Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepa afna – ta punca mi je pa všeč

Lepa afna – ta punca mi je pa všeč

Jaz je sicer ne spremljam, verjamem pa da je marsikateri punci / fantu všeč.

Sicer pa tudi jaz ne razumem bebcev, ki pač kritizirajo nekaj kar jih ne zanima. To je čisti idiotizem!

Pa kaj tebi ni jasno? Pa saj ti je že več ljudi tukaj povedalo, da nisi napisal niti enega tehtnega argumenta. Vse kar si napisal je da so pač te youtuberke neumne. To ni argument, ampak žalitev. Res ne vem kje se ti zatakne.
[/quote]
Ja pa saj so neumne, popolnoma puhle in se predstavlajjo, da je edino kar premorejo njiihova numnost, afnanje in seksualnost in da so zgolj keš luknje za praznenje dedcev, ki so pametni in sposobni in jih dojemajo kot žive seks avtomate, v katerega vrže kovanec in olajša potrebo spolnega nagona in napetosti v isto luknjo. To je ta višek emancipacije, pameti in vrednosti ženske, ko je dobila polno rit privilegijev.

Ja pa saj so neumne, popolnoma puhle in se predstavlajjo, da je edino kar premorejo njiihova numnost, afnanje in seksualnost in da so zgolj keš luknje za praznenje dedcev, ki so pametni in sposobni in jih dojemajo kot žive seks avtomate, v katerega vrže kovanec in olajša potrebo spolnega nagona in napetosti v isto luknjo. To je ta višek emancipacije, pameti in vrednosti ženske, ko je dobila polno rit privilegijev.
[/quote]

S teboj se sploh ne bom spuščal v debato, ker vem, da si čisti toll, ki namenoma provocira.. Pač imaš nizek IQ in nisi sposoben normalnega diskurza v nobeni temi.

Ne trudi se, ker bom vse tvoje nadaljnje komentarje ignoriral.

Pa kaj tebi ni jasno? Pa saj ti je že več ljudi tukaj povedalo, da nisi napisal niti enega tehtnega argumenta. Vse kar si napisal je da so pač te youtuberke neumne. To ni argument, ampak žalitev. Res ne vem kje se ti zatakne.
[/quote]

Ahahah jaa naredi si še več nikov. Saj bo:)

Ahahah jaa naredi si še več nikov. Saj bo:)
[/quote]

?????

?????
[/quote]
Pravi da imašpš visok IQ, si napredovalo…hahahahha

[/quote]

Velik je afnastih bab!

zdej mladci in mladice tripajo na Denise Damme. Pejte na YouTube, poglejte si kak njen filmčk pa komentirajte to bejbo.
Afna je proti njej angelček. Skulirana, plus tega pa ni pijanka in ni res, da ko odpre usta – je konc. Ko jih odpre Afna imaš kaj za slišati. Ko jih pa Denise, ..no, to je pa že fake!
Afna je unikat! Denise je fake!
Jaz drugače teh YouTube tutorialov ne spremljam. Vem, kdo približno so te blogerke, ampak spremljam jih pa ne, ker jih je preveč, ker itak bolj ali manj prežvečene teme..kozmetika, fantje, šola, in to je to. Kakšno torbico si je kupila, da gre ali je bila v Londonu ipd ipd..me ne zanima.
Sem si pa parkrat res pogledala Afno pa te njene nasvete za ličenje. In jo upoštevala. Ene dvakrat .

Ma pusti pacienta pri miru, no.

Starasi pa zagotovo vsaj 40, pa si upoštevala nasvete najstnic, ne? 🙂 Vidiš to je pa tudi lepo v današnjih časih, da se stare babe zgledujejo po najstnicah in upoštevajo nasvete najstnic. 🙂

Starasi pa zagotovo vsaj 40, pa si upoštevala nasvete najstnic, ne? 🙂 Vidiš to je pa tudi lepo v današnjih časih, da se stare babe zgledujejo po najstnicah in upoštevajo nasvete najstnic. 🙂
[/quote]

Lepa Afna že zdavnaj ni več najstnica, stara je ziher okrog 25, 26. Pa tudi če bi bila najstnica, mar to pomeni, da one pa ne morejo dajati stilskih nasvetov? Poznam eno, ki prekaša Lepo Afno in vse ostale blogerke, pa je najstnica – za moje pojme najboljša ‘stilistka’ v Slo – Gaja Prestor.

[/quote]

Sj upoštevala jih je, sam stara baba je stara baba:-)

Jp, kliki se pa kasneje spremenijo v unovčenje frače, to je vsa njhova lepota, pamet, sposobnost in vrednost. Sicer je vedno bilo takih, ampk danes je pa to masa in ponazarja “kao neke več vredne uspešne ženske”, čeprav bi še danes morali temu reči drugače, kot smo še ne dolgo nazj. Skratka narobe svet in resnično vse vrag jemlje. Vozorce so ap tako dobile že od svojih mater in to je le nadaljevanje te srednje genearcije, ki je na hitro postala nezmožna zrelosti, popolnoma razvrednotena in nič vredna. Je pa to čisti produkt privilegijev babe.
[/quote]

Bravo, dobro si tole napisal!!!!!
Današnje, predvsem mlade ženske bi vse rade zaslužile na hitro, po liniji najmanjšega napora.
Z Afnanjem!
Očitno je to dober posel, ko ti sledijo nezreli najstniki in nezrele odrasle ženske, katerih je vedno več.

Tale Afna je luštna pupa zdaj, ko je mlada … a se bo hitro to spremenilo, čez par let, če ne bo pazila … že zdaj je bolj mala, v kolikor bo pridobila še kakšen kg …pa bo hitro kot žoga.
Mala, zbita in okrogla.
Kaj bo pa potem?

Lepa Afna že zdavnaj ni več najstnica, stara je ziher okrog 25, 26. Pa tudi če bi bila najstnica, mar to pomeni, da one pa ne morejo dajati stilskih nasvetov? Poznam eno, ki prekaša Lepo Afno in vse ostale blogerke, pa je najstnica – za moje pojme najboljša ‘stilistka’ v Slo – Gaja Prestor.
[/quote]

Tale najstnica je lepo dekle, a tako močno namazana kot da bi bile maškare.
Zgleda stara okrog 30 let.

Očitno je zdaj moderno, da vsak postavi svoj lajf vsem na ogled!
Ljudje (z mano vred) pa to klikajo in zapravljajo čas za neumnosti, namesto, da bi ga pametneje izrabili.
Pri vsem tehnološkem napredku, človek vedno bolj tone. Žalostno.

Meni je pa simpatična. Slišala sem že za njo, tudi kak njen posnetek sem že videla, redno je pa ne spremljam, ker mi je škoda časa za make up tutoriale. Ampak je njo osrečuje je meni ok.

Lepa afna je res največja carica na yt 🙂

Knjige kot priročniki, vodniki in podobno so povsem zaostala stvar, ker življenje gre naprej in danes bi moral prebrati 10 knjig, ki bi jih bral 2 tedna, da dobiš tiste informacije, ki ji iščeš, na netu so ti pa dosegljive v parih klikih in imaš v dveh urah prebano ali pregledano vse ka te zanima.

Sicer na netu ne spremljam nekih bejb in bejbov, spremljam pa kulinariko in ti povem, da nobena kuharska knjiga ne nadomesti internetnih receptov v besedi in sliki.
[/quote]
Količina teksta je čist enaka. Odvisno je pa kaj iščeš in kakšno temo hočeš razdelat. Potem je količina časa čisto ista porabljena.

Kje pa je ona v službi? Ravno gledam njen vlog – stanovanje ne izgleda ravno poceni. Je tako moderno. Na Youtubu ima 25.000 naročnikov, tako da od tega ne more živet? Pa še v slovenščini snema. Kdo ve?

Starši imajo dinarčke, da se lahko punca afna ane. Men je antipatična zaradi obnašanja in ogromnih zob.

Tiste svoje konjske zobe pa res skos sonči, da je izgleda prav prisiljeno oz. fake. Moteče je tudi njeno obnašanje, češ poglejte me, kako sem super lepa in fajn in imam popolno insta življenje. Bulšit. Blagor enim, da so se pri 25 tako znašle, brez verjetno dneva delovne dobe. Blogerka oz. influencerka ni noben poklic, ampak preseravanje, ker so babe lene in nespodobne, da bi si na pošten način denar služile. Le kaj bi imel dr. Rugelj povedati o teh trendseterkah, če bi bil še živ. Bi bilo zanimivo branje.

Dekle bežno poznam in lahko rečem, da je prima punca. Ima vrednote, je srčna, prijetna, nič vzvišena. Tudi tisto posebno energijo ima, zaradi katere je postala popularna. Ne igra, v njej je res tisto pristno navdušenje.
Občasno njo pogledam, sicer pa vlogov ne spremljam.

Punca mi deluje super, zna pritegniti, ker verjetno taka res je, prisrčna in prijazna pa prav nič vzvišena.

https://www.youtube.com/watch?v=FxrYQn4vX0o

Tipična ljubljančanka…groza od groze…

Lahko da je komu všečna, ampak to, kar počne, je samo sebi namen. Ne vidim smisla v tem. Tudi če ji to omogoča preživetje.

Če jo primerjaš z Denise, je res prisrčna in veliko lepša. Ampak, plehko je vse skupaj….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close