Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lep & Pameten

Lep & Pameten

Mi je postal največji car na forumu.

Lp

Bog

hvala ♥
Boljše moje objave žal brišejo ☺

Hahahahaha 😀

tudi ti si kar krepka kategorija forumaša … še malo cinizma pridobiš pa boš prava začimba ♥

Folk je mad jelly. Ne preboli, da smo popolni, potem nm pa brišejo objave / račune. Besedno nas itak ne morjo shandlat, potem pa dirty mode vklopjo 😉

Nekaj mi pravi, da vama je vzajemno prišlo, upam da je bilo vredno 🙂

GF npr uprablja 10 računov naenkrat in se še zmer z vsemi 10imi obruka. Robi se odmakne iz debate, ker se tud sam zaveda da je preslab, medtem, ko Marko moje stavke obrača, premetava, ker si svojih ni sposoben sestavit.

Wau res ta forum, en sam intelekt vas je. Kao 10 glav več ve, 10 se jih spravi nate, pa še vedno ne znese dovolj. Slabiči neizobraženi, s fejk diplomami in socialno podporo.

Puh vam še raste po glau, pa čeprav ste že vsi prek abrahama <3

imaš dober in močan point ☺

nekako tako so, kot žabe … velike oči, gledajo navzgor … skočijo pa lahko samo na naslednji (prejšnjemu enak) list … skratka prekladajo iz votlega v prazno — iz tega se pa nič ne skuha

@ Robi: prosim, da promptno brišeš neumestne komentarje drugih komentatorjev (razen EB in L&P) v tej temi

@Calipso_ zgin pras.ica zafrustrirana tja kamor spadaš … pod rušo
kera svinakarica se najde in se dela pametno tam, kjer ji ni mesto

Neki tazga sm tud sam hotu napisat.

Neki tazga sm tud sam hotu napisat.[/quote]

imaš na vse kar objavim eksluzivno pravico z brezplačno licenco za uporabo … brez potrebe po citiranju avtorja ☺

Ta tema je naravnost multiplo orgazmična, a žal samo za 2 moška uporabnika, vaju povsem razumem od kje težnje/blodnje po ekskluzivi za objave v njej.

saj ti je med tem, predno ti odgovorim, že prišlo kaj in kakšna si ☺
navaden gnoj, ki svoj svinski ksih najraje vtika tja, kjer mu ni mesto in ga nihče ni klical.
Pojdi reševat poplavljence, brezposelne in lačne, otroke brez staršev, …
Vaška opravljivka, komunajzarska vohljačica, farška špeckahla … zafrustrirana, ker je niti znakaženo šepajoče vaško ščene ne uporabi za poscat

Veš, da me včasih prav presenetiš in to takrat, ko skreneš ven iz tega svojega virtualnega imidža? Napišeš nekaj, kar ima glavo in rep, pa še dobronamernost povrhu.

Škoda, ker te nisem poznala v tistih časih, za katere ti še danes nekateri pravijo, da si bil legenda. A glej: upanje ostaja, dokler si živ.

EB, kakšnih 10 računov? Pišem iz tega, še to je čist preveč. Res pa je, da me ti sanjaš ob vsakem neregistriranem nicku. Iščeš me. A je to moj problem? Ne.

Glej, zdaj si našel svojega dedka tu na forumu…če to ni usoda.

gnus zagaman … nauči se najpreje govoriti kot riba (blub blub) … do tačas pa raje crkni kot, da se obregneš ob karkoli z nickom: Le&Pameten
pa kere prasice so pičke skotile

navaden gnoj, ki svoj svinski ksih najraje vtika tja, kjer mu ni mesto in ga nihče ni klical.
Vaška opravljivka, komunajzarska vohljačica, farška špeckahla … zafrustrirana, ker je niti znakaženo šepajoče vaško ščene ne uporabi za poscat[/quote]

O, kako barvit in pester izbor toplih besed, neprecenljivo 🙂

Veš, da me včasih prav presenetiš in to takrat, ko skreneš ven iz tega svojega virtualnega imidža? Napišeš nekaj, kar ima glavo in rep, pa še dobronamernost povrhu.

Škoda, ker te nisem poznala v tistih časih, za katere ti še danes nekateri pravijo, da si bil legenda. A glej: upanje ostaja, dokler si živ.[/quote]

meni je pa žal, da si sploh opazila to temo, jo posvinjala s svojim trapastim komentarjem … in mi je v veselje, da ne veva drug za drugega

Vaška opravljivka, komunajzarska vohljačica, farška špeckahla … zafrustrirana, ker je niti znakaženo šepajoče vaško ščene ne uporabi za poscat[/quote]

O, kako barvit in pester izbor toplih besed, neprecenljivo :)[/quote]
res je enkratno kako neskončno željna si “pozornosti” … gotovo bi bila hvaležna tudi za granato med tvoje oči

Škoda, ker te nisem poznala v tistih časih, za katere ti še danes nekateri pravijo, da si bil legenda. A glej: upanje ostaja, dokler si živ.[/quote]

meni je pa žal, da si sploh opazila to temo, jo posvinjala s svojim trapastim komentarjem … in mi je v veselje, da ne veva drug za drugega[/quote]

L&P – res si nepopravljiv romantik 🙂

meni je pa žal, da si sploh opazila to temo, jo posvinjala s svojim trapastim komentarjem … in mi je v veselje, da ne veva drug za drugega[/quote]

Ne sekiraj se: namenoma sem si tokrat izbrala ta nick.

Ja saj te razumem. Nimaš prijateljčkov, sediš nekje v kotu, osamljena, žalostna, od daleč opazuješ ljudi, ki se zabavajo, vsi nasmejani, polni energije, čisto nasprotje od tebe, potem si pa godrnjaš pri sebi, kako so itak vsi brezvezni, ker te ne šmirglajo…

Ja saj te razumem. Nimaš prijateljčkov, sediš nekje v kotu, osamljena, žalostna, od daleč opazuješ ljudi, ki se zabavajo, vsi nasmejani, polni energije, čisto nasprotje od tebe, potem si pa godrnjaš pri sebi, kako so itak vsi brezvezni, ker te ne šmirglajo…[/quote]

Prijateljčkov res ne rabim na spletu (za razliko od tebe), pa tudi vse ostalo kar si skup spacal je zelo zanimiva klica zlobne domišljije – neguj to, drugače te bo L&P kmalu zamenjal 🙂

Preslab odgovor. Lahko kar odideš…

Tvoj(i) so še slabši, toda na tvojo srečo nikakor nisem zahtevna, nesposobnost brez težav toleriram.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close