Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Lepi, pametni in trezn(hik)iiiii

Lepi, pametni in trezn(hik)iiiii

Hja, ker se ne zanašam na vse obljube brezplačnih hektokilogramov piva, ki so bile dane tu zgoraj sem moral počakati na pravi trenutek in – tadaaam, tukaj je!! Rešetke na straniščnem oknu lokala so dali prebarvati in vse kar moramo storiti je, da se zmenimo za vrstni red, da se zopet ne zagozdimo, kot zadnjič.

Seveda pa ste vljudno vabljeni vsi, ki bi v petkovem popoldnevu želeli spiti kozarček vode (iz pipe), jaz častim.
Upam, da se mi poleg Hmmm in Klemenxxa pridruži še kdo in sicer

ob 16h v TutEnKamnu (na dvorišču za McDonaldsom na Celovški v Šiški v smeri proti Kranju in Škofji Loki.)

Lep pozdrav!!!

Wega >LPS

Joj, kaj nisi včeraj na/povedal, da bi že enkrat tiste obljubljene piškote spekla?

Zdajle je žal prepozno, da bi šla v LJ.

hehe, pa jih v murkatorju kupi, če ne je pa tam nek zraven ena pizzerija, tko da če že ne bo domačih piškotov, se bomo tud z kupljenimi picami zadovoljili 🙂

Torej 1600 : Pitje in žrtje 🙂

Aja ups, kko bomo pa pol ven čez polkna lezli :))

To ni fer … najprej ste od srede govorl, zdej pa kr dans?!?!?!?!?!? beda … pa menda še Švedinj ne bo :-(((

Ker sem urejena in skrbna osebnost, se ukvarjam tudi z fitnesom – sedaj že
lahko obe obrvi hkrati migata – torej sem shujšal, čeprav na žalost kljun ostaja še veeeedno velik kot &#/”(#(“# na morju :)))

Mogoče pridem, mogoče pa tudi ne – če pridem bomo crackali kakšen vrat od pira, ali pa tko kot zadnjič mečemo pikado, samo sedaj moram natakarici obljubiti da njen tatooo na zadnjici ni tarča za pikado 😉

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ahhh, tisoč in en izgovor. Kaj bi drugega pričakovali od deklet??
Švedinje pa seveda bodo. Še dan danes moram na vpogled nositi slikovno prilogo doktorske disertacije “Vroče Švedinje in vpliv na ashomatsko influtivno ekceptonalnost v 19. stoletju z projekcijo in interpoliranjem na sodobnost”

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Skor ste me že prepričal, sam če gorenjca ne bo, pol nima smisla … 😉

Ma sej bo, ga bomo že najdli pa prvlekli pa še pir mu bomo v usta zlival če se bo branu. Sicer sva pa z weho tud gorenca, kajnede dohtar? :))

Mah evo menja – pridem 100% ker plačajo drugi sem vedno poleg :))

Hmmm, ti si bl švoh kar se gorenjca tiče (mislim predvsem lokacijsko ;-))

Maruša – daj še ti prosim pritisni na njega, da mu zbijemo EGO – pojasni mu
da tisto NI in nikdar NE bo Gorenjska – tisto je bolj khmm, saj bi kaj napisal kaj je – pa nočem, če želim dobiti Free Pir :))

Čaki zdej, a ti bo Hmmm plaču pir? On časti? Pol pa itak da pridem ….. kar se tiče njegove lokacije, je deleč od tega, da je to Gorenjska, čeprav se mal trudjo živet po naših principih (hahahaha), hkrati je pa treba upoštevati tudi od kod človek dejansko prihaja 😀

Ni mi pa jasno, zakaj človek potemtakem, ko imajo soslovenčki tako slabo mnenje o Gorenjcih, tako hudičevo vztraja v svojem prepričanju??????

pees*a, anbeden ne bo nč dabiu, da dokažem da sm gorenc

Sicer vama res ne sežem do kolen, sem pa vsaj od dr.ja lokacijsko mal bolj gorenjski 🙂

Hahahahaha, tko se govori! Pet pjancov za mizo, pa vsi zastonjsko vodo žuljo. Čeprou na Gorenjskem nekje že to tut računajo … kao ne točimo iz pipe, ti pa zram kofeta “Zalo” uturi, k jo je prej iz pipe v flašo kelnarca natankala, pa še mastn ti jo zaračunajo.

A pol sm jst tanartabol gorenjska al kaj? To pomen, če pridem, mi ni treba častit? :-DDDDDD

Velikokrat se peljem čez njihove rovte, pa še nikdar nisem opazil, da bi wc papir sušili zunaj, pa tudi če vidim veliko otrok imam vsak mulc svoj žvečilni gumi, mislim prav potratno se obnašajo – jih moramo enkrat v Šenčur na ekskurzijo peljat, pa povedat, kako je nastal Šenčur (saj veš – Ciganim se je tam voz pokvaril – pa so se kar tam poselili :)))))

ajd – hitro štopat, da prideš do cajta dol!

Če boš čez okn lezla, pol ne, če pa ne boš, pol pa … je**t ga :))

Ja itaq pri nas velja, da kdor vabi – tudi plača, ostali pa roke v žep in lepo prijazno povemo, da smo zopet denarnico nekje pozabli :))

lp

hehe rovte je reku, sicer ste pa forum zgrešil, bom jaz admina najdu, da zbriše tele žalitve :))

Juhuuu, jst dans nisem nč vabla, tko da se lahk zastonjsko prcufuknem? 😀 Čez okn pa nam lezla … vprašanje če bodo moje obline šle skos :-S Rajš ne bi reskirala 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close