Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija lepo prosim svetujte kam naj grem -sam straaan od SIOLA?????

lepo prosim svetujte kam naj grem -sam straaan od SIOLA?????

Pa to nemorš verjet.Tri tedene vsak drug dan klicarim ,ker zamrzuje slika,pravjo bomo poštimal,smo poštimal,…. ku….c nič ne štimajo slika skoooz šteka.Zdele jih kličem ža 40 minut,ništa vsi kurčevi operaterji zasedeni,pa ja de….
Pol mi pa za ta šit računajo 46€ ???? banda pokvarjena!!!!!!
lepo prosim,kam nej se prešaltam,da bo bolš,da bom lahko vsaj pol ure gledala tv brez zamrznenih ksihtov???
hvala,pa se oproščam za izraze ampak sem z obrati na rdečem polju

jaz ne grem stran od T2! res super, tudi če pokličeš te takoj usmrejajo kako zadevo urediti. res sssuuuuuuuuuperrrr tudi internet!!

lepo prosim a mi lahko kej več napišeš o tem t-2? kako gre to,internet,kolk je za plačat??
hvala ti

internet – 14 eurov na mesec
za tv si pa tukaj malo preberi http://www.t-2.net/?ctxID=000865&funcID=1

hvala ti,ampak sem klicala in priklop ni možen tko,da … zgleda da smo obsojeni na ta k… siol

Pa kaj ste na takem terenu, da ni možen T2 ?
Meni je zakon!

Nujno ampak res takoj si vzemi en – ne raje dva PERSEN FORTE, da se pomiriš sicer boš
počila od jeze, pol pa pokliči operaterja AMIS za informacije o priklopu. Lp.

Očitno ste torej na taki lokaciji…

a ni T2 tik pred stečajem oz. imajo neke frke?

najboljši je kabelski priklop, ampak imajo pretirano drag priklop

mi smo pri siolu, je blo en cajt ful težav, pa je zdej skoraj ok. mogoče je pa zvašim kablom kej narobe?

smo hotli it na amis, pa je še dražji od siola.

tako, da smo ostal na siolu (smo iz obrobja slovenije)

Ja, tudi jaz spadam med tiste, ki so prisiljeni uporabljati storitve SIOL-a:(( Obupala sem že zdavnaj, zdaj samo še upam na boljše čase in ponudbo kakšnega drugega operaterja, ki se bo spomnil, da zaide od Brezovice še malce levo, čez V in N Gorice….
Me pa včasih prime, da bi… mah ne bom napisala, da me še česa ne obtožijo…

Žal mi je, da ne morete na T-2, ker je zares zakon. Ga imamo že 3 leta in niti za sekundo ni trokiral niti internet niti televizija.

Tudi mi smo obsojeni na siol in tudi mi smo imeli na začetku iste probleme kot vi. Zdaj pa se je zadevica umirila in že kakšno leto ni bilo frke. Je pa draga zadeva mi smo štartali z cca 30 eur, danes plačujemo cca 60 eur.

Mi imamo pa Lastovko pa smo ful zadovoljni.Za dve televiziji plačujem 15,50€ na mesec ia to je to.Je pa to samo za tiste, ki imajo signal iz Krvavca.

pri nas ravno tako, štartali z 39, zdaj prihajajo položnice za 61€, pa vidimo manj kot prej.
Smo se pogovarjali da bi se kar odklopili in si kupili tisti digi tv al kar je pač nujno.

Žalost, ja, to si lahko privoščijo ker imajo monopol. Banda!

Pri nas pa T2 nagaja za znoret. Podobne težave kot v prvem postu. Kljub celodnevnim prekinitvam pa položnica še vedno ista. Ne vem, mogoče smo na napačnem koncu.

Mi pa imamo pogoste težave, ravno danes so bile s TV-jem. Na začetku z internetom. Imamokaj dva TV-ja in dve. tel. številki plus internet, plačamo tudi čez 70 €.

Meni dela T2 brezhibno – internet, 2x TV in 1x telefon – 43 €.

MI smo pa za Amis!Oni so zakon,pa se brez vezave so…

Mi se tudi pakiramo na Amis od Telekoma…predvsem, ker je ceneje pa pogovori v stacionarnih zastonj, pa nobene vezave

To pa ni res. Mi imamo signal iz Krima, pa smo se že tudi zanimali za lastovko in bi jo lahko imeli. Verjetno se bomo tudi odločili zanjo.

https://www.facebook.com/actio.si

pojdi na Telemach
mi že več kot 10 let nimamo problemov. zelo zadovoljni. Ko smo menjali stanovanje, smo v novem ravno tako preklopili na Telemach.

Kva za vraga pa imate za 61 ? Zakaj pa tolk čvekate, gotov vam telefonija nanese. Iz mobija na mobi, ne pa iz fiks na mobi, pa bo račun za nekaj ojrov manjši. Pa namesto mega navadno okrnjeno verzijo TV, pa nč internete, ker če ste revni, potem morte res drugam, npr na kabelsko za 16 !

Če imate slabe možnosti za IP TV ali za kabelsko, potem se splača preveriti Total TV (poišči na guglu, imajo spletno stran). Total TV deluje tudi v najbolj zabačenih grapah in na najbolj oddaljenih hribih, ker gre preko satelitske antene. Plačuješ mesečno naročnino, oni pa poskrbijo, da dobivaš programe s podnapisi in odkodirane, kot pri kabelskem operaterju. Zaenkrat pa nimajo ponudbe interneta.

Ali je možen priklop T-2 v Dragomlju, Telekom – SIOL nam pije kri s svojimi cenami in monopolističnim obnašanjem.

Siol- Optika je zakon sem že 2 leti pri njih in deluje super internet kot sam siol tv…Sam s cenami nisem zadovoljen konc koncev kdo pa je s cenami zadovoljen?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close