Najdi forum

OK, saj vem, da se o Grčiji veliko piše, pa vseeno… Očitno se bomo letos odpravili na dopust na otok Lesbos (sama sem že bila na Kreti, Santoriniju in celinski Grčiji) in sicer z dveletnim otrokom. Zanima me… hm, … vse!

Poznate hotel Molyvos II? Od mesta Molyvos je bojda oddaljen 4 km. Je to velika slabost?
Kakšne so plaže?
Koliko znaša najem avtomobila (se šteje po km ali po času?)? Se ga splača najeti za npr. večerni sprehod po mestu? Verjetno ne.
Se okoli hotela kaj dogaja?
Kako je s kakšnimi tavernami, restavracijami v bližini (z otrokom si dooooolgih pohodov ne moremo privoščiti)?

Kot vidite, me zanima ogromno stvari. Za vsak nasvet – hvala!

LP

Draga miška, žal bi ti odsvetoval otok Lesbos in prav ta hotel saj smo pred dvemi leti prebili tam 7 dni. Okoli hotela se ne dogaja prav nič, imajo mali bazen, hrana je dobra no odvisno od okusa (evropska) plaža je tko umazana in kao peščena da se ti sploh ne splača kopati v morju (umazano) je pa plaža malo boljša 4 km od hotela ampak vseeno ni to to. Mi smo se do tam vozili z busom , ki te res pobere pred hotelom ampak busi tam niso niti približno taki, kot jih imamo mi. Res da je Lesbos v agenciji strašno poceni (temu tudi primerna gostitev) toda glede na to, da si bila že na ostalih grških otokih je ta otok čist mimo in sploh nimaš občutka da si na Grčiji, ampak na nekem običajnem hrvaškem otočku. Ne vem upam da te nisem razočaral, toda jaz osebno se tam ne bi več vračal ampak bi izbral kako bolj zanimivo destinacijo.

sorry, če si že vplačala……..

Lukas, živjo!

Najlepša hvala za tvoje nasvete! Ne, nisem še vplačala, nameravali smo jutri. In moram ti povedat, da smo si po tvojem nasvetu premislili! Najmanj, kar si želimo, je nezanimiv okoliš, umazano morje in nekaj, kar nas spominja na Hrvaško primorje. Tega imamo dovolj do konca življenja. Hvala še enkrat.

Morda imaš kak predlog, kam iti od grških otokov z majhnim otrokom?

Hvala za info in LP.

Pojdi na Karpatos v Amopi bay.Dva lepa zaliva s peščeno plažo.Moja tamala je bila stara 2,5 let in je ful čofotala tam,nam pa je bilo tudi všeč.Poglej katalog od Intelekte.Letos sem mislil tudi jaz julija na Lesbos v ta iisti hotel in sem se zdaj premislil.Do zdaj mi je bilo v Grčiji vedno lepo(Kreta,Rodos,Karpatos,Santorini in celina z dyano pred vojsko) in nebi se rad zaje…zdaj.Od vseh mi je bil Karpatos najlepši.Mogoče se srečamo jaz čakam last minute varianto.
ciao

Glede na to da sta bila ze oba na drugih grških otokih, je ta najbolj zanimiv in sploh ne daje občutka grškosti. Pridružujem se mnenju maliner-u in pojdite raje tja.

Malinero!

Tudi mi čakamo na last minute varianto! Mogoče se pa bomo res skupaj čofotali 😉
Mi še najbolj navijamo za Karpatos in Zakyntos.

Sporoči, kako ste se odločili, prav?

LP

Miška ,če najdeš kaj pametnega za okoli 17.julija piši.Jaz sem razmišljal tudi za Zakintos.
Lepo se imej ciao

Velja!

Mi išemo termin od 4.7. do konca julija. Če ti najdeš kaj pametnega, se tudi priporočam. Isti destinaciji.

LP

Takole, Malinero! Obljuba dela dolg. Danes smo vplačali akontacijo na agenciji Intelekta za Karpatos, hotel Olympic, 22.7. – 7 dni NZ. Še vedno je prosto, če vas zanima. Sicer pa je prost tudi termin 15.7., a le za 14 dni. Če vas zanima…
Poleg hotela Olympic imajo otroci zastonj tudi v hotelu Apollo, Karpatos.
Možnost doplčila za polpenzion…

Pa povej, kako ste se vi odločili. Mogoče se pa vidimo 😉

LP, Simona

Hvala za informacijo.Žal sem bil na Karpatosu pred 3 leti tako da ne grem še enkrat.Uživajte tam saj je za moje pojme med najlepšimi otoki,na katerih sem bil v Grčiji.Izbira je prava.
Lep poizdrav

Hvala enako!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close