Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija lepo prosim svetujte kam naj grem -sam straaan od SIOLA?????

lepo prosim svetujte kam naj grem -sam straaan od SIOLA?????

Jest sem še kar zadovoljen z SiOL optiko; za razliko od Lucipina imam SiOL kabelsko televizijo (poceni) in fiksno telefonijo (imam kar nekaj klicev v stacionarno omrežje, pa se mi splača).
Je bilo kar nekaj težav, potem pa so zamenjali modem in od takrat ne vem, da sploh obstaja (kakšno leto).

Preveri kakšno sliko imajo sosedje okoli tebe. Če so z T-2 zadovoljni, potem je velika verjetnost, da bo tudi tebi delal T-2 v redu. Če pa je kak drug potem bo tudi drugi delal v redu pri tebi. Skoraj zagotovco. Izskušnja mojega soseda.

Kva za vraga pa imate za 61 ? Zakaj pa tolk čvekate, gotov vam telefonija nanese. Iz mobija na mobi, ne pa iz fiks na mobi, pa bo račun za nekaj ojrov manjši. Pa namesto mega navadno okrnjeno verzijo TV, pa nč internete, ker če ste revni, potem morte res drugam, npr na kabelsko za 16 ![/quote]

hahaha kak pripevek da dol padeš..heheheh

Če imate baker in vam en ponudnik dela težave npr. Siol, potem bo tudi Amis delal težave in obratno, saj je bolj verjetno težave v kvaliteti parice.

To pa že ni res janez–. Sem bil na Siol-u in sem imel stalno težave s kockanjem slike. Sem prešaltal na Amis in težav ni več. Sem pa priklopljen na isti centrali kot pri Siol-u.

smešno –

res je smešno, ampak to kar navajaš ti. Tudi jaz imam preko siola in sem začela pri 39 €/na mesec, danes pa plačujem 61€. Pa ne mi klobasat, da mi telefon nanese, ker ga NIMAM PREKO SIOLA. Telefon imam kar stacionaren – ja še vedno.

Imam pa dva TV priključka in ADSL internet, ki pa mi dela z brzino kot prej ko še ni bilo ADSL in to kljub temu, da nimam 1GB prenosa, ampak 2 GB prenosa. Da ne rečem glavni modem nam je v dveh letih crknil že 4 -krat. Skratka eno s….

Ja sem nezadovoljna tako s kvaliteto, še najbolj pa s ceno. Ali bi kaj bilo drugače, če bi bila pri Amisu? Če ne bom probala nikoli ne izvem!

Jah jst sem na Optiki in dam za Internet 20/20 in siol tv z MEGA+HBO in dam mesečno 59€ s telefonom bi dal 57€ seveda če upoštevamo da se nič ne pogovarjam sam ker ne rabim telefona pa dam 59€

Tko da jamrat kak ti ne dela nima smisla če ne dela menjaj ponudnika storitev…

jaz imam s siolom tudi samo sranje, kocka sliko 100/h pa mi pošljejo tehnika, ki pa samo z rameni miga, da ne more nič naredit…me pa čudi, kako je lahko npr. pri amisu boljše, če je pa ista linija, ista centrala, isti tehniki, ker amis ravno tako pokliče telekomove tehnike, tako da naj mi nekdo razloži kako je lahko pri amisu boljše in grem takoj tja !!!

pa še nekaj sem pozabil, siol ima za dodatno plačilo HBO-skratka MEGA , ampak se filmi in nadaljevanke kar naprej pobavljajo…npr na kanalu 16 UNIVERSAL CHANAL vrtijo že celo leto UMORI NA PODEŽELJU, ko je tega konec pa FOYLOVA VOJNA pa spet UMORI… pa spet FOYL….mislm katastrofa mi pa to plačujemo…pa kaj mislijo da smo bedaki al kaj, da radi gledamo skoz eno in isto, naj grejo u curac !!!

In kaj ma s tem Siol?? pri bilo kerem ponudniku ki ma te programe je isto..tko da siol nima s tem nič…

seveda ima, lahko “pritisne” na posamezne lastnike programov, da ne ponavljajo v nedogled filmov, nanizank, ali pa z njim prekine pogodbo in jo sklene z drugim programom.A bi ti hodil v restavracijo, kjer ti vsaki dan ponudijo samo golaž,golaž,golaž…..

Daj nehaj..če ti ne paše Gledat HBO ga enostavno odjaviš kaj je tukaj tak težko al kaj…ker brezveze jamraš tukaj…

ti si pa od SIOL-a, aaaaaaaaaaa…..

Zakaj pa bi bil jst od Siola? A s tem če mu svetujem če mu ne paše gledat HBO da odjavi!?

Mi pa imamo internet od siola ,kar je groza skoz nas ven mečejo in prekinjajo internet.Razmišljamo,da bi šli na telemach,ker imamo kabelsko tv,Sam za internet preko siola plačamo 26e,kabelska je posebej telefon tudi.1mb imamo interneta pa še to slabo vleče nazadnje nam ga b….a pokvarjena pa še prekinja pol nam pa še rečejo,da je modem zanič.Pred dvema mesecama je prišel zamenjat modem in namesto,da bi dal novega je pa starega.Smo pa 2.5 leti na solu in bolje bi blo če bi šli že prej na telemach sam kaj ko ne veš kaj in kako ,ker prej nismo imeli interneta.Misli smo it na T2 pa ta telekom ni pustil rekli so ,da se ne da.Naši sosedi čez cesto pa telekom ni nič kompliciral dobila je T2 brez problema.Ta telekom je ena orng banda pokvarjena pri položnicah pa znajo golfat pa ljudi obirat.

SIOL je res sranje, nam je tudi skoz sliko cefral, zdaj imamo pa AMIS je pa super.Je rekel en Telekomovec naj ne menjamo operaterja, ker je itak ista linija, ki jo Telekom rihta.No zdaj pa vem da to sploh ni res, linija je že ista, samo AMIS ima dosti boljšo opremo kot SIOL…drugačne modeme, drugačne komunikatorje….SIOL kupuje samo ceneno robo, ki pa res ni dobra.Meni so 3x modem zamenjali in vsak je bil še slabši.

Evo internet siol nam spet nagaja za znoret pol ti pa pošljejo položnico 26e če pa zamudiš ti pa še tistih 5centov zaračunajo v rit naj si jih vtaknejo.Joj nikamor ne vleče,komi čakam ,da gremo stran od siola če nam bo uspelo na telemach ker imamo že tv.Zdaj grem pa rajši gledat tv kot,da izgubljam živce zaradi siola.TV vsaj nič ne nagaja in lepe slike so.

joj joj in ta siol že en mesec in pol nam internet nagaja jih pokličeš pa pravjo,da je vse v redu.Nč ni v redu za popizdit je na telemachu pa tud ne bo nč ker ima naša ulica staro napeljavo tko pravjo.Edin instant nam ostane bomo vidl kaj bo.

Ja zakaj pa naročate Siol, mar ne veste da je Siol na slabem glasu??

Prej se je treba pozanimati.
Siol je pred časom delil prenosnike za 100€, pa so vsi navalili, sedaj pa se pritožujejo.
Mar ni jasno, da če nekdo nekaj daje pod ceno, da s tem nekaj ni v redu???
Matr ste naivni!

Hja če je t-2 zakon zakaj je pred stečajem oz v Prisilni poravnavi..če jim to ne rata bo T-2 šel v stečaj in uporabniki pa boste ostali brez storitev…

Jst sem s siolom zadovoljen pri njih sem na Optiki mam Internet in Siol tv…

Internet dela ko šus..a Siol tv je bilo nekaj težav na začetku samo zadnje pol leta oz mal več dela kr vredi..

Tko da če nekomu ne dela še ne pomeni da je siol ni dober..Zato obstaja Konkurenca.

Jaz sem tudi imela večna težave z Siolovo TV. Ko mi je končno dop…. sem odjavila in se šla na ARIO. Zdaj sem leto dni pri njih in nimam nikakršnih težav. Sem pa iz podeželja, kjer nimamo ne vem kakšnih obcij glede izbire. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close