Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lepe pesmica :))

lepe pesmica :))

Kaj te to je? :)))))

Izstevanka.

Boldano razumem… :))))))))))))
Ostalo ne. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za vse tiste ki se (pre)resno držijo……

Pesem me spominja na tiste čase, ko sem bil kot fant eno leto zdoma, pesem se je vrtela vsak dan vsaj 3krat meni pa ni bilo nič kaj za smejat… 😉

[youtube]8EqPBCbtQn0[/youtube]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vse bolj se mi zdi, da poteka “reševanje” vprašanj po forumih v stilu te pesmice:

[youtube]dgUBqYxti38[/youtube]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[youtube]10NeDe3Q71A[/youtube]
[youtube]myxDM-HPbpI[/youtube]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[youtube]8_tZZ9GP8fo[/youtube]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[youtube]7HKoqNJtMTQ[/youtube]

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[youtube]My0HQ0QkGLQ&feature=related[/youtube]

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[youtube]olpd0Nkn6h8&feature=related[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=K7UnTFw1fXA

Z_samička meni že excel preglednica crkuje, ker je preobremenjena z vsemi temi podatki in besedili pesmi, ker ne more povezat komu je vse to namenjeno…
Daj še kakšno “posvetilo” prilimaj zraven objave… :))))

Drugače so mi pa všeč tvoji izbori 🙂

On_, namenjeno prav vsem, ki kliknejo na “play” 😉
Posvetila…morda nekoč, nekdaj, nekega lepega in bolj kreativnega dne…
Me veseli, da so še komu všeč ne le meni 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=TH_YbBHVF4g&feature=related

[youtube]qHYOXyy1ToI[/youtube]

[youtube]PJBEnFzV1WU[/youtube]

[youtube]Ifwf8RrU-94[/youtube]

[youtube]vxFoHfDJQz0[/youtube]

[youtube]3Y4My1kmZtg[/youtube]

Za vse, ki se nočejo pogovarjati s tistimi s katerimi bi se morali….♪ ♪ ♫ ♭♬ ♬ ♪ ♪
[youtube]7RkWs6P2IwE[/youtube]
♬ ♪ ♪ ♪ ♪ ♫ ♭♬ ♬ ♬ ♥

[youtube]SkmDfUca85Q&feature=related[/youtube]

[youtube]w_zRWh0QW6M[/youtube]

[youtube]HpCc87055jk&feature=related[/youtube]

[youtube]CSvFpBOe8eY&feature=related[/youtube]

[youtube]EF_xdvn52As[/youtube]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close