lepo prosim svetujte kam naj grem -sam straaan od SIOLA?????
Pa to nemorš verjet.Tri tedene vsak drug dan klicarim ,ker zamrzuje slika,pravjo bomo poštimal,smo poštimal,…. ku….c nič ne štimajo slika skoooz šteka.Zdele jih kličem ža 40 minut,ništa vsi kurčevi operaterji zasedeni,pa ja de….
Pol mi pa za ta šit računajo 46€ ???? banda pokvarjena!!!!!!
lepo prosim,kam nej se prešaltam,da bo bolš,da bom lahko vsaj pol ure gledala tv brez zamrznenih ksihtov???
hvala,pa se oproščam za izraze ampak sem z obrati na rdečem polju
internet – 14 eurov na mesec
za tv si pa tukaj malo preberi http://www.t-2.net/?ctxID=000865&funcID=1
a ni T2 tik pred stečajem oz. imajo neke frke?
najboljši je kabelski priklop, ampak imajo pretirano drag priklop
mi smo pri siolu, je blo en cajt ful težav, pa je zdej skoraj ok. mogoče je pa zvašim kablom kej narobe?
smo hotli it na amis, pa je še dražji od siola.
tako, da smo ostal na siolu (smo iz obrobja slovenije)
Ja, tudi jaz spadam med tiste, ki so prisiljeni uporabljati storitve SIOL-a:(( Obupala sem že zdavnaj, zdaj samo še upam na boljše čase in ponudbo kakšnega drugega operaterja, ki se bo spomnil, da zaide od Brezovice še malce levo, čez V in N Gorice….
Me pa včasih prime, da bi… mah ne bom napisala, da me še česa ne obtožijo…
Če imate slabe možnosti za IP TV ali za kabelsko, potem se splača preveriti Total TV (poišči na guglu, imajo spletno stran). Total TV deluje tudi v najbolj zabačenih grapah in na najbolj oddaljenih hribih, ker gre preko satelitske antene. Plačuješ mesečno naročnino, oni pa poskrbijo, da dobivaš programe s podnapisi in odkodirane, kot pri kabelskem operaterju. Zaenkrat pa nimajo ponudbe interneta.
Forum je zaprt za komentiranje.