LEPI -KAJ JE TO
Kar naprej berem o lepoti-ženski ali moški, privlačnosti….
V različnih medijih je vse polno slik lepotic in privlačnih moških-tudi ali predvsem photoshopingiranih.
Kaj pa v resnici-se mi samo zdi ali nas je večina povsem povprečnih-ali pogosto srečujete v okolici, soseska , služba, trgovina-kakšne zanimive ljudi. ( upoštevajoč osebni okus)
Ne vem zakaj , ampak meni se tako redko zgodi, da se mi zdi kdo zares privlačen že na prvi pogled-lahko je sicer videti dobro, pa odbije ostalo-ni karizme…
Zgolj vprašanje
Moram reči, da že dolgo nisem srečala moškega, ki bi bil tako privlačen, da bi me na rit vrglo. K sreči se ne odločam samo po kriteriju lepote. :)) Je pa precej moških, ki so zelo v redu za pogledat. Zanimivo je, da Ljubljana ne izstopa po lepoti moških, so precej lepši v drugih krajih Slovenije (Primorska, Gorenjska).
Itak pa ni preveč dobro imeti zelo lepega moškega – obstaja nevarnost zagledanosti vase. :))
Povprečen človek enači LEPOTO z fotogeničnostjo.
”Beauty is in the eye of the beholder”
ampak mi pač po domače rečemo da je lepa oseba tista ki na sliki potem tudi dobro zgleda + ima še neke kriterije (objektivne kot so recimo določene mere ali vsaj blizu tem meram)
Nikoli nebo 100% moških reklo za eno da je lepa ali najbolša (obratno enako) ampak običajno če postavimo žensko pred 10 moških in če jih več kot 7 reče da je dobra/luštna potem tudi najverjetneje to je.
Si “dvosmerna”, a ne? 🙂 hehe
Za moškega težko ocenim ,kateri je privlačen, ker sem pač heteroseksualec. Lahko samo z estetskega vidika rečem, če bi bil kipar ali fotograf, kakšen moški je lep. Za Georga Clooney-ja recimo ne kapiram, zakaj je toliko ženskam všeč.
Meni so recimo lepe ostre aristokratske arijske poteze, niso mi pa takšni tipi ljudi simpatični, ker to mogoče po krivici povežem s strogostjo, hladnostjo, hinavščino… in sicer obeh spolov. Ženske smo vedno malo biseksualne, in tudi moški so bolj, kot to večina prizna. Izraz biseksualnosti ‘strogo heteroseksualnih’ moških so teamski športi, npr nogomet.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Si “dvosmerna”, a ne? 🙂 hehe
Za moškega težko ocenim ,kateri je privlačen, ker sem pač heteroseksualec. Lahko samo z estetskega vidika rečem, če bi bil kipar ali fotograf, kakšen moški je lep. Za Georga Clooney-ja recimo ne kapiram, zakaj je toliko ženskam všeč.[/quote]
Meni tudi ni jasno, zakaj je tolikim ženskam všeč Brad Pitt.
Si “dvosmerna”, a ne? 🙂 hehe
Za moškega težko ocenim ,kateri je privlačen, ker sem pač heteroseksualec. Lahko samo z estetskega vidika rečem, če bi bil kipar ali fotograf, kakšen moški je lep. Za Georga Clooney-ja recimo ne kapiram, zakaj je toliko ženskam všeč.[/quote]
Meni tudi ni jasno, zakaj je tolikim ženskam všeč Brad Pitt.[/quote]
meni tudi ne. ne rečam, da mi niso všeč razna znana imena iz sveta filma ipd, ampak v real -lifu so mi pa ponavadi všeč tipi, ki drugim niso-pa nimajo dveh glav, niso umazani ipd-ponavadi ne izstopajo, so bolj zadržani.. tega se pa na fotki ne vidi-odbijajo me kričači
Meni so lepi taki, ki imajo tudi element grdega … torej niso lepi v klasičnem smislu. George Clooney je recimo meni čisto prelep, da bi mi bil všeč.
Bi mi pa v oči padel recimo Breckin Meyer (iz Garfielda). Čista desetka.
Meni so lepi taki, ki imajo tudi element grdega … torej niso lepi v klasičnem smislu. George Clooney je recimo meni čisto prelep, da bi mi bil všeč.
Bi mi pa v oči padel recimo Breckin Meyer (iz Garfielda). Čista desetka.
tole si pa dobro povedala, se podpišem
Forum je zaprt za komentiranje.