Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lepe punce bodo spet danes seksale…

lepe punce bodo spet danes seksale…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y7wZz0XDTIw

Ссылка на гидру hydraruzxpnew4af hydraclubbioknikokex7njhwuahc2l67lfiz7z36md2jvopda7nchid onion https://hydraclubbioknikokex7njhwuahc2l67lfiz7z36md2jvopda7nchidhttps://hydraruzpnew4afonion.com – HYDRA onion – хорошо работает зеркало hydraruzxpnew4af ссылка onion современный криптомаркет, HYDRA сайт зеркало лучше всего открывать через TOR браузер, рулетка гидры взлом. Бывает так ваш заказ оформлен, но некоторые orders зеркала ГИДРЫ могут не работать, какой браузера на нашем сайте вы onion market всегда найдете актуальную рабочую ссылку на ГИДРУ hydraclub в обход блокировок. ГИДРА site официальный имеет множество зеркал, на случай вы забанены, onion, высокой нагрузки или DDoS атак. Пользуйтесь ссылкой выше v3.hydraruzxpnew4af.com.co для создания безопасного conversations соединения с сетью TOR и открытия рабочего зеркала. Также hydraclubbioknikokex7njhwuahc2l67lfiz7z36md2jvopda7nchid thread если вы видите сообщение, что зеркало mirror hydraruzxpnew4af недоступно, просто hydraruzxpnew4af.com.co чтобы попробовать использовать другое зеркало hydra4jpwhfx4mst HYDRA onion имеет множество зеркал и некоторые сайты hydra из них могут быть недоступны из-за высокой нагрузки.

No, meni je pa seks povsem odveč. Kot prvo imam vedno en kup drugih stvari za naredit, zvečer mi ni ker sem sveže stuširana in moram potem spet pod tuš, razen tega je skos isto, ne glede na to v kateri pozi, ven in not in to je to. Pač ne razumem kaj vam je seks tako uau. Nimam partnerja, vem da sem aseksualna, tako da preden se usujejo komentarji da me tip ziher vara – me ne, ker ga nimam.

Draga Lisa. Po Ustavi RS se nikogar ne sme prisiliti k spolnim odnosom ali celo, Bog ne daj, posiliti.

Naše geslo: samo DA pomeni DA velja samo za tiste monklje, ki si občasno zaželijo izraziti ljubezen do same sebe (to predvsem) in partnerja(ev) tudi v bolj telesni obliki.

Vaša izbira: moj NE bo vedno NE je povsem Ustavna. Nihče je nima pravice zasmehovati.

Zasmehovanje vaše izbire (na srečo, kajti če ni svobode za malo slabega heca, bodo mene zaprli) ni protiustavno, je pa običajno znak majhnega in pretežno bolj mehkega lulčka ali pretiravanje z masturbacijo ob misli na Lindo Lovelace, katere lažni profili so zadnje čase preplavili Kupid

Okey, to zadnje sem si na suho izmislil, ker nimam časa za na Kupid. Verjetno bom po prvem maju enkrat pokukal tja, da malo vidim kaj to je.

Razlaga PR metode imenovana Kekčeva ukana. Piki Pikuletić, moj trolovski nasprotnik, gotovo zelo dobro ve, kaj se na Kupidu dogaja, ampak če reče da lažem, s tem prizna da si ga med trolanjem skrivaj menca pod mizo med chatom

(a je to v živo na Kupidu ali kot tu, malo po malo?)

z njegovim kolegom v sosednji poslanski pisarni, ki je na Kupid prijavljen pod geslom Čičolina

(ta ženska res obstaja in je mislim Madžarka; nekje sem našel, da je bila politično aktivna v Italiji, če se prav spomnim, igrala je v več erotičnih filmih, odlomke iz teh filmov lahko najdete na internetu, zadetkov je tisoče)

Ta mala šala bi morda lahko pojasnila, zakaj so v nekaterih poslanskih skupinah baje vse ženske na monu, hkrati je pa baje Kupid poln ljubečih parov.

Sasol
Tegs: Scharlab https://chimmed.ru/manufactors/catalog?name=Scharlab

YSI
ZEISS
Zeolyst International

Žal mi je da slišim od žensk da jim je seks brezveze. Alternativ praktično ni. No, nekateri si domislijo adrenalin, potrošništvo, ogovarjanje, ipd. Mi tipi pa vsi frustrirani, ko gledamo na Instagramu lepotice in si mislimo kako jih nekdo cel dan obdeluje!

Odgovor na objavo uporabnika
whatever, 09.03.2013 ob 16:47

spoznavale fante, počele razne stvari in uživale s tem v glavni stvari življenja, seksu…nekateri pa tega nikoli ne bomo sposobni, ker nismo enakovredni 🙁 🙁

Ti imaš probleme v glavi. To kar domnevaš je zelo realitno od osebe do osebe, v resnici pa več seksajo ravno tiste punce, ki niso ravno idealnih postav, ker so bolj prizemljene in niso tako izbrične. Pa sploh ne gre za to, katera lahko več dobi, v resnici najmanj dobi najbolj izbirčna, ker si že v glavi ne dopusti, da bi s kom sploh seksala…

Prav za vsako fuflo obstaja “tržišče”.

Odgovor na objavo uporabnika
Vseskozi 121, 13.05.2022 ob 08:57

Žal mi je da slišim od žensk da jim je seks brezveze. Alternativ praktično ni. No, nekateri si domislijo adrenalin, potrošništvo, ogovarjanje, ipd. Mi tipi pa vsi frustrirani, ko gledamo na Instagramu lepotice in si mislimo kako jih nekdo cel dan obdeluje!

Med temi jih je še veliko tudi nedolžnih… Ampak seveda vsi mislimo ravno obrano, ampak ko človek pride v določeno starostno obdobje veliko bolj razume situacijo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close