Lepotna operacija pri 20-ih
Če ne gre res za anomalije, se mi zdi škoda. Ampak, če že misli, da mora, je vseeno bolje, da gre, ko je mlajša.
Meni se namreč še bolj absurdne zdijo operacije enih starih, ko si nategujejo obraz, pumpajo ustnice, podlagajo joške, vse ostalo je pa staro, staro, staro. In predno se pocajtajo rane od ene lepotne matrarije, gre v maloro že kaj drugega.
Ali ni lepše, da je vse skladno z leti?
meni se zdi ,da je operacija nepotrebna … ampak pri lepotni posegih vedno izhajam pri enem – če nekoga nekaj res zelo zelo kvari ok naj bo, npr. če se je že odločila za nos, pa kaj je zdaj narobe še z ustnicami??? To je pa šminka … Nikakor ne bi pristala, da si daje nekaj v telo – bodisi da gre za povečavo ustnic, Bog ne daj prsi .. Npr. če ima punca majhne prsi – saj je to tudi na nek način lepo .. meni osebno lepše kot neke umetne sise … Povečave ustnic, prsi .. se mi zdi pa že iskanje dlake v jajcu. Kritika gre tudi na mamo – vendar je tu več kot očitno – zunanjemu videzu pripisujejo v družini veliko težo in hčerko verjetno celo na tiho podpirajo …
Zakaj pa gre kritika na mamo? Sama sem si tudi pri 23 dala popraviti nos in moja mama ni imela nič pri tem. Nihče pri nas ni zunanjemu videzu pripisoval nobene pozornosti, mene je pač moj nos motil, počutila sem se slabo in ja, ko so starši zvedeli za mojo odločitev, so me podprli. Kaj je v tem slabega?? Tudi, če me ne bi, se ne bi nič spremenilo. Odločitev je padla. Danes mi ni žal…priznam pa, da še enkrat ne bi šla, ker danes vseeno na vse skupaj gledam drugače…
Forum je zaprt za komentiranje.