Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepa afna – ta punca mi je pa všeč

Lepa afna – ta punca mi je pa všeč

Meni je predvsem zanimivo, kolk babam je fetiš, da morajo vsi blogerji, obiskovalci instagrama, fb frendi.,..njihove dekolteje in namalane face gledat.

Premalo pozornosti v reali?

Ja, to je res, baba dobi satisfakcijo, če jo baba pohvali. če jo dec, ji je sluzast.
[/quote]

Skoraj tako ja hehehe 🙂 Ampak velik jih reče kao, da ženske žensk ne hvalijo, ker so si preveč fouš. Pri meni ni to tako, jih z veseljem pohvalim in lepo afno Leo z veseljem, njo sploh 🙂

Sicer teorijam zarote večinoma ne verjamem ampak glede črednega nagona se pa strinjam z vsemi istomislečimi. Ljudje smo že po naravi čredno naravnani, smo bili tudi v zgodovini takšni. Problem je v tem ker je to kot naročeno za naše svetovne vladarje, saj nam lahko tako perejo možgane brez težav.

Verjamem da moj post ne bo spremenil sveta, ampak vseeno je dobro opozarjat, kako smo vsi čredno naravnani in da so potrebne spremembe.

Kar se dogaja pa zadnja je višek črede. Pojdi enkrat v srednjošolo pogledat in izprašat šolarje. Vsi so enako oblečene, vsi imajo zelo podobno vizijo prihodnosti, kot da bi gledal klone. Tega pred 20 leti ni bilo.
[/quote]

Ima Mič kar prav. Ti počneš točno to, kar počnejo ljudje v črednem nagonu, torej si del te črede, ki jo omenjaš. Najbolj hecno pa je to, da se tega sploh ne zavedaš. Poglej si komentarje v tej temi.. večina vas samo kritizirata, pljuvata, žali.. Torej? A je sploh kdo napisal neko kritiko in jo podprl z argumenti? Zame komentarji v stilu “slabo”, “zanič”, “brez veze” niso argumentirani in popolnoma brezpredmetni! Vsekakor delo ljudi iz tvoje črede.

Verjetnost ja premalo pozornosti ja in isto se sprašujem koliko pozornosti rabijo zdaj tudi moški na splošno, toliko nekih pohval. Na splošno ljudje no, nevem kam je ta svet šel v k.. Doma premalo pozornosti in zdaj naj jim da partner ali partnerica.

Ima Mič kar prav. Ti počneš točno to, kar počnejo ljudje v črednem nagonu, torej si del te črede, ki jo omenjaš. Najbolj hecno pa je to, da se tega sploh ne zavedaš. Poglej si komentarje v tej temi.. večina vas samo kritizirata, pljuvata, žali.. Torej? A je sploh kdo napisal neko kritiko in jo podprl z argumenti? Zame komentarji v stilu “slabo”, “zanič”, “brez veze” niso argumentirani in popolnoma brezpredmetni! Vsekakor delo ljudi iz tvoje črede.
[/quote]

Tako je, taki odgovori brez pravega razloga so najbolj zanič kar je možno

Pol pa ti imej resno zvezo z žensko, ki ima na facebooku 5000 frendov in dobi vsak dan samo na netu 100 pohval. In napolni ji rit, da bo zadovoljna.

Mislim, da se ne zavedate, kaj čaka vaše sinove, bolj kot ne ssamskost, ker oni tem piuncam ne bodo sposobni riti napolnit.

Tako je, taki odgovori brez pravega razloga so najbolj zanič kar je možno
[/quote]

Ja pod 10timi nicki odgovarjaj ja. Svoje argumente sem zelo nazorno (po domače) napisal. Če jih ti nisi prebral oz. niti razumel je to tvoj problem ne moj.

Sem gledala, ko je delala kemični piling.
Se mi je kar zasmilila. Je pa fajn bilo ker drugje nisem zasledila postopka. Ona je to dobro prikazala in opisala.
Me je pa odvrnilo od tega.

Ona vse ful dobro opiše res je top na yt 🙂 numero uno Leaaaaa 🙂

Ja pod 10timi nicki odgovarjaj ja. Svoje argumente sem zelo nazorno (po domače) napisal. Če jih ti nisi prebral oz. niti razumel je to tvoj problem ne moj.
[/quote]

Ne samo to sem komentirala glede argumentov, kar je napisal. Nisem brala drugih postov, le to, kar sem prebrala na drugi strani. Se mi ne da vsega brati, ker je preveč vsega.

Ja saj če malo bolj pomilsim na tole, kar si napisal je res. Ali pa ko krožijo tisti posnetki od barovca Črta iz Pirana, imej s takim kar koli, daj še pohovam ga ne, kaki posnetki o bože sačuvaj.

Pa misliš, da bodo krivi sinčki. Tele punce mislijo, da morajo dobit vsaj toliko uspešnega kot so same. Ampak, samozaverovanost, vzvišenost in super ego nista merilo uspeha. Se bojim da si pripisujejo preveliko vrednost. Se pa strinjam, da bodo sami. Vsaj, če bodo pametni.

Ma ženska je čisto okej, nekateri bodo povsod našli neke negativnosti zaradi lastnih frustracij..
Res je, da se že vsaka druga odloči bit youtuberka ampak saj ona je bila ena izmed prvih, ki je v slovenščini imela te makeup vloge.

Na kratko, čisto kul je. Če te pač ne zanimajo te stvari ne gledaš in to je to. A se komu vsiljuje slučajno?

Bežno jo poznam. Niti nisem vedela, da je tako popularna. Dekle je toplo, srčno in ima karizmo. Poznam tudi starša in brata. Zelo prijetni ljudje.

[/quote]

Jaz uporabljam zgolj to uporabniško ime tako, da se krepko motiš glede desetih nickov..

Tole si napisal.. niti toliko niso brihtne, da bi se kaj novega izmislile. Res neverjeten komentar podprt z neverjetnim argumentom. Pa koliko si star? Res si ne predstavljam, da bi filmski kritiki pisali take recenzije. Misliš, da bi jih sploh kdo bral?

Zanima pa me nekaj….. Zakaj bi se morale beauty youtuberke česa novega izmisliti? A imaš ti popolnoma unikatne hobije in popolnoma unikaten poklic?

Oprosti, ampak mene s tvojo “pametjo” zagotovo nisi prepričal…

https://www.henrymakow.com/cosmetics.html

https://www.henrymakow.com/the_psychopathology_of_cosmeti.html

https://www.youtube.com/watch?v=38LTB8pBpok

Rajši gledam Grant Thompson – King Of Random, TheBackyardScientist, Thunderf00t, lasersaber,…

Ti dejansko nekaj uporabnega počnejo.

Učiti druge punce “laganja” (kar makeup je), je beda. Lepoto te punce se lahko “obriše” z malce bolj vlažno krpo. 😀

Ti povem iz prve roke, da ta aplikacija ne deluje….

Jaz uporabljam zgolj to uporabniško ime tako, da se krepko motiš glede desetih nickov..

Tole si napisal.. niti toliko niso brihtne, da bi se kaj novega izmislile. Res neverjeten komentar podprt z neverjetnim argumentom. Pa koliko si star? Res si ne predstavljam, da bi filmski kritiki pisali take recenzije. Misliš, da bi jih sploh kdo bral?

Zanima pa me nekaj….. Zakaj bi se morale beauty youtuberke česa novega izmisliti? A imaš ti popolnoma unikatne hobije in popolnoma unikaten poklic?

Oprosti, ampak mene s tvojo “pametjo” zagotovo nisi prepričal…
[/quote]

Bravo, skopiraš 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mojega posta in potem napišeš da ni podprto z argumentom hahah. In ja če te zanima, imam unikatne hobije, velikoooo bolj kot te mejkap afnice.

P.S: ti sploh nisi dal nobenega argumenta in pametuješ o teh

Ja saj, to je pač predstavitev današnje ženske, same se predstavlajjo, da je edina vrednost bit lepa puhla in edina njena vrednost in sposobnost je frača, katera jo bolje unovči, več je vredna.

meni je tudi všeč 🙂 ima neko karizmo kar nima vsak(a).

Pa misliš, da bodo krivi sinčki. Tele punce mislijo, da morajo dobit vsaj toliko uspešnega kot so same. Ampak, samozaverovanost, vzvišenost in super ego nista merilo uspeha. Se bojim da si pripisujejo preveliko vrednost. Se pa strinjam, da bodo sami. Vsaj, če bodo pametni.
[/quote]

Ne vem, v čem pa so te bejbe uspešne?

Malo me spominja na Jasno Kuljaj, pri njej imaš tudi najprej drugačen občutek, ko jo pa slišiš – oddaja od težaka do junaka, te pa zelo prijetno preseneti.

Ne vem, v čem pa so te bejbe uspešne?
[/quote]

V nabiranju klikov in pohval v stilu: “Uau, kok si huda peeecka”….

V nabiranju klikov in pohval v stilu: “Uau, kok si huda peeecka”….
[/quote]Jp, kliki se pa kasneje spremenijo v unovčenje frače, to je vsa njhova lepota, pamet, sposobnost in vrednost. Sicer je vedno bilo takih, ampk danes je pa to masa in ponazarja “kao neke več vredne uspešne ženske”, čeprav bi še danes morali temu reči drugače, kot smo še ne dolgo nazj. Skratka narobe svet in resnično vse vrag jemlje. Vozorce so ap tako dobile že od svojih mater in to je le nadaljevanje te srednje genearcije, ki je na hitro postala nezmožna zrelosti, popolnoma razvrednotena in nič vredna. Je pa to čisti produkt privilegijev babe.

Bravo, skopiraš 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mojega posta in potem napišeš da ni podprto z argumentom hahah. In ja če te zanima, imam unikatne hobije, velikoooo bolj kot te mejkap afnice.

P.S: ti sploh nisi dal nobenega argumenta in pametuješ o teh
[/quote]

Pa kaj tebi ni jasno? Pa saj ti je že več ljudi tukaj povedalo, da nisi napisal niti enega tehtnega argumenta. Vse kar si napisal je da so pač te youtuberke neumne. To ni argument, ampak žalitev. Res ne vem kje se ti zatakne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close