Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lepota je relativna

Lepota je relativna

Res se sekiram za vaju bednika. Tok velik, da si ta komad vrtim in pojem zraven :

https://www.youtube.com/watch?v=weMrzt6W8V8

:)))

Jooooj… Bogi revček. 😛

Seveda sem bila v življenju zavrnjena. In kaj naj si rečem – da je bil tip idiot? Ne, ni bil idiot. Pač, mu ni bilo do tega. Skakala od veselja nisem, ni mi bilo fajn, ampak življenje gre pač na naprej, a ne?

A ne bi ti pristopil malce bolj delikatno, potipal teren, in potem bi bile zavrnitve bolj … človeške? tankočutne? Ali pa si izbral izvoljenje, ki so malo bolj tankočutne in človeške?

Super. Tako zelo ti je vseeno, da v drugi temi pišeš, kako te “vsi” prikrito prcajo, nazaj pa pišeš odkrite žaljivke.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda se bolje počuti. Saj ravno to je smisel samoprepričevanja.
Ko si reče, da je ženska smet, utiša svojo željo, da bi si še jo želel in s tem trpel.[/quote]

Jaz pa mislim, da natančno ve, da sebe zavaja. In s tem sam sebi sesuva samozavest in samopodobo. In ja, navzven lahko izgleda frajersko, samozavestno, uspešno, itd., ampak to je krhka maska.

Bolj kot si laže, bolj se zaveda, da si laže, slabšo ima samopodobo (in samozavest).

Kdor v življenju ni sposoben sprejeti poraza in neuspeha, mu vse laži in pravljice ne pomagajo prav nič, pa če si jih ponavlja ves čas ali na forumu tipka v nedogled. Poraz je sestavni del poti do zmage. In neuspeh je sestavni del poti do uspeha. Kdor se od poraza in neuspeha počuti ogrožen, ni na nivoju, da bi si zaslužil uspeh in zmago. To športniki še kako dobro vedo…[/quote]
Takšnih je zelo malo, ki bi se zavedali, da je to le krhka maska. Večina vidi le to masko in zato nesprejemanje zavrnitve doživljajo kot nizko samozavest. Ravno zato jim je toliko pomembna sama maska in s tem smisel vlaganja truda v zavajanje.

Še ena potrditev, da je lepota relativna. Recimo nekdo je omenil Scarlett Johansson. Meni je to zelo zoprna ženska že po izgledu in tudi po karakterju. Ni grda, mi je pa daleč od lepe, zoprna mi je na pogled. Pojem lepe ženske bi bila zame lahko recimo Grace Kelly. Lep moški pa ne vem. Včasih se čudim s kakšnimi moškimi se družijo lepe ženske. Če je tisto lepo, potem zagotovo ne znam prepoznati moške lepote.

Zanimivo, meni se tudi Scarlett J. ne zdi lepa. V tistem filmu o angleškem kralju mi je bila N. Portman veliko lepša.

Mene je recimo presenetilo, da imajo ženske, ki sebe smatrajo za lepe, doma nič čedne moške. Človek bi pričakoval, da če ure in ure porabijo za svoj zunanji izgled, da bo tudi učinek (čeden mož) temu primeren. Tako pa se lahko kvečjemu zadovolji s čednim ljubimcem. Takšna bo recimo rekla, da jo privlači njegov značaj. Mislim, da to ne bo res – ker če bi ji bil pomemben značaj in ne zunanji izgled, se tudi sama ne bi s tem obremenjevala.

Mene bi bolj zanimalo, kako one same smatrajo svoje moške, ne kako jih drugi, ker ravno zaradi tega imamo debato o tem, da je lepota relativna. Ko ti spoznaš določene lastnosti pri moškem in te le te privlačijo, verjamem, da le te znajo vplivat tudi na to, kako ga vidiš oziroma doživljaš kot celoto.
Kako nekoga vidiš, pa je odvisno tudi od tvoje notranje želje. Lahko si oseba, ki potrebuje neko potrditev/občudovanje okolice, da lahko pritegneš lepega moškega (to je bolj za naivnice) ali pa so ti bolj pomembne lastnosti moškega, ki bo znal vzdrževati družino ali pa “zahtevaš” celoto, lepega in sigurnega. Odvisno je tudi od tega, kako dobro znaš prepoznavat vse te lastnosti in še en kup faktorjev.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem že od nekdaj grda.

Hahahahahha, CAR ! 😀

absolutno najleša je tusta s katero mi pride ☺♥
vsaka!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close