Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

nisi glih najbolj brihtne sorte a ne?

http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/duh-deklice-strasi-voznike.html evo anglija
http://pokukaj.si/show/9361/67/Ceste,nakaterihstrasi malce multi kulti
https://www.rtvslo.si/tureavanture/vagabund/eden-najbolj-srhljivih-otokov-na-svetu-le-streljaj-od-blisca-benetk/324106
ni sicer cesta, je pa lahko zelo zanimivo..ps komentarje mal preberi
http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=4922012 evo tvojo belo babo pa še malo od dole
http://katjalenart.blog.siol.net/2007/10/31/bela-gospa/

pa veselo branje……[/quote]

Ti šment, skozi Hudo luknjo se vozim že veliko let, včasih sem se vozila vsak petek in soboto ponoči, proti jutru, ko smo še žurali v Velenju, pa nikoli nisem imela prilike jo srečati ….

O tem, ali in koliko je nekdo brihten, ker ne verjame v duhove, pa ne bi …[/quote]

Ja no, glej če ti nisi mela opravt z njo, lahk povpršaš tistega ki je mel. Zna biti nekaj na tem, ali pa ljudje množično lažejo kar se teh zadev tiče. Ne rečem da ni fejkov vmes, je pa tud precej zadev ki so se slabo končale. Konc koncev se da malo poguglat pa najt verodostoje ljudi ki so s tem meli opravt. No, kot rečeno, linke sem ti poiskal, mimgrede a post pod linkom o poveglii si prebrala? Bo že nekaj na tem..

PS če piše da se vzdrži pomeni da prebereš pa temo zapreš če nimaš kaj pametnega za napisat
PPS iz prve roke ti lahk povem (pozna mljudi ki so se s tem igrali) da ni to glih igranje lota, oz so lahko dobitki nekaj kar ni nujno okej

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

jaz ti za vsaj za 2 primera o povem da se je nekaj zgodilo. Sicer neškodljivo, a dovolj za pritegnjeno pozornost.

Mater eni resnobci pa vedno vso zabavo pokvarite. Obozujem mitologijo,posasti in paranormalne zgodbe. Povejte se kaj o tej mizi tisti ki ste jo videli.

Ej, če niste upiljeni, majke mi. Nekdo mizo premika, to je jasno, če ste že videli z lastnimi očmi. Če pa ste brali v medijih, potem vam pa itak ni pomoči. Nikjer, nikdar še ni bilo nič kaj takšnega dokazano pod pravilnimi pogoji. Šarlatanov in naivnežev pa je na žalost svet poln – bil in vedno bo.

Sem bila pred leti na eni taki seansi v eni gostilni… Neverjetna izkušnja. Nisem pa iskala oz.želela ponavljat.

Ti šment, skozi Hudo luknjo se vozim že veliko let, včasih sem se vozila vsak petek in soboto ponoči, proti jutru, ko smo še žurali v Velenju, pa nikoli nisem imela prilike jo srečati ….

O tem, ali in koliko je nekdo brihten, ker ne verjame v duhove, pa ne bi …[/quote]

Ja no, glej če ti nisi mela opravt z njo, lahk povpršaš tistega ki je mel. Zna biti nekaj na tem, ali pa ljudje množično lažejo kar se teh zadev tiče. Ne rečem da ni fejkov vmes, je pa tud precej zadev ki so se slabo končale. Konc koncev se da malo poguglat pa najt verodostoje ljudi ki so s tem meli opravt. No, kot rečeno, linke sem ti poiskal, mimgrede a post pod linkom o poveglii si prebrala? Bo že nekaj na tem..

PS če piše da se vzdrži pomeni da prebereš pa temo zapreš če nimaš kaj pametnega za napisat
PPS iz prve roke ti lahk povem (pozna mljudi ki so se s tem igrali) da ni to glih igranje lota, oz so lahko dobitki nekaj kar ni nujno okej[/quote]

Poznam ljudi, ki poznajo ljudi, ki imajo npr. soseda, kjer je sodelavec od njene mrzle svakinje imel sorodnika, ki je imel tako srečanje …
Na internetu pa res vedno in povsod prebereš samo resnico :))

PPS iz prve roke ti lahk povem (pozna mljudi ki so se s tem igrali) da ni to glih igranje lota, oz so lahko dobitki nekaj kar ni nujno okej[/quote]

Poznam ljudi, ki poznajo ljudi, ki imajo npr. soseda, kjer je sodelavec od njene mrzle svakinje imel sorodnika, ki je imel tako srečanje …
Na internetu pa res vedno in povsod prebereš samo resnico :))[/quote]

Kako to, da si glavna zvezda teme, ki te sploh ne zanima?

Kako to, da si glavna zvezda teme, ki te sploh ne zanima?[/quote]

Čisto enostavno, ker odgovarjam nekomu, ki se vedno vtakne v moje odgovore (razen v strokovne).

glej ti bom še enkrat napisal, ker si res bolj boge sorte. Prva roka pomeni vsaj osebno izkušnjo. IN ja med prijatelji je primer igranja z ouija board. In ne ni fajn,če gredo stvari po svoje.

pa kar se sorodnikov tiče bi komot še kaj napisal pa mislim da ni to najbolj pametno, oz škoda cajta. Da se razumemo stavri so se zgodile ljudjem ki nimajo nobenih težav, bolezni, ne jemljeo zdravil mamil itd…. tudi razni zunaji dejavniki so izključeni, tako da…. IN zgodile so se brez nekih igranj, klicnaj itd….

kar se neta tiče, ja sem napisal da je precej fejkov. mogoče oddaje Beyond belief ki so grajene na teh zadevah znajo biti dovolj dober razlog zate? Ne vse, ampka nekaj jih je tud s to tematiko.

Drugače pa guglaj pa dobljene info potem preveriš, pa si prideš na jasno kaj je pa kaj ni

lahk pa ouija board nardiš pa se malo igraš…mogoče znaš kaj ujagat…potem pa lahk poročaš kaj in kako

Čisto enostavno, ker odgovarjam nekomu, ki se vedno vtakne v moje odgovore (razen v strokovne).[/quote]

lažeš da se kadi. Repliciram takrat ko maš narobe, oz ko so odgovori nepopolni. In ne zato ker pod nikom piše barca, ampak zato ker so odgovori nepopolni. Pa recpliciram tud komu drugemu, tako da teza ne vzdrži.

glej ti bom še enkrat napisal, ker si res bolj boge sorte. Prva roka pomeni vsaj osebno izkušnjo. IN ja med prijatelji je primer igranja z ouija board. In ne ni fajn,če gredo stvari po svoje.

pa kar se sorodnikov tiče bi komot še kaj napisal pa mislim da ni to najbolj pametno, oz škoda cajta. Da se razumemo stavri so se zgodile ljudjem ki nimajo nobenih težav, bolezni, ne jemljeo zdravil mamil itd…. tudi razni zunaji dejavniki so izključeni, tako da…. IN zgodile so se brez nekih igranj, klicnaj itd….

kar se neta tiče, ja sem napisal da je precej fejkov. mogoče oddaje Beyond belief ki so grajene na teh zadevah znajo biti dovolj dober razlog zate? Ne vse, ampka nekaj jih je tud s to tematiko.

Drugače pa guglaj pa dobljene info potem preveriš, pa si prideš na jasno kaj je pa kaj ni

lahk pa ouija board nardiš pa se malo igraš…mogoče znaš kaj ujagat…potem pa lahk poročaš kaj in kako[/quote]

Ne prepričuj prepričanega, nima smisla …

Čisto enostavno, ker odgovarjam nekomu, ki se vedno vtakne v moje odgovore (razen v strokovne).[/quote]

lažeš da se kadi. Repliciram takrat ko maš narobe, oz ko so odgovori nepopolni. In ne zato ker pod nikom piše barca, ampak zato ker so odgovori nepopolni. Pa recpliciram tud komu drugemu, tako da teza ne vzdrži.[/quote]

Seveda :)))

Išče pozornost,nič drugega.Saj dobra je sam v tem podje….In je ena izmed tistih,ki se sprašuje komu je kaj naredila,da je življenje kaznuje.Le kaj in kaj počne?

Išče pozornost,nič drugega.Saj dobra je sam v tem podje….In je ena izmed tistih,ki se sprašuje komu je kaj naredila,da je življenje kaznuje.Le kaj in kaj počne?[/quote]

Brez skrbi, ne sprašujem se, kaj sem naredila, da me življenje kaznuje, ker nimam občutka, da bi me kaznovalo … sem čisto zadovoljna s svojim življenjem 🙂

Ne delati tega. Odgovarja hudi duh, ki je velik manipulator in lažnivec.
Domnevam, da gre za nekakšno klicanje duhov, marsikdo se je že s tem opekel in zapadel v hudo krizo in halucinacije.
Mizo pustite lepo pri miru, uporabljajte jo izključno za to, za kar se mizo uporablja.
Največji trik Satana je v tem, da je ljudi prepričal, da ga ni.

Živ, me je kdo klical?

Luci

Imam izkušnje, a ne z mizami. Samo opozorila bi vas rada – ne igrajte se s stvarmi, ki jih niti približno ne poznate in pustite onstrnastvo le za posebej za to klicane ljudi!!!

Jao, sem mislila, da ste se na tem forumu kaj poboljšali. :/ Pred leti sem bila en čas kar aktivna, potem mi je pa presedlo, ker je toliko neumnih ljudi gor, da groza. Od dvajsetih odgovorov je mogoče eden normalen in uporaben, ostalo sama zajebancija tistih rednih “gostov”, ki vam je očitno ta forum središče življenja. Če se temu sploh lahko reče življenje, da vsak dan ure in ure prežiš na nove teme in pišeš oslarije.

Pač zgodila se mi je ena res zanimiva stvar in nisem vedela, kje bi našla ljudi, ki morda kaj vedo o tem. Guglala sem “miza se dviguje” in podobno, pa mi meče ven samo o tej mizi na koroškem. O levitaciji je bral že moj mož, torej moje začudenje ni samo premikanje mize, ampak pravilni odgovori. In ne vem, če je bilo najbolj prav, da smo drezali z vprašanji, od kod prihajajo odgovori. Ker takrat je začela skakati kot nora. Opažam pa, da so še te zadeve tako ovite v tančico, da bom zelo težko našla koga, ki bo znal povedati kaj pametnega in verjetnega. Predvsem bi bilo dobro vedeti, da ne obstaja kakšna nevarnost, da odpreš portal kakšnim negativnim energijam. Tega res nihče noče. Ne bi pa tega počela v svojem domu, tako da ne vem, kako oni gledajo na to, ki jo imajo doma in se z njo igrajo skoraj vsak dan. Dovolj ljudi ima izkušnje, da bi to sploh lahko zanikali. Je pa morda celo bolje, da ljudje ostanemo prizemljeni. Čeprav po drugi strani… morda bi si lahko olajšali marsikateri problem in izziv v življenju, če bi si takole malo pomagali, čisto brez vsakih slabih namenov. Da bi to izrabljala in komu škodovala, mi še na pamet ni padlo. Tudi za kakšno loterijo ne bi upala spraševati. Ker ko vidiš, da se dogaja, postaneš malo ponižen in dobiš neki rešpekt do tega. Pač miza se je dvigala in to tako, da nam nič ni bilo jasno.

Razumem, ampak kako pa veš, če si za to oklican oz. če imaš ta blagoslov, ali kako se temu pač reče?

Vprašali smo, če odgovarja duh, pa ni trznila. Smo pa tudi vprašali, če se kdaj zlaže in se je dvignila, tako da ja. Nismo pa šli spraševati, zakaj se zlaže. Tudi sama se bojim, da bi lahko bila kakšna nizka energija, ki je ne bi imenovala, ampak vsi vemo, da kaj dobrega to ni.

Moja tašča je imela takšno mizo. Izdelal ji jo je en gospod. Miza je res odgovorila prav na vprašanje, o katerem sem odgovor vedela samo jaz in moj mož. Tašča je bila čisto obsedena z njo. Non stop obiski,… Po kakem letu ali manj se je tašči dobesedno zmešalo. Videla je hudiče, angele,se zadrževala v najtemnejših delih hiše… Če tega ne doživiš, ne moreš verjet. Na koncu je pristala na psihijatriji, v zaprtem oddelku. Tam je bila kak mesec. Mizo so zažgali. Ko je prišla domov, je prenehala jesti zdravila in od takrat je ok. Moje mnenje je, da se s takimi rečmi ni za igrat, čeprav sama nikoli nisem verjela vanje.

Veliki Vojvoda Luči, Poslanec galaktične Federacije, Prvi Kapitan Vesoljske Ladje zemlja vam sporoča…

NEHITE SE ŽE Z MOJO MIZO JEBAT KER SEM ŽE DVARKAT ŽUPO POLIL!

Hvala.

[img]http://www.garuda.co/wp-content/uploads/2011/12/ASHTARFRONTCOVER742011-1-231×300.jpg[/img]

Vprašali smo, če odgovarja duh, pa ni trznila. Smo pa tudi vprašali, če se kdaj zlaže in se je dvignila, tako da ja. Nismo pa šli spraševati, zakaj se zlaže. Tudi sama se bojim, da bi lahko bila kakšna nizka energija, ki je ne bi imenovala, ampak vsi vemo, da kaj dobrega to ni.[/quote]
Kaj pa so to nizke energije prvic slisim za nizko energijo. Slisala sem ze za razlicne energije nikoli pa za nizke.

ti je jasno, da je nekaj nad. Moja izkušnja je bila lepa, vendar vem, da vsi niso imeli te sreče. Poznam jo, imela je slabo izkušnjo, kasneje so jo diagnosticirali kot šizofreničarko, ampak vam povem, vse je imela prav. Njene napovedi so se izkazale za resnične.

Pač tiste negativne no, nisem hotela uporabljati besed kot so hudič, satan, entiteta…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close