, samo izrabljajo, kar so pogruntali drugi in furajo svoje ležerno in hkrato bedno življenje do smrti. Vmes se ukvarjajo s sosedi in po možnosti svojim odraslim otrokom grenijo življenje, kaj več od tega pa ne naredijo. Po možnosti so tako bedni in sebični, da niti smeti ne ločujejo, ampak še vedno vse mečejo v isto kanto, najbrž niti plastenk ne zmečkajo, ker njih se to ne tiče. To je delo smetarjev in potem dalje bog ve koga… In tako je pri vseh stvareh. In potem, ko tak človeček zboli, je za to seveda odgovoren zdravnik. Če zdravnik ne porihta njegovega zjebanega telesa, je slab zdravnik. Da bi pa kdo za sekundo pomislil, da smo za VSE, kar se nam zgodi, krivi in odgovorni sami.. to pa ne! Ljudje bi šli na Mars in na Luno, samo v sebe ne bi šli.

[/quote]

Jaz sicer mislim, da so tudi angeli samo neka energija, ki je pač ne znajo razložiti in smo ji dali neko ime. Pustimo to, vprašajmo se raje, od kod informacije. Že dolgo nas učijo, da smo vsi eno, da smo povezani in da imamo čisto vsi v sebi vso vesoljno znanost. Če ne bi bili tako zablokirano, kot trenutno smo, bi se lahko sporazumevali telepatsko, ker dejansko vsi vse vemo, samo ne znamo dostopati do tega. Včasih tu in tam kdo dobi kak signal, kakšno malenkost od informacije, pa še to ni siguren in niti ne ve, kaj bi s tem počel. Lahko bi to uporabili v skupno dobro. Morda za zdravljenje bolezni ipd. Najprej pa moramo biti pripravljeni iti vase in priznati, kdo in kaj smo mi sami. Ljudje se obnašamo, kot da smo vsi ločeni, v resnici pa je vse eno, povezano, kot v naravi. Narava je zelo povezana, eno brez drugega ne gre. Po moje imamo vsi vse v sebi in če bi bili zavedni, bi komot sledili sebi, tako pa lutamo in tavamo, se zgledujemo po drugih, hočemo ustreči drugim itd., istočasno pa delamo proti sebi. Vsi smo tukaj z nekim namenom, nalogo, smislom… a v resnici se trudimo biti kopija drug drugega.

A drevo si danes že objela, počohala vile pod njim, pomahala Angelom in spletla bio-eko jogurt iz recikliranega mleka?

Ni čudno, da vsaka sekta in glupa ideja v Sloveniji ful uspeva.

Se zelo strinjam.
Če nekdo z uspe dobiti stik z vesoljem, z dušami pokojnih, naj tega ne izkorišča, naj ne sprašuje za številke lota, ki bodo zadele,ali ne sprašuje, kdaj je bil rojen, itd.

Vesolje, duša, ali angel niso vroča linija, ali splet, kjer se sprašuje bedarije in se tudi dobi bedast odgovor.

Skratka, take “stike” je treba spoštovati.Tudi zato,ker so dani le redkim!

Tisti pa, ki v te stvari ne verjamete, to temo obvozite, ne pa, da se iz ljudi, ki so kaj takega doživeli, norčujete.[/quote]

Norčujete!? Če nekaj poimenujemo s pravo besedo, to še ni norčevanje. Da nekdo v teh časih verjame v čarovnice, božička, velikonočnega zajčka in govoreče mize?! Kako naj takega poimenujemo drugače, kot norec. Takih je v Polju veliko, ki mislijo, oz. so prepričani, da so Napoleon, da so srečali Marijo, da so Jezus Kristus, da so… Pa Zemlja je ploščata.

Za trike, finte, manipulacije ti ljudje še nikoli niso slišali.[/quote]

hmmm veš vem za kar nekaj primerov ki so hudo podobni tej mizi. Ne gre za dvigovanj aitd, amapk za čist normalne povprečne zadeve . Recimo vžig pralneg astroja. Tistega ta starega k omorš gumb orng pritisniti. Pa ni nobenega v bližini stroja potem pa kar naenkrat slišiš za zadeva melje…. zanimivo a ne? Pa odprta okna, čeprav jih ni nihče odpiral, nihče bil v prostoru. Zunanji dejavniki ala veter pa tud niso te naloge mogli opravt

tko da ne se delat pameten ker izpadeš tam na stopnji opic, kar se humorja tiče ta pa
kotira še nižje

PS primera ki sem ti ju navedel sta se zgodila kolegu. Močno dovmim da bi se doma igral na tak način

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

[/quote]

Jaz sicer mislim, da so tudi angeli samo neka energija, ki je pač ne znajo razložiti in smo ji dali neko ime. Pustimo to, vprašajmo se raje, od kod informacije. Že dolgo nas učijo, da smo vsi eno, da smo povezani in da imamo čisto vsi v sebi vso vesoljno znanost. Če ne bi bili tako zablokirano, kot trenutno smo, bi se lahko sporazumevali telepatsko, ker dejansko vsi vse vemo, samo ne znamo dostopati do tega. Včasih tu in tam kdo dobi kak signal, kakšno malenkost od informacije, pa še to ni siguren in niti ne ve, kaj bi s tem počel. Lahko bi to uporabili v skupno dobro. Morda za zdravljenje bolezni ipd. Najprej pa moramo biti pripravljeni iti vase in priznati, kdo in kaj smo mi sami. Ljudje se obnašamo, kot da smo vsi ločeni, v resnici pa je vse eno, povezano, kot v naravi. Narava je zelo povezana, eno brez drugega ne gre. Po moje imamo vsi vse v sebi in če bi bili zavedni, bi komot sledili sebi, tako pa lutamo in tavamo, se zgledujemo po drugih, hočemo ustreči drugim itd., istočasno pa delamo proti sebi. Vsi smo tukaj z nekim namenom, nalogo, smislom… a v resnici se trudimo biti kopija drug drugega.[/quote]

[img]https://cdn.meme.am/instances/500x/56139598.jpg[/img]

Ma to o neki bajni energiji cloveka s katero lahko samo z dotikom al pa na daljavo premakne neko stvar enostavno mi je smesno. Clovek je cisto omejen z energijo ne pa tudi z inteligenco. Jaz polagam upe bolj kt na energijo v inteligenco cloveka. Bom dala primer. Z energijo se nihce ni neopazno prenesel bancnega trezorja v dnevno sobo ce ga ni ene 5 orjakov zgrabilo in odneslo. Z inteligenco so pa marsikaterega spraznili brez da bi ga bili potrebno dvignit in to neopazno.
Clovek je omejen fizicno ne pa tudi miselno.

Pa še par besed na temo NAPOVEDOVANJE PRIHODNOSTI – moje mnenje oz. kar sem dognala, ko sem malo vrtala, kako bi to bilo mogoče:

Prihodnost seveda ne obstaja, ker obstaja samo ZDAJ, ta trenutek in nihče ne more vedeti, kaj bo. Dejstvo pa je, da vsi svoje energije nekam usmerjamo, je tako? Vsi se za nekaj dajemo. Vprašanje je samo, s kakim namenom in kakšno energijo. Sama verjamem, da se nam lahko vse uresniči, če so nameni dobri in čisti. Uspe sicer lahko tudi, da komu škodiš, ampak itak dobiš energijo nazaj kot bumerang, tako da to se ne splača. Eni temu pravijo karma, jaz pa pravim, da to pač čisto naravno logično, kot neki zakon narave. Kar daš, to prejemaš. Če si nekaj želiš iz napačnih razlogov, je večja verjetnost, da tega ne boš dobil ali pa boš dobil, ampak se bo izteklo drugače, kot si pričakoval. Če si želiš hud avto, ker imaš komplekse in se boš z dobrim avtom potem duval pred kolegi, češ, poglejte me, kako sem hud, kako sem nekaj več od vas.. Tak avto lahko hitro izgubiš v nesreči ipd. Pa to ni neka vudu ali čiračara fora, ampak ljudje si to naredimo sami. Ker smo si to zaželeli iz napačnih razlogov in ker globoko v svoji biti, kjer ni nič slabega, vemo, da je to neumnost in da tega nočemo. Samo na površju smo tako plehki in bedni. Globoko v sebi smo vsi čisto ok. Eni pač rabijo več, drugi manj slabih izkušenj, da pridejo do tega, da vseeno najbolj pametno slediti sebi in biti tak, kot čutiš, da si. Ker vse slabo, kar se na svetu zgodi, se zgodi zaradi človeškega STRAHU. Vse, kakorkoli obračaš. Ljudi je strah drugačnih ljudi, drugih verovanj, revščine, neznanega, prihodnosti, izgube, samote,… in potem se branijo na vse možne načine. Iz tega izvirajo vojne in ostale grozote, ki se žal dogajajo po svetu in jim moramo biti priče tudi tisti, ki s tem nočemo imeti nič.

Se strinjam. Vsak dan je sedanjost.

Jaz pa mislim, da bi lahko z umom in energijo naredili marsikaj. Mi smo pač res čisto zablokirani in moramo držati roke nad mizo, da kao kanaliziramo svojo energijo vanjo. Ljudje z vajo uspejo predmete premikati samo s pogledom, na daljavo. In če dovolj dolgo vadijo, lahko premikajo vedno lažje, hitreje, več in bolj… pač vajo rabimo. Kot rabiš vajo, da glasbeni inštrument tehnično res obvladaš. Najprej en ton, potem drugi, najprej samo pihaš in se trudiš, da sploh kaj pride ven, po nekaj letih pa si lahko že pravi virtuoz. Ampak to prinese VAJA, predanost, koncentracija. Lahko pa vidimo, da so ljudje vedno bolj pametni, kot temu rečemo po domače. Naši otroci so definitivno bolj dojemljivi in hitrejši pri razvoju, kot so bile naše babice. Če razširimo obzorja na več generacij, stoletja, tisočletja.. kakšen napredek je to! Mi zdaj tipamo, kako bi premaknili eno mizico, naši potomci bodo podobne stvari počeli z lahkoto in še mnogo več. Marsikdo verjame, da bi lahko znali potovati na velike razdalje brez prevoznih stedstev, ampak pač še ne znamo. Vemo pa, da so živeli ljudje, ki so verjetno znali tudi to. Včasih se radi pohecamo in rečemo, da bi bilo lažje, če bi se lahko kar prežarčili iz službe do doma, da nam ne bi bilo treba z avtom ali vlakom… od kod nam ta ideja? Zdaj se bodo nekateri spet režali in me pošiljali v Polje, ampak sem prepričana, da so to ljudje že znali in bodo spet znali.

Nočem biti žaljiva, ampak predvidevam, da si izjemno kratke pameti in še krajše razgledanosti. Se zavedaš, da so ljudi, ki so v zgodovini trdili, da je Zemlja okrogla (ko so še vsi verjeli, da je ravna), označevali za norce??? Kje si bil-a, ko so nas v šoli take reči učili pri zgodovini? Ljudje dejansko so verjeli, da je Zemlja ravna, dokler niso ugotovli nasprotno in to je bilo takrat velikansko odkritje. Kot kasneje tudi elektrika in še kasneje brezžičen signal itd. Ko so ljudje videli vulkane, so verjeli v kiklope, ko je grmelo, so verjeli, da ne bogec krega itd. Ampak ljudje so to verjeli, ker niso imeli razlage.

Da se dvigne miza, če ljudje skoncentrirajo energijo vanjo, ni nič takega. Ljudje seveda imamo energijo. Ali pa ti morda misliš, da smo roboti? Telo je samo orodje, energija je naša “elektrika”. Elektrike tudi ne vidiš, pa vemo, da je. Brezžičnega signala ne vidiš, pa očitno je. Meni je to tudi čudo od čuda, ampak smo ga vzeli kot samoumevno. Ampak mi ga lahko kdo pokaže in razloži?[/quote]

Res sem kratke pameti.

Ne razumem zakaj potem nasi gradbeniki sploh uporabljajo bagre in zerjave. Enostavno bi se za roke prijeli, zdruzili pozitivno energijo in dvignili betonski blok v 10.nadstropje. Ej, meni res ni jasno. Aja, kot si ze rekla, ti si pametna, jaz pa neumna, ker ne kupim lih vsake blesarije.

Sicer pa, vprasaj tvojo mizo, ali zunaj dezuje. Se mi ne da pogledat ven.

Hotela sem povedati, da nekateri napovedujejo prihodnost, ker znajo prebrati, kam gredo naše energije, kam jih usmerjamo, ampak to ni nekdo drug ali nekaj druga, to delamo sami, zavedno ali nezavedno. In nekdo, ki ima vpogled v to, kar mi ne vidimo, ker smo čist zablokirani, lahko predvideva najbolj možen izid. To zmožnost uvida bi lahko imeli vsi, samo razvijamo je ne. Sej tudi jasnovidci niso popolnoma jasnovidni, dobivajo neke inserte, neke zamegljene koščke in potem sklepajo, kaj bi lahko bilo. Je pa vse odvisno od nas samih. Vsak se lahko sam odloči, koliko otrok bo imel, če jih sploh želi imeti. Če jih ne more imeti, je to po moje zaradi kakšnih blokad ali pa si jih v resnici, globoko v sebi, sploh ne želi. Se pa vseeno trudi in hodi na umetne oploditve, ker vsi drugijo mislijo, da bi jih moral imeti. Poznam eno tako žensko, za katero sem skoraj prepričana, da si otrok ne želi, ampak želi ustreči vsem okoli sebe, predvsem staršem, ki si vnuka bolestno želijo. Samo ona si tega ne bo priznala, ne bo šla vase in se vprašala: kaj JAZ v resnici želim in kaj bi rada od svojega življenja. Morda bi ugotovila, da je vse, kar dela, zgrešeno, ampak potem bi morala narediti konkretno inventuro v svojem življenju, marsikomu pa se to ne ljubi, zato raje vztraja v agoniji in čaka na boljše čase. Ne razume pa, da boljše čase si lahko naredimo le mi sami, nihče in nič ne more to narediti namesto nas.

Hotela sem povedati, da nekateri napovedujejo prihodnost, ker znajo prebrati, kam gredo naše energije, kam jih usmerjamo, ampak to ni nekdo drug ali nekaj druga, to delamo sami, zavedno ali nezavedno. In nekdo, ki ima vpogled v to, kar mi ne vidimo, ker smo čist zablokirani, lahko predvideva najbolj možen izid. To zmožnost uvida bi lahko imeli vsi, samo razvijamo je ne. Sej tudi jasnovidci niso popolnoma jasnovidni, dobivajo neke inserte, neke zamegljene koščke in potem sklepajo, kaj bi lahko bilo. Je pa vse odvisno od nas samih. Vsak se lahko sam odloči, koliko otrok bo imel, če jih sploh želi imeti. Če jih ne more imeti, je to po moje zaradi kakšnih blokad ali pa si jih v resnici, globoko v sebi, sploh ne želi. Se pa vseeno trudi in hodi na umetne oploditve, ker vsi drugijo mislijo, da bi jih moral imeti. Poznam eno tako žensko, za katero sem skoraj prepričana, da si otrok ne želi, ampak želi ustreči vsem okoli sebe, predvsem staršem, ki si vnuka bolestno želijo. Samo ona si tega ne bo priznala, ne bo šla vase in se vprašala: kaj JAZ v resnici želim in kaj bi rada od svojega življenja. Morda bi ugotovila, da je vse, kar dela, zgrešeno, ampak potem bi morala narediti konkretno inventuro v svojem življenju, marsikomu pa se to ne ljubi, zato raje vztraja v agoniji in čaka na boljše čase. Ne razume pa, da boljše čase si lahko naredimo le mi sami, nihče in nič ne more to narediti namesto nas.[/quote]
Absolutno je res da sami lahko stvari poslabsamo izboljsamo.
Zato v neke jasnovidce ne verjamem. Jaz se rada teoreticno v te stvari poglabljam nisem pa zasledila da imajo tudi nek resnicen prakticen ucinek.
Veliko bolj prakticen je razum pa se ta cloveka preseneti:-)

Dokle ne najdemo niti enega samega posnetka te slavne mize na Youtubu, ali pa kakšne seanse, je to le delo domišljije. Žal.

ker če bi bilo to tako res in mođno, bi že nekdo spravil to na Youtube- tako pa……

Jaz pa mislim, da bi lahko z umom in energijo naredili marsikaj. Mi smo pač res čisto zablokirani in moramo držati roke nad mizo, da kao kanaliziramo svojo energijo vanjo. Ljudje z vajo uspejo predmete premikati samo s pogledom, na daljavo. In če dovolj dolgo vadijo, lahko premikajo vedno lažje, hitreje, več in bolj… pač vajo rabimo. Kot rabiš vajo, da glasbeni inštrument tehnično res obvladaš. Najprej en ton, potem drugi, najprej samo pihaš in se trudiš, da sploh kaj pride ven, po nekaj letih pa si lahko že pravi virtuoz. Ampak to prinese VAJA, predanost, koncentracija. Lahko pa vidimo, da so ljudje vedno bolj pametni, kot temu rečemo po domače. Naši otroci so definitivno bolj dojemljivi in hitrejši pri razvoju, kot so bile naše babice. Če razširimo obzorja na več generacij, stoletja, tisočletja.. kakšen napredek je to! Mi zdaj tipamo, kako bi premaknili eno mizico, naši potomci bodo podobne stvari počeli z lahkoto in še mnogo več. Marsikdo verjame, da bi lahko znali potovati na velike razdalje brez prevoznih stedstev, ampak pač še ne znamo. Vemo pa, da so živeli ljudje, ki so verjetno znali tudi to. Včasih se radi pohecamo in rečemo, da bi bilo lažje, če bi se lahko kar prežarčili iz službe do doma, da nam ne bi bilo treba z avtom ali vlakom… od kod nam ta ideja? Zdaj se bodo nekateri spet režali in me pošiljali v Polje, ampak sem prepričana, da so to ljudje že znali in bodo spet znali.[/quote]
Ljudje običajno verjamemo v delovanje afirmacij, oziroma avtosugestij, ki niso nič drugega kot neke vrste avtohipnoza.
V tem primeru, okrog premikanja mize, zato ni stvar v ničemer drugem, kot v sugestijah, kjer se ljudje tako močno hipnotizirajo, da dejansko “vidijo” premikanje mize.
Seveda pa zaradi tega, ker nič ne razmišljajo, pozabijo na vso to koncentriranje in fokusiranje in sugestije, ker so preveč obsedeni s ciljem.

Podobna zadeva je pri prikazovanjih Marije ali Jezusa, kar običajno opazijo le tisti, ki so na robu obupa ali pa deležni vsakodnevnega pranja možganov, ki ni nič drugega kot hipnotiziranje. Možgani zato sčasoma zaradi sugestij, začnejo ustvarjati slike in tako človek več ne loči med resnico in med prividi ali fantazmami.
Tudi prikazovanje angelov je že bilo znanstveno razloženo in je celo možno, da z stimuliranjem določenega dela možganov, lahko preprosto vklapljamo in izklapljamo prikazovanje angelov.

Pranju možganov pa je priča večina ljudi že preko reklam o čudežnih pralnih praških in podobnih zadevah. 🙂

Nisem brala odgovorov. Ta tema mi je bila smešna za brat in se bom vzdržala nepotrebnih komentarjev. Kar se pa okrepljenega dela besedila tiče pa dodajam samo to: To učijo razni duhovni učitelji njega dni in tudi dandanes. Navsezadnje tudi znanost. In ja, v ta del verjamem, glede ostalega pa, hvala bogu nimam izkušenj itd.
In če je vse to res kar praviš, vas je kaj ( bilo) strah?

Vse skupaj spominja na rdiestezijo, ko možgani preko živcev vplivajo na premikanje roke ali prstov ter posledično na nihalo ali kakšen drug predmet, ki le ojača te mikro premike roke.
Odgovori so običajno takšni, kakršni se skrivajo v naši podzavesti in v kar tudi sami verjamemo.
Če bi res lahko s tem napovedovali prihodnost, bi že vsi bili milijonarji in zadeli na lotu. :)))

Seveda pa je tvoj um poln neke ezoterike in raznih modrosti od takšnih in drugačnih modrecev in s tem dobiš le potrditev, da je to vse res, kar itak že sama veš in je v tebi. Si pa tudi ti del vesolja, zato miza res dobi odgovore iz vesolja. 🙂

Je pa preprosto le kopirati in pisariti o nekih modrostih, ki so jih odkrili drugi. Zaradi tega ti nisi nič bolj modra.

Pred leti sem bila na Koroškem na kmetiji z mizico. Odgovorila je na vprašanja, ki so se mi zdela popolnoma nemogoča. Čez nekaj let se je izkazalo, da so bile napovedi popolnoma točne!

Ta tema je dokaz koliko naivnih ovc je tlele.Verjamejo v jezusa,častijo astrologijo,imajo praznike na horoskopske znake,verjemajo vojne,ubijanja,rope,posilstva,bolezni,smrti,.. Verjeti v človeka in moč pa bi vsakega poslali na psihiatrijo.

Najprej se podučite kdo in kaj je človek,ter kako moč lahko ima človek.Dobro da ne veste kaj je človek pred tisočletji počel z svojo močjo,kaj vse j edosegal.Sedaj pa jih ogromno ljudi tone,so naviti,delujejo po načelu satana,ki je vladar sevtu.Možgani zakrnevajo.

Poskusite če ne verjamete.Verjamem,pa da neboste,ker se bojite lastnega sebe in bojite se resnice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close