lepe pesmica :))
kot si verjetno mislila a nisi napisala, eni bodo trgovali, vojna je velik posel in ( verjetno bi lahko rekel na žalost) vojna daje gospodarstvu velik zagon…iz tega sledi, da imamo vsi, tudi ti nisi izjema ( in velika večina mirovnikov in t.i. levičarjev) kaplje krvi na svojih rokah.
vojna zna bit seksi…do neke mere seveda
kot si verjetno mislila a nisi napisala, eni bodo trgovali, vojna je velik posel in ( verjetno bi lahko rekel na žalost) vojna daje gospodarstvu velik zagon…iz tega sledi, da imamo vsi, tudi ti nisi izjema ( in velika večina mirovnikov in t.i. levičarjev) kaplje krvi na svojih rokah.
[/quote]
Kako nisem? Misliš, da sem dokapitalizacijo omenila samo za okras? 🙂
Aha, smo že pri etiketah…
Jaz se kolektivne krivde čisto zavedam (za razliko od vseh, ki danes trdijo, da nimajo veze z begunci), določene očitke bi tudi čisto lepo sprejela, če ne bi bila proti vstopu v NATO, in če bi ob napadih na Afganistan in Irak, Kobani, Odeso (itd.) ostala doma, pomirjena, da je to daleč, daleč stran…
Kam se pa lahko preselim, da ne bom del sistema, ki se napaja (tudi) iz vojn?
[/quote]
Jaz se kolektivne krivde čisto zavedam (za razliko od vseh, ki danes trdijo, da nimajo veze z begunci), določene očitke bi tudi čisto lepo sprejela, če ne bi bila proti vstopu v NATO, in če bi ob napadih na Afganistan in Irak, Kobani, Odeso (itd.) ostala doma, pomirjena, da je to daleč, daleč stran…
L7 – Wargasm[/quote]
nisem ti lepil etikete, samo opomnil sem, in nikomur ničesar ne očitam ampak zgolj opominjam, da leži krivda na vseh nas, tudi jaz sem bil proti vstopu v Natu, proti razpadu bivše Juge na način kot se je zgodil , proti Ruplovi Vilniuški izjavi in novačanje kolicije voljnih za napad na Irak itd…
glede selitve, verjetno se še najde kak konec zemlje kjer ne bomo del sistema, Afrika je celina prihodnosti, seveda je njen severni del izvzet trenutno
L7 – Wargasm[/quote]
nisem ti lepil etikete, samo opomnil sem, in nikomur ničesar ne očitam ampak zgolj opominjam, da leži krivda na vseh nas, tudi jaz sem bil proti vstopu v Natu, proti razpadu bivše Juge na način kot se je zgodil , proti Ruplovi Vilniuški izjavi in novačanje kolicije voljnih za napad na Irak itd…
glede selitve, verjetno se še najde kak konec zemlje kjer ne bomo del sistema, Afrika je celina prihodnosti, seveda je njen severni del izvzet trenutno
[/quote]
Če bi dandanes obstajal še kak podoben karakter kot Mad Mullah (po možnosti ateist), bi še razmislila, tako pa gledam zemljevid Afrike, in se praktično ob vsaki državi spomnim na kakšen podatek, ki govori proti temu… :/
Show Me Your Genitals
https://www.youtube.com/watch?v=ZehW91Nizdo
Del teksta…
“I can’t have sex with your personality
And I can’t put my penis in your college degree
And I can’t shove my fist in your childhood dreams
So why you’re sharing all this information with me?”
[/quote]
Če bi dandanes obstajal še kak podoben karakter kot Mad Mullah (po možnosti ateist), bi še razmislila, tako pa gledam zemljevid Afrike, in se praktično ob vsaki državi spomnim na kakšen podatek, ki govori proti temu… :/
Rage Against The Machine – Darkness of greed[/quote]
skratka ko potegneš črto tud Slovenja ni tako slaba? pa nisi dajala vtisa, da si oportunistka
Shantel DISKO BOY
https://www.youtube.com/watch?v=be7O4m9rOZE
Rage Against The Machine – Darkness of greed[/quote]
skratka ko potegneš črto tud Slovenja ni tako slaba? pa nisi dajala vtisa, da si oportunistka
[/quote]
Eh, Flash, pa ni vsak sanjač že kar oportunist… 😀
utopični socializem…še najraje bi dovolj dolgo živel, da doživim proces prehoda iz te kvazi demokracije v odmiranje države in bog daj s tem tudi odmiranja prava, ko bo državni aparat izgubil moč in prisilo, ki jo ima nad nami …le to bo zagotovilo prost prehod idej, ljudi, kapitala…konec nadzora, prisile in začetek urejenega kaosa..nova renesansa in idilično število ljudi na zamlji, cca pol miljarde….mogoče pa se bo le nekaj dobrega izcimilo iz vseh teh vojn
pa lep pozdrav vsem
Ena luštna ljubezenska pesem…
Zdaj pa še ena referendumska. Ta pesem govori o čednem moškem, v katerega so se ženske nesrečno zaljubile, ker je imel drugačna nagnjenja…..
Forum je zaprt za komentiranje.