lepsa polovica Platina se bo slikala za Playboy
Moje mnenje: če je res, da kamera doda 10 kg, si po ogledovanju koščeno-zgubane kože na hrbtu pevke iz Platina malo moških želi videti kaj še bolj odkritega na njej, ker bo vse skupaj daleč od estetskega (čeprav je pa res, da ji retuširanje fotografije lahko še precej pomaga- ampak se bodo morali kar potruditi)
Kamera doda kakšno kilo, ne pa 10 kg!!
Pač je suha, ne vem zakaj se tko obremenjujete z njeno kilažo, če se bo pa slikala za Playboy je pa njen problem.
Eni so suhi, eni debeli, eni imajo kljukast nos pa zgubano kožo, eni so mozoljasti, imajo redke lase,… Res škoda, ker nismo vsi popolni, da bi ble ve babe vesele:))
A ve ste pa vse super LEPE?? Kar kandidirajte za miss, da bo vsaj ena Slovenka zmagala na MISS SVETA.
“A ve ste pa vse super LEPE?? “
Nismo, ampak nismo šle na Emo z eno krpico oblečeno. Za Emo se je samaprijavila in če se je “lepša?” polovica dua tako oblekla, je verjetno zelo prepričana vase in v svojo zapeljivost. Upam samo, da jo bo kak koreograf pred polfinalom Evrovizije malo zabremzal pri količini razgaljene kože in jo oblekel v kako obleko, primernejšo njeni kilaži in stanju njene kože.
Ja, ja, ok, kaj pa drugega, to pa “Slovenčkom” res ne bi bilo podobno, ko bi o nekom napisali kaj pozitivnega in vzpodbudnega! Neee, to pa ne! Raje vse povprek pljuvat, da se potem bolje počutimo, ne? Ojojoj, kam to vodi? Pa kaj vas res tako boli, da jima je bila naklonjena ta pot? Nam je najbrž lahko govorit in obrekovat, ko vse spremljamo le iz naslonjača in s prstom ne mignemo, medtem ko sta morala onadva najbrž marsikaj naredit in se marsičemu odpovedat, da sta tu kjer sta! Dajte no že enkrat razbit ta stereotip o našem narodu in vsaj enkrat nekomu drugemu privoščit, to kar ima!
Ej, meni je čisto ravno – a se slika ali pa ne. Drugače mi Platin sploh ni napačen. Ravno nasprotno – komada Tisočkrat in Pet minut…sta mi še kar všeč….
Kar se pa vizualnega izgleda tiče, je pa res preveč shujšala in se mi zdi , da ji ne paše. Morda bo potem drugače, ker ji kakšno kilo več lepo pristaja.
Ne glede na to kakšna sta drugače, mi njun komad za evrovizijo ni všeč….in to je mnenje, ki ni foušija….
Se zamislim včasih……toliko dobre glasbe kot jo premoremo slovenci…in jo, ne glede na šinfanje……na evroviziji vedno kiksnemo……z izjemo Švajger,Derenda….
Kaj češ….pač takšna tekmovanja niso v prioriteti marsikaterega glasbenika…
lp
Zakaj ste tke,a ne privoščite sreče njej in njemu?A je sploh pomembno kakšna je?Če se bo slikala za Playboya je njena stvar,ne vaša.In če je suha in… je tud njen problem(oz.to sploh ni problem)Kar groza me je kakšne ste lahko ženske!Hvala bogu da ne spadam med take…Pa brez zamere,sem jezna ko kdo koga obira na tak način,,,,.!!!
Forum je zaprt za komentiranje.