Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija lepa si ko boginja..

lepa si ko boginja..

ej, ženske, malo premišljam..in mislim, da naši deci nam nikoli ne prepevajo tako kot Željko Joksimovič: “lepa si ko boginja..” mi je pač padlo na pamet. No, pa saj tud željko in ostali..so ipak pevci, brenkajo na naše ženskke strune, morda pa v resničnem življenju niso taki?
Moja mama mi je vedno govorila: ne pričakuj, da bo tvoj mož hkrati bil realist in ti zraven brenkal na kitaro.. In kako prav je imela!!

Predvidevam, da si poročena s Slovencem. Ti imajo toliko smisla za šarmiranje kot slon za eleganco.

Moj mož tudi prepeva prelepe ljubenzenske pesmi in oh in sploh. Tudi meni je na začetku pel in sem ga občudovala, ko je bil na odru.
Zdej pa…mi ne poje več, če mu omenim kako je včasih pel se mi smeje….in tako poje samo še na odru.
Servira mi, da ga ne hodim več ven poslušat pa mi pol tud doma ne bo pel.
Tko, da tudi vsi tej pevci niso doma neke “rožice”. (kar se petja tiče)

Za par romantičnih ljubimcev, ki so na oblah Dalmacije s kitaro in prelestnim glasom izvabljaji vzdihe iz ženskih src, se je kasneje izkazalo, da so se v zakonu prelevili v prave tirane.

Ja, pa kar se česa “drugega” tiče, tudi. Na tvoj žalost:(

Kako nas lahko primerjate z željkom, če bi se meni povečala prodaja cd-jev in bi na ta račun bil bogat, bi tudi pisal, da si še kaj drugega kot lepa, tud pametna kot Einsthain, hitra kot Ben Johnson pa še kaj.

Ja glasbeniki res vedo zakaj, vprašaj koliko običajnih Srbov to reče, razen ko prepevajo.. 🙂

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, pa če se niti ne potrudite, da bi vsaj včasih, recimo na kako obletnico poroke bili kot Željkoti :)!!

saj zavrtimo njegovo pesem, mar to ni dovolj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ne, še zapet moraš zraven!! Jao, kera romantika…isti si kot vsi…dec pač 🙂

Mogoče pa nisi lepa…

Ja, pa kar se česa “drugega” tiče, tudi. Na tvoj žalost:([/quote]

Misliš? Motiš se!! Na tvojo žalost!! :.)
Doma ni “rožca” samo kar se petja tiče, za vse ostalo je pa BRILJANT!

New Report

Close