Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Lesbos – Grčija

Lesbos – Grčija

Pozdravljeni!
Sem čisto “frišna” tu gor. Sem en dan prepozno našla ta forum, ker smo ravno včeraj vplačali aranžma na Lesbosu. Pa vas vseeno vprašam, če kdo pozna ta otok in hotel Aeolis. Tja gremo septembra z leto in pol starim otrokom. Dobrodošle bi bile vaše izkušnje.
Hvala lepa!

Izkušenj nimam, posodim pa ti lahko Lonely Planet

Greek Islands za eno leto. Pokliči me.

LP!

Š3tof

LP.Mi smo bili na Lezbosu pred tremi leti,Hotela Aeolis ne poznamo bili smo pa v neposredni bližini.
Plaže je odaljena od hotela in je treba kar nekaj metrov peš hoditi,mogoče za vas je boljša izbira hotela da leži blizu plaže.in mesta,napr. Molyvos I ki se nahaja v mestu Molyvos in ima lepo plažo.Ttudi samo mestece je zelo prikupno in ravno prav zabavno.Tudi v večernih urah je prijetno za sprehode,mesto ima
kar nekaj prijetnih lokalov,predvsem smo bili presenečeni nad identičnim grškim utripom.Mi smo bili na otoku zelo zadovoljni,domačini so zelo prijazni,hrana je zelo okusna,vse poteka bolj počasi in umirjeno
predvseem ni nobenega kiča,npr.v trgovinicah je izključno grška ponudba suvenirjev itd…
Če vas zanima kaj konkretnega vprašajte pa vam bomo z veseljem odgovorili…Mi smo letovali z Intelekto oni so res super….lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close