Lepa afna – ta punca mi je pa všeč
Punco sem prvič videla v nekih videih, mi je všeč njen nastop, njena energija. Ne deluje mi vzvišeno, je pa ravno prav “afnasta” . Ima neke video tutoriale za mejk up, najbrž to bolj gledajo najstnice, nekaj sem jih pogledala tudi sama, čeprav bi lahko bila najstnicam mama.
Skratka ob vseh vzvišenih in samovšečnih čudakih, ki se snemajo, se mi zdi prav fajn punca. Pa ne, osebno je ne poznam, ji ne delam zato reklame.
Luštna je in bo, dokler ne bo korenito posegala v svoj izgled s kakšnim botoksom, pa umetno nasabljanimi obrvmi, da bo imela tisti “permanentno presenečeni pogled”.
Zobje izjemno lepi, taki s plakata, jih tako ponosno lepo “snočni” na vsaki fotki, lahko da že ima venirke ( krovne luske) čez svoje, oziroma fanj zbeljene – se vidi na fotkah tam, kjer so drugi zobje, da niso tako snežno belo čisti.
Večna uganka mi bo, zakaj odrasle ženske spremljajo te afnaste instagrame, ki so samim sebi namen. Kaj se naučite iz tega, vas to notranje bogati, si širite obzorja ali samo futrate že tako prenapihnjene ege zafnanih mladenk? Dajte raje kako pametno knjigo vzet v roke ali pokukat na kak drug forum. Vsaj to.
Ne pa, da še posebej teme odpirate o tem. Lepa afna ti je všeč? Daj zamisli se vendar nad sabo.
Knjige kot priročniki, vodniki in podobno so povsem zaostala stvar, ker življenje gre naprej in danes bi moral prebrati 10 knjig, ki bi jih bral 2 tedna, da dobiš tiste informacije, ki ji iščeš, na netu so ti pa dosegljive v parih klikih in imaš v dveh urah prebano ali pregledano vse ka te zanima.
Sicer na netu ne spremljam nekih bejb in bejbov, spremljam pa kulinariko in ti povem, da nobena kuharska knjiga ne nadomesti internetnih receptov v besedi in sliki.
Danes je vse insta s črednim nagonom. V resnici nobenega nič ne zanima, sam da si polnijo ego, vse je treba bit takoj insta, bogat, prepoznaven,.. vse to spodbujajo razni youtubi in instagrami.. da postanemo še bolj narcisoidni kot smo.
Samo poglej koliko teh beauty youtuberk imaš že na spletu. In niti toliko niso brihtne, da bi se kaj novega izmislile, vse se samo kopirajo med seboj. Torej na kratko vse to je le za polnenje ega in nič drugega.
Podobno kot ti s teorijo o črednim nagonu in kopiranju. Prebrano že vsaj 1000x..
Tudi v tvojem postu ni nič novega, izvirnega, unikatnega. Takih jamračev kot si ti je na spletu ogromno… Pa to ni dobro, pa tisto ni dobro, pa to je slabo….. bla bla bla…. Klasika!
[/quote]
Sicer teorijam zarote večinoma ne verjamem ampak glede črednega nagona se pa strinjam z vsemi istomislečimi. Ljudje smo že po naravi čredno naravnani, smo bili tudi v zgodovini takšni. Problem je v tem ker je to kot naročeno za naše svetovne vladarje, saj nam lahko tako perejo možgane brez težav.
Verjamem da moj post ne bo spremenil sveta, ampak vseeno je dobro opozarjat, kako smo vsi čredno naravnani in da so potrebne spremembe.
Kar se dogaja pa zadnja je višek črede. Pojdi enkrat v srednjošolo pogledat in izprašat šolarje. Vsi so enako oblečene, vsi imajo zelo podobno vizijo prihodnosti, kot da bi gledal klone. Tega pred 20 leti ni bilo.
Ja in?? A se starejša ženska ne sme ličiti? Ali pa zgolj zabavati ob njenih videih?
Vsakdo naj počne kar mu pač paše.. Nekateri radi beremo, drugi radi visijo na internetu, tretji pred TV, četrti radi štrikajo, peti pa se pač rad vtikate v vse nas.. Tako je bilo in tudi bo!
[/quote]
Jaz se ličim pred ogledalom, ne pred youtubom.
Ne gre za zapravljanje časa, gre za to, da z vso pozornostjo in resnostjo spremljate neke afne, ki nimajo povedati nič pametnega in iz odpiranja maskare delajo celo znanost.
Forum je zaprt za komentiranje.