Lepo bi prosil pomoc…imam problemcek
Namrec ravnokar mi je norton zaznal da imam v C:\Windows\System32 direktoriju virus ti. trojanskega konja…oznaci ga kot file
“mcc.exe” ….. C:\Windows\System32\mcc.exe
zraven pa tudi napise da ga nemore zbrisat niti odpravit…zato sem se jaz odlocil da ga poiscem osebno in sedaj me zanima ce ga lahko jaz tudi odstranim, enostavno “deletam”, da pa nebo nobenih posledic za moj racunalnik!
tako, to je prvi problem ki ga imam….
tu je pa se ta drug…
nenehno (se pravi mogoce vsakih 5 min) mi ko imam prizgan internet explorer odpira strani z nezazeljno vsebino…enostavno se odpre novo okno z raznimi neukusnimi stvarmi…
problem nastopi pa tule…namrec, norton mi nezazna nobenega virusa popolnoma nic, sprobal sem tudi pando online antivirus ki je sicer nasel neke viruse in jih tud uspeno izbrisal pa nic ne de se zmeraj se odpira…imam tudi ad-aware 6.0 ki je prav tako nasel par “kukijev” in jih ravnotako izbrisal pa se zmeraj isto, nato mi je prijatelj priporocal SPY-Sweeperja ki je isto tako nasel par “kukijev” oziroma teh reklam al karkol ze to je pa se zmer ni nic bolje in se se zmeraj vsake tok casa odpre nova stran….
sam sem tudi iz internet options zbrisal vse temporary files-e in vse cookie-je pa sem se zmeraj na istem…tko da nevem vec kaj narest
torej prosim nekoga ki bi imel kako idejo oz. da bi vedel kako odpravit te tezave….
hvala ze vnaprej!!!!!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.