lepe pesmica :))
Jaz niti otrokom tako ne pripravljam. Saj pa imamo vse zloženo in vsak ve, kje kaj ima.
Če pa kdo zjutraj išče svoje gate, je pa to problem v neredu.[/quote]
Pri otrocih se gre za to, da zjutraj ne zgubljaš časa, ko se vsak otrok zmišljuje po svoje, kaj bi oblekel in česa ne. Gre za čisto taktično stvar, ko to opraviš že zvečer, v izogib jutranjim nevšečnostim in norenju zaradi hitenja:).
Jaz niti otrokom tako ne pripravljam. Saj pa imamo vse zloženo in vsak ve, kje kaj ima.
Če pa kdo zjutraj išče svoje gate, je pa to problem v neredu.[/quote]
Pri otrocih se gre za to, da zjutraj ne zgubljaš časa, ko se vsak otrok zmišljuje po svoje, kaj bi oblekel in česa ne. Gre za čisto taktično stvar, ko to opraviš že zvečer, v izogib jutranjim nevšečnostim in norenju zaradi hitenja:).[/quote]
Večji se sami oblečejo in izberejo. Mlajšim pa ti določiš ali pa mu ponudiš dve izbiri, če je že tečen. 🙂
Zato se lahko zgodi, da ne bo zadovoljen s tistim, kar bi že zvečer izbrala.
Nimam, ker sem večino že pobrisal. Prostora je pa vedno dovolj, le jaz nisem zanimiv, ker javno razglašam svoj status. :)[/quote]
What? Ker javno govoriš, da imaš doma zmajevko ups partnerko, si kao nezanimiv?:) A bejž no:)).[/quote]
Za samske že. 🙂
Nesamske pa niso tako zavzete in prav tako bi mi še dodatno debatiranje vzelo preveč časa.
to bo to 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=Ud6sU3AclT4
What? Ker javno govoriš, da imaš doma zmajevko ups partnerko, si kao nezanimiv?:) A bejž no:)).[/quote]
Za samske že. 🙂
Nesamske pa niso tako zavzete in prav tako bi mi še dodatno debatiranje vzelo preveč časa.[/quote]
Ok, to razumem, da ni vedno čas, da bi se posvečal nekim neznancem. Ampak saj tudi vsaka samska ne išče zveze.
Forum je zaprt za komentiranje.