Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LEPA DEKLETA LJUBIJO BARABE

LEPA DEKLETA LJUBIJO BARABE

Točno to.večina deklet izbere na podlagi peedsodka!  Torej izberejo in zavrnejo napačne

Zares sodiš po predsodkih!  Baraba ki prevara drugi dan svoje dejle in in jo čez en teden pretepe je pač zabaven

Take reakcije potem žanje družba!  Ampak kriv je bil obupanec in ne motherfuckerji ki so dobili ta dejleta po katerih je hrepenel Rodger

Ne drži!  Npr v neolitiku je bil pimemben atribut plave oči in ne biti bully!

Odgovor na objavo uporabnika
Yo_, 09.10.2014 ob 21:06

Da tisti dobri, pridni fantje ponavadi niso oh in sploh videza, znajo bit uiber dolgočasni in mamini sinčki. Sorry, tako to je. Z ostalim se pa strinjam.

ko se ločiš in otroci trpijo je tudi zanimivo?

pišete o temu da lepe ženske ljubijo barabe tako kot da ženske pa ne morejo biti barabe. Ravno tiste luftarke si zbirajo barabe. Tista ki je delovna ne bo rekla da je nekdo ki veliko dela dolgočasen. To bo rekla luftarka, ki bo iskala rezervo.

Jaz se pa sprasujem kaj ima clovek sploh od zivljenja.

Ko bodo dojele, da barabe ne morejo spremeniti bo prepozno,potem bomo pa mi “dobri moški” prišli v moč.

Razno razni kanali na youtube-u govorijo o tem da so se moški globalno prebudili
in imajo dosti “igric” ne hodijo več na zmenke, raje delajo kaj drugega kot da zgubljajo svoj dragoceni čas z ženskami ki igrajo igrice.

Moški družite se z ženskami ki imajo res interes da preživlja čas z vami in gre rada ven ko se zmenita, vse drugo se samo odpika. Oh in te ki enostavno ne razumejo da imaš službo 6 dni na teden in prideš zmatran domov in ti dela probleme hitro zbežite kot hitro vas pete nesejo. Zmeraj cenite svoj čas in postavite sebe,svoje hobije in službo na prvo mesto. Nikoli ne postavite ženske na prvo mesto, se nikoli ne konča dobro. Dobre ženske obstajajo ki razumejo da prideš zmatran domov in ne delajo drame,samo izbrskati jih moremo mi moški.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close