Lep grd, debel suh, bogat reven
Torej nam želiš s tem postom sporočiti, da si “težka oseba” ali kaj ? 😀
Od česa pa imaš ti sive lase? Namerno bravanje ali pomanjkanje cinka + selena?[/quote]
Jaz? Jazpa nimam sivih las. 🙂
Sem napisala, da jih imam nekaj na zalogo. Ampak ne sivih. Te rajši povzročam drugim.
Težka pa znama bit, ja. Po karakterju celo bolj kot po kilogramih. :)[/quote]
Veš, da te hecam no, kakor za laske tako za karakter – te je prijetno brati 🙂
Marko, torej imaš plešo? 😛
No, lahko ti nekaj las prodam, imam dolgo blont čupo 😛 Sicer pa nekaterim se gola glava poda, morda bi se meni tudi :DDD[/quote]
Vsaj ena tegoba ali plešavost ali osivelost slej kot prej doleti vsakega moškega. Običajno je pa tako, da tisti, ki jih plešavost ne doleti, prej opazijo kakšen siv las.
Pri mojem je recimo tako. Mislim,da plešast še zelo dolgo ne bo, če sploh kdaj, glede na gene. Za vse sive lase sem pa bojda jaz kriva, tako da se nimam kaj pritoževat glede tega. 🙂
Drugače pa imam tudi jaz nekaj als na zalogo. Blont pa seveda nisem. :)[/quote]
Seveda veš, Bikini, da me je ta tvoj “seveda” zmotil.. in seveda tudi veš zakaj… ker si tako poudarila da nisi blond… ccccc ti ti ah dajte no… da bi Bikini bila blond??? halooo dddddd
Pa vi veste, da so terapije po 40€/h ali več? Tudi po 60€. In da se to hodi enkrat na teden po več mesecev ali let?
Tako, da terapevti prav nič ne trpijo. So mastno plačani. S tem, da je veliko navadnih pocarjev. Eni se gredo očitno stiliste. Žensko spremenijo v nekaj, kar noče biti in ji to še zaračunajo. Bedno.
imaš dve možnosti:
reklamacijo (če si žeplačal/a)
in
neplačilo, dokler se “napaka, slabo opravljeno delo” ne odpravi.
pač tržno obnašanje potrošnikov ☺
Čudno je, da v tem primeru ne veljajo pravice potrošnikov, če plačaš in od storitve ni koristi.[/quote]
Še huje, nikamor se sploh ne moreš pritožit. Niti ni neke baze, kjer bi človek lahko preveril ali ima ustrezno izobrazbo. Niti ni neke baze, kjer bi bil seznam vseh psihoterapevtov.
Take nestrokonovsti kot jih eni kvasijo pa nimaš možnosti jih komu prijavit. Še naprej skubijo ljudi. Pravice potrošnikov tu ni.
So privat zdravniki recimo, ampak vseeno mora imeti ustrezno kvalifikacijo. Tile terapevti pa kar po svoje. ALi ima ali nima, tega nihče ne ve. Pogledaš v COBISS, nič, niti diplome pa ti reče, da je imela dekliški priimek, ki ga seveda ne izda.
Čudno je, da v tem primeru ne veljajo pravice potrošnikov, če plačaš in od storitve ni koristi.[/quote]
Še huje, nikamor se sploh ne moreš pritožit. Niti ni neke baze, kjer bi človek lahko preveril ali ima ustrezno izobrazbo. Niti ni neke baze, kjer bi bil seznam vseh psihoterapevtov.
Take nestrokonovsti kot jih eni kvasijo pa nimaš možnosti jih komu prijavit. Še naprej skubijo ljudi. Pravice potrošnikov tu ni.
So privat zdravniki recimo, ampak vseeno mora imeti ustrezno kvalifikacijo. Tile terapevti pa kar po svoje. ALi ima ali nima, tega nihče ne ve. Pogledaš v COBISS, nič, niti diplome pa ti reče, da je imela dekliški priimek, ki ga seveda ne izda.[/quote]
Če ti gre za tako “delikatno zadevo”, kot je duševno zdravje, in tudi za velike izdatke iz lastnega žepa, menda bo vsaj ja toliko živ, da ne bo hodil na “terapije” k astrologinji ali vedeževalki, ampak da se bo prej (po)zanimal h komu, prebrskal množico informacij in podatkov, povprašal, kakšne izkušnje imajo drugi ( dober glas se sliši v 9. vas. ), kdo hodi k njemu, kako kotira med strokovnjaki, konec koncev, tudi če se osebno nekako ne ujameš z njim, imaš možnost prekinitve terapije oz. že na začetku opustiš vse skupaj.
To je res matjazko.
Samo v mojem primeru je šlo za nestrokovne nasvete.Težko takole nekonkretno povem, ker ne bi preveč konkretno pisala. Je pa stvar v tem, da je delila neke modne nasvete, ki so bili nestrokovni. Delila je nasvete s katerimi se strokovnjaki ne strinjajo. Nasvete s področja, ki ga niti malo ne pozna. V stilu, recimo, da sem jaz gradbenica pa delim nasvete enemu zdravniku. Preberem eno revijo ali pa dve in podučujem zdravnika kako mora zdravit to in to bolezen.
V glavnem trapasta sem bila, da sem nasedla na celi črti. Davek na neumnost.
Si že veliko o tem pisala. To je en tak laični nasvet, ki niti ni najslabši, da če zase meniš, da si fizično neprivlačna in da je to edini razlog, zakaj nimaš fanta, da pač spremeni svoj videz. Če ti je recimo svetovala barvaje las ali pod nujno visoke pete, v katerih pač ne moreš hoditi, se tega ne rabiš držati kot pijanec plota…
Sama dvomim, da si res samo fizično neprivlačna, (če sploh) Imaš en zelo negativističen pristop do čisto vsega okrog sebe, že v kali kritiziraš vse, kar je le možno od maminih sinčkov (jaz jih pol toliko ne vidim kot ti, vsak ima svojo zgodbo, da je to, kar pač je, tudi sama jo imaš)
V bistvu si prav srečna, da si imela (še imaš) ali pa je sploh nimaš, samo da pač pišeš…neprimerno terapevtko, ker lahko čeznjo štenkariš in ne samo čez njo, čez cel naš šolski sistem, ker to menda veš, da študija psihoterapije pri nas ni, potem čez varstvo potrošnikov, ker je to nedosledno, potem čez vse moške, ki te ne opazijo, opazijo te samo neprimerni, prestari in premladi in taki, ki iščejo mater svojih otrok, ti pa hvala bogu to nočeš biti, potem ta forum in forumski neznanci, ki da o tebi delajo tabele in manipulirajo s tvojimi podatki, kot si pisala v oni drugi temi in da si o tebi pogovarjajo preko ZS…imaš samo prepoznaven način pisanja in vedno ene in iste nerešljive probleme…to so podatki o tebi, ki jih ima tu večina stalnih piscev, ker te pač ni mogoče spregledati, samo to…
in če te matjažko tu in tam imenuje s tvojim registriranim nickom, je to tudi vsa krivica, ki ti jo kdo nameni v virtualnem svetu…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Glej, zgoraj si pisala da ti je psihoterapevtka dajala neprimerne nestrokovne stilistične nasvete…kaj si pa pred dnevi pisala v zvezi z visokimi petami in njih učinkom na moške, pa upam da se sama spomniš.
Jaz te prav nič ne mešam v svoje zgodbice, pač probam ti nakazati, da te je težko brati, stalna tvoja šimpfarjenja in nemogoče probleme brez možnosti rešitve, ta večni dekadentni pesimizem, ker si menda edina ranjena duša pod tem soncem…
Če bi ti bilo tako zelo hudo, zdaj ne bi bila v službeni pisarni in imel časa pisati in provocirati in se sprenevedati…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Glej če imaš tak posmehljiv sprenevedajoč odnos do svoje (domnevne?) psihoterapevtke, me prav nič ne čudi, da ti to vse skupaj nič ne pomaga. Nenazadnje je človek vedno sam a veš… s provokacijami ali brez..
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.