Najdi forum

Lepinje

A katera dela sama doma lepinje?

Rada bi recept. No saj najbrz ni kaj dosti drugace od kruha, ampak sigurno je kaksna zankica nekje, da so potem tiste ta prave.

Najlepsa hvala in lep dan.

Andreja

Hej, Andreja!

V zacetku mojega sodelovanja na forumu ( skoraj dve leti nazaj) smo o tem debatirali. Je nekaj receptov – takih in drugacnih. Mislim, da sem bila jaz, Barb in se en fant, ki smo modrovali. Bom pobrskala, daj se ti in bova kaj staknili. Bodo mogoce se punce pomagale. Prav? Lp

Hej! Napisala sem v iskanje Lepinje za dve leti nazaj in mi je vrglo 26 zadetkov.

V enem Barb sprasuje za lepinjo, odgovarjava jaz in Andraz, ki je dal recept s Kulinarike. Jih je se kar nekaj. Saj bi poslala direkten link, pa vcasih pokaze kar xy stran:))

To je to…

Pozdravček obema!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hvala.
Sicer sama nisem brskala, ker nisem imela casa, sedaj pa vidim da je ze Vladka poskrbela. Res ste punce 1a.

Lep pozdravcek tudi vama.

Andreja

Vladka, kje tocno ste vi? Nisem spremljala foruma od zacetka in mi je ta podatek usel. Vem pa, da ste tudi nekje v tujini.

Andreja, mi smo precej dlje od domovine kot vi in vam tistim, ki ste sicer v tujini, a imate mnogo boljšo, predvsem pa cenejšo prometno povezavo z domovino, včasih kar malo zavidam…
Topel pozdrav iz Kuvajta!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hojla!

Oj Kuvajt. Res je to kar si napisala, da je nam veliko lazje. Ceprav nas lahko pot ze v naslednjem letu zanese celo cez luzo ( iskreno upam, da ne), sem zelo srecna da smo pristali v Bologni. Kadar moza par dni ni doma, se lahko vsedemo v avto in odpeljemo v Slovenijo. 4-5 urc in sem doma.
Upam, da bomo tudi v bodoce ostali v Italiji, ker bo sin zacel s solo in tako ne bi imel problema z menjavo jezika.

Tudi tebi lep pozdrav v Kuvajt.

Andreja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close