Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lepota je relativna

Lepota je relativna

velja za obe:
Nisi lepa, nisi zala
sama si jo boš praskala[/quote]

Moški, ni ne znajo športno sprejeti zavrnitve, so najbolj patetični …[/quote]
In kaj točno ima on od tega, če športno sprejme zavrnitev ? V vsakem primeru se ne bosta več slišala.

Kako pa to zgleda, športno ? 🙂
Da gresta odlaufat še en maraton ? :)[/quote]

Tako da za poraz ne krivijo vseh drugih … sploh pa ne predmeta poželenja, ki kar naenkrat postane … smeti :P?[/quote]
Temu se reče drugače “mami, užalila me je”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:)[/quote]

No, vidiš, točno o tem govorim. To je res športen pristop …

Zanimivo, da kaj so smeti definira zgolj to, da dobiš košarco … Prej pa niso bile smeti…[/quote]

Tudi košare ni bilo ☺

Zanimivo, da kaj so smeti definira zgolj to, da dobiš košarco … Prej pa niso bile smeti…[/quote]
Ja normalno.. dokler nekaj lahko uporabljaš pač ni smet.. Kaj je tu čudnega?
Razen če se reciklira. No to pa delajo tipčki, ki pridejo potem… reciklatorji :)[/quote]

Saj točno v tem je fora. Ker nisi mogel uporabiti … so postale smeti 🙂
Če po uporabi rečeš, da so smeti – je to druga zadeva.

Tudi košare ni bilo ☺[/quote]

Absolutno res 🙂
Morala zgodbe: preden se spustiš, natančno preveri, če je kje košara …

Moški, ni ne znajo športno sprejeti zavrnitve, so najbolj patetični …[/quote]
In kaj točno ima on od tega, če športno sprejme zavrnitev ? V vsakem primeru se ne bosta več slišala.[/quote]

In kaj ima od tega, če se kuja od razvajen deček, ki ni dobil rdečega avtomobilčka? A se bolje počuti, ker sam sebe prepričuje, da so itak lepi samo modri avtomobilčki in da so rdeči za v smeti? A si “verjame”?

Tudi košare ni bilo ☺[/quote]

Absolutno res 🙂
Morala zgodbe: preden se spustiš, natančno preveri, če je kje košara …[/quote]

pa, da bi bil ob ves užitek “odplačevanja”, da dobi košaro nazaj … naka – aja, da ti SI košara pa sama v vsakem 3. postu poveš
itak pa lajf ni tako absolutno (absurden) kot JS ☺

Seveda se bolje počuti. Saj ravno to je smisel samoprepričevanja.
Ko si reče, da je ženska smet, utiša svojo željo, da bi si še jo želel in s tem trpel.

Ko si reče, da je ženska smet, utiša svojo željo, da bi si še jo želel in s tem trpel.[/quote]
Če brožaš po smeteh, boš pač kdaj tudi smrdel po njih, pa če se še tako preprečuješ, da ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko si reče, da je ženska smet, utiša svojo željo, da bi si še jo želel in s tem trpel.[/quote]

Jaz pa mislim, da natančno ve, da sebe zavaja. In s tem sam sebi sesuva samozavest in samopodobo. In ja, navzven lahko izgleda frajersko, samozavestno, uspešno, itd., ampak to je krhka maska.

Bolj kot si laže, bolj se zaveda, da si laže, slabšo ima samopodobo (in samozavest).

Kdor v življenju ni sposoben sprejeti poraza in neuspeha, mu vse laži in pravljice, pa če si jih ponavlja ves časa ali na forumu tipka v nedogled. Poraz je sestavni del poti do zmage. In neuspeh je sestavni del poti do uspeha. Kdor se od poraza in neuspeha počuti ogrožen, ni na nivoju, da bi si zaslužil uspeh in zmago. To športniki še kako dobro vedo…

Popravek

Jaz pa mislim, da natančno ve, da sebe zavaja. In s tem sam sebi sesuva samozavest in samopodobo. In ja, navzven lahko izgleda frajersko, samozavestno, uspešno, itd., ampak to je krhka maska.

Bolj kot si laže, bolj se zaveda, da si laže, slabšo ima samopodobo (in samozavest).

Kdor v življenju ni sposoben sprejeti poraza in neuspeha, mu vse laži in pravljice ne pomagajo prav nič, pa če si jih ponavlja ves čas ali na forumu tipka v nedogled. Poraz je sestavni del poti do zmage. In neuspeh je sestavni del poti do uspeha. Kdor se od poraza in neuspeha počuti ogrožen, ni na nivoju, da bi si zaslužil uspeh in zmago. To športniki še kako dobro vedo…

Kdor v življenju ni sposoben sprejeti poraza in neuspeha, mu vse laži in pravljice, pa če si jih ponavlja ves časa ali na forumu tipka v nedogled. Poraz je sestavni del poti do zmage. In neuspeh je sestavni del poti do uspeha. Kdor se od poraza in neuspeha počuti ogrožen, ni na nivoju, da bi si zaslužil uspeh in zmago. To športniki še kako dobro vedo…[/quote]

škoda, da te Robi zavaja s tem, da briše hard poste o tem, da ima vsaka uporabno dobo .. ali do košarice ali do naslednje, ki postane plen ☺

In kaj točno ima on od tega, če športno sprejme zavrnitev ? V vsakem primeru se ne bosta več slišala.[/quote]

In kaj ima od tega, če se kuja od razvajen deček, ki ni dobil rdečega avtomobilčka? A se bolje počuti, ker sam sebe prepričuje, da so itak lepi samo modri avtomobilčki in da so rdeči za v smeti? A si “verjame”?[/quote]
Če ti reče, da si itak šuga in še isto sekundo spoka stran, to ni velik dela.

In kaj ima od tega, če se kuja od razvajen deček, ki ni dobil rdečega avtomobilčka? A se bolje počuti, ker sam sebe prepričuje, da so itak lepi samo modri avtomobilčki in da so rdeči za v smeti? A si “verjame”?[/quote]
Če ti reče, da si itak šuga in še isto sekundo spoka stran, to ni velik dela.[/quote]

Tudi če pri pištoli pritisneš na sprožilec, ni veliko dela. Posledice pa so lahko …. daljnosežne in ogromne?

Btw, me zanima kako bi ti odreagirala, ko bi šla osvajat moškega in bi ti ta že v prvo prbil “ne zanimaš me, odstrani se”. Najbolj na ku*ac mi gre, ko o tem komentirate ženske, ki še v življenju niste osvajale in si še predstavljate ne, kako je ko si zavrnjen. Za računalnikom cela pametna neki, v reali pa pussyca…

Ne vem zakaj bi se sekiral za posledice nekoga, ki ga nikoli ne bo več srečal ?

Ja potem pa nam ti povej, kako je, da bomo vsaj od nekoga zvedeli, da ne bomo tako nevedni. Hudič je, če je človek tako navajen, da ga noben ne sme zavrnit. Realnost je kruta, če te doma na to niso pripravili.

Ja potem pa nam ti povej, kako je, da bomo vsaj od nekoga zvedeli, da ne bomo tako nevedni. Hudič je, če je človek tako navajen, da ga noben ne sme zavrnit. Realnost je kruta, če te doma na to niso pripravili.[/quote]
Kaj bom jaz tebi razlagal o osvajanju ? Me lahko tudi ti kaj naučiš na tem področju, kaj pridobim jaz s tem ? Sorry, ampak jaz se ne pogovarjam o osvajanju z internetarji, z osebki, ki spoznavajo ženske po spletnih portalih. To smo nekateri že v puberteti dali skozi…been there done that, ni več zanimivo.

Ja potem pa nam ti povej, kako je, da bomo vsaj od nekoga zvedeli, da ne bomo tako nevedni. Hudič je, če je človek tako navajen, da ga noben ne sme zavrnit. Realnost je kruta, če te doma na to niso pripravili.[/quote]
Kaj bom jaz tebi razlagal o osvajanju ? Me lahko tudi ti kaj naučiš na tem področju, kaj pridobim jaz s tem ? Sorry, ampak jaz se ne pogovarjam o osvajanju z internetarji, z osebki, ki spoznavajo ženske po spletnih portalih. To smo nekateri že v puberteti dali skozi…been there done that, ni več zanimivo.[/quote]
Ne o osvajanju. Govoril si o občutku, ko si zavrnjen. Praviš, da nimamo pojma o tem. Pa nam povej kaj, da ga bomo imeli.

Kaj bom jaz tebi razlagal o osvajanju ? Me lahko tudi ti kaj naučiš na tem področju, kaj pridobim jaz s tem ? Sorry, ampak jaz se ne pogovarjam o osvajanju z internetarji, z osebki, ki spoznavajo ženske po spletnih portalih. To smo nekateri že v puberteti dali skozi…been there done that, ni več zanimivo.[/quote]
Ne o osvajanju. Govoril si o občutku, ko si zavrnjen. Praviš, da nimamo pojma o tem. Pa nam povej kaj, da ga bomo imeli.[/quote]
Pri Pandorri je to vsaj nekako logično, ti si pa dec in nimaš pojma kako je biti zavrnjen ? S tem si mi vse povedal o sebi. Wannabe zrel, a navadna pussyca in rl 😉

A nisi ti tisti, ki zavrnitev opisuje, kot nekaj zelo strašnega? Vprašam, ker sem dobil tak občutek. Ta takega dedca, kot se ti predstavljaš, bi to morala bit mala malica.

Ma idi v ku*ac, ti hrošč internetarski. Me čakajo pomembnejši opravki danes, kot pa zgubljanje časa s tabo.

Faking zguba si, prebol že enkrat. Dijo.

Kaj to si zdaj demonstriral zavrnitev? :)) Prav paše.

EB ti z vsakim komentarjem pokažeš resnični doprinos tega foruma, kaj foruma ti si doprinos v svetovnem merilu….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close