Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Lep pogled na Škrlatico

Lep pogled na Škrlatico

Kopa se v soncu, a je še komu všeč kot meni, sedoc na travniku? 🙂

Čudovito :). Sedim na terasi, poslušam žvrgolenje ptic, pijem kavico in gledam v dolino, ki se kopa v jutranjem soncu.

a ti hočeš, da nas že navsedzgodaj od folžje pobere?

Čudovito :). Sedim na terasi, poslušam žvrgolenje ptic, pijem kavico in gledam v dolino, ki se kopa v jutranjem soncu.
[/quote]

Zgleda meda razumeš, prelepa je Gorenjska

[/quote]

[/quote]

a nea veš, kak je Pohorje zeleno, čuj?

[/quote]

a nea veš, kak je Pohorje zeleno, čuj?
[/quote]

Nea vem, nism bil v toti štajerski ze dooolgo, bi blo treba enkrat prijatle pogledat 🙂

Gozdar na travniku sedi in ostro gleda Škrlatico, pred tem naskočil brhko je präsico.

[/quote]

[/quote]
Seveda razumem. Cela Slovenija je prečudovita. Zdaj so bila cela polja žit in sončnic na SV Slovenije. Najlepše jutro sem doživela tik po vrhom Triglava, ko ga je sončni vzhod obarval v živo rdečo barvo. Milina.

[/quote]
Seveda razumem. Cela Slovenija je prečudovita. Zdaj so bila cela polja žit in sončnic na SV Slovenije. Najlepše jutro sem doživela tik po vrhom Triglava, ko ga je sončni vzhod obarval v živo rdečo barvo. Milina.
[/quote]

Ali pa meglena jutra v Ribcevem lazu, precudovit pogled na Prsivec in na juzno pogorje

[/quote]

Ali pa meglena jutra v Ribcevem lazu, precudovit pogled na Prsivec in na juzno pogorje
[/quote]

Ali pa pogled s Kamniškega sedla na Logarsko dolino…:)

Sicer bi bila raje s teboj, gozdar, toda tudi iz Mihovega doma je zelo lep pogled na Škrlatico.

Oh lepo, si že gori, zavidam ti malo, čeprav ni lepo 🙂

Gleda gozdarček slikice po spletu. In sam sedi za kazen v gozdu, žena ga je privezala, da ga ukroti. 😉

[/quote]

Ali pa pogled s Kamniškega sedla na Logarsko dolino…:)
[/quote]

Znano mi je to 🙂

Gozdar, pa ne mi napisat, da si na poti na Škrlatico.

A si v Krnici in gledaš gor.

Ali si na Vršiču in počivaš, ker se že vračaš.

Gledam z Jelovice gor, lepo je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close