lepe pesmica :))
Nasa draga naivna dusica. Utrgal si bom cas za kratek opis stanje duha tovrstnih ljudi.
Imaginacija 🙂
Zapri oci 🙂
Pomisli da si zvezda svetovnega formata 🙂
Imas denar 🙂
Imas slavo 🙂
Imas pozornost medijev 🙂
No se vedno nekaj manjka.
Le kaj bi to lahko bilo?
Priznanje izven sveta umetnosti. Priznanje da si dober clovek.
OK 🙂 Sedaj si v kozi te osebe. Njegova logika-vse se lahko kupi.
Kaj torej delajo zvezdnki da bi dosegli to osebno “nirvano” 🙂
Kupijo jo 🙂
Ah ja za lazje razumevanje zgornjih trditev: definicija pravega humanitarca, dobrotnika, cloveka?
Oseba ki daje-pomaga, nesebicno. Zaradi lastnega prepricanja v svoje prav. Ker si to sam zeli, ker zeli osrecevati in pomagati. NE ZARADI KAMER, MEDIJEV, ZARADI DOBREGA VTISA.
Dobrotniki ne potrebujejo teh stvari. V sebi cutijo zadovoljstvo da so nekomu pomagali. Poglej politike. To so vsi humanitarci ko se vrtijo kamere, potem pa … vse tiho je bilo 🙂
Nasa draga naivna dusica. Utrgal si bom cas za kratek opis stanje duha tovrstnih ljudi.
Imaginacija 🙂
Zapri oci 🙂
Pomisli da si zvezda svetovnega formata 🙂
Imas denar 🙂
Imas slavo 🙂
Imas pozornost medijev 🙂
No se vedno nekaj manjka.
Le kaj bi to lahko bilo?
Priznanje izven sveta umetnosti. Priznanje da si dober clovek.
OK 🙂 Sedaj si v kozi te osebe. Njegova logika-vse se lahko kupi.
Kaj torej delajo zvezdnki da bi dosegli to osebno “nirvano” 🙂
Kupijo jo 🙂
Ah ja za lazje razumevanje zgornjih trditev: definicija pravega humanitarca, dobrotnika, cloveka?
Oseba ki daje-pomaga, nesebicno. Zaradi lastnega prepricanja v svoje prav. Ker si to sam zeli, ker zeli osrecevati in pomagati. NE ZARADI KAMER, MEDIJEV, ZARADI DOBREGA VTISA.
Dobrotniki ne potrebujejo teh stvari. V sebi cutijo zadovoljstvo da so nekomu pomagali. Poglej politike. To so vsi humanitarci ko se vrtijo kamere, potem pa … vse tiho je bilo 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg%5B/quote%5D
In zakaj človek – zvezda svetovnega formata ne bi bil enostavno – DOBER? Vem, da je težko in tudi sama imam včasih te probleme, ampak poskušaj kdaj videti tudi dobro v ljudeh. Pa kaj, če so to zabeležile kamere, bistveno je, da je ljudem pomagal. Politikom pa itak nikoli nisem zaupala. Poštena oseba ne bo dolgo zdržala v naši politiki.
Nekaj za našega cvekarja – glej tisto v okolici Rickyja Martina, vem da ti bo všeč. :)))
Pozabi na Olivo, samo Janez je zanimiv 🙂
Pozabi na Olivo, samo Janez je zanimiv 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=rF8ptOnUw8Y%5B/quote%5D
Oba sta super, eden boljših filmskih parov.
Tole je bila tudi dobra filmska kombinacija:
Bo Travolta odnesel brez prask :)?
ko sem jo pririnil do prebada
je rekla, da mi bo rada “dala”
ko sem jo ruknil, da v prepad bi poletela
se pra.si.ca je za moja jajca je oklela
saj ne, da bil bi z njo f.u.k muka
le njeni pogoji, da kdo jo ruka
postali so nesprejemljiva
za tiča mojega omejevljiva.
Bo Travolta odnesel brez prask :)?
http://www.youtube.com/watch?v=VtYMKqjhPlc%5B/quote%5D
Ful dober komad. Ne morem se spomnit naslova filma, ki je uporabljen v ozadju te pesmi in v katerem je glavno vlogo igral G. Višnjić. Neka humoristična kriminalka. :)) Sicer pa je prav, da ne odnehaš, če imaš žensko rad. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.