Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lep grd, debel suh, bogat reven

Lep grd, debel suh, bogat reven

Itak pišeš v protislovjih a ne… ne vem, če bi te še sploh citirala…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenka, tako napadalne in agresivne ter proti drugim usmerjene ženske so redkost. Od kod ti toliko sovraštva?
Svetujem ti, da me pustiš pri miru. Ne vtikaj se vame. Ne beri me, ne odgovarjaj na moje poste. Če imaš ti težave, je to tvoj problem, ne moj. Zato me pusti, prosim na miru.
Verjetno si pač ena kvazi terapevtka, zato tak cirkus zganjaš.
Jaz kdaj tebe napadam? Ne, ker te ne poznam, ker me ne zanimaš in ker imam sama s sabo dela dovolj. Ti pa očitno si mis popolnosti in se spravljaš na ženske na forumih. Če ti je to v veselje, ti pač naj bo.
Za vsako rit se enkrat najde palica, tudi zate se bo.
Aja, tebi ne, ker ti si mis popolnosti. Lepa, pametna, popolna ženska, ki ima popolnega moškega.

Pazite se terapevtk ala Katenjka.

Ničesar ne razumem… malo prej si še napisala, naj ti sem napišem tvoje citate…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, ne da se mi več ukvarjat s tvojimi izpadi. Očitno nimaš drugega dela kot težiti neznancem in jim grenit življenje. Če ti je to v veselje, počni še naprej. Vidim, da si obsedena z ljudmi, ki jih ne poznaš. Nenavadna, bolezenska obsedenost.
Meni se ne da več ukvarjat s tabo. Me ne zanimaš.
Veliko veselja v tvojem hobiju. Adijo.

Zahvali se Bogu da nimaš takšne terapevtke…)) Bi ti še kakšno nepovratno lokalno med spanjem stisnila:)))

Misonkka, saj veš, za vsako rit se najde palca. Med tremi terapevti oz. psihologinjami, moram reči, da terapevtka je bila res mimo. Potem sem obiskovala še dve psihologinji, ki nista psihoterapevtki (vprašanje, če je tista prva res bila) pa sta odlični. En solo, druga skupinske delavnice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close