Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lep grd, debel suh, bogat reven

Lep grd, debel suh, bogat reven

To pa zdaj meji na osladnost 🙂 drugače pa lepo, da tako misliš ali celo veš? :)))

No, zdaj pa ti meni odkrito povej

a) si lep
b) a si grd 🙂

c) si suh
d) a si debel? 🙂

e) bogat
f) ali reven?:)

Zdaj pa da vidim, kako se boš izmotal…. če si res enTip, ne bi smel imeti težav :))))[/quote]

O tvojem jezičku si mislim, ker ga še nisem uspel videt (Bi pa ga rad), ampak ta tvoj forumski jezik je pa tak kot sem rekel… 🙂
Ostalo pa:
A, C in E
Torej enTip 🙂
Bibitka:
A sexi
B ne sexi

C pametna
D Butasta

E uživam v sexu
F kaj je to sex

Pustiva 69 pri miru 🙂 ostalo pa prosim, ne šparaj jezika[/quote]

Glede prvega odgovora …. vsakega oči imajo svojega malarja 🙂 res pa je, da sem sama s seboj zadovoljna:)

Zdaj pa ne vem, ali sem pametna ali butasta? :))

Žal imaš prav Sadni. Pogosto je točno tako kot pišeš.
Zato je fajn malce odkritosti, potem se zameriš vsem tem čvekačem in čvekačicam, ostane ti pa kvaliteta.
Preverjetno, deluje.
Tistih opravljivk tako ne rabiš v svoji družbi. Bolje malo ljudi okrog sebe pa ti kvalitetni kot pa kup hinavcev.

S čim točno sem se izdal ? Kaj mene briga, če npr. ti ne telovadiš in ko me vprašaš kako izgledaš, kljub temu, da že sama veš, da si debela, potem nevem kaj točno želiš slišat od mene ? Pred sabo imaš ogledalo, če vidiš v njem šunko, potem si pač šunka, nevem kako ti lahko tu pomaga moje mnenje. Če me boš pa vprašala za nasvet kako shujšat, ti bom pa z veseljem pomagal, če je treba bom tudi s tabo hodil na fitnes, laufat, karkoli. Samo kaj, ko večina žensk znate samo jokcat, da bi pa same pri sebi razčistile ta pereč problem s katerim se spopadate že leta in leta in pokazale dovolj veliko željo, da bi se ga odpravile, pa ne bo šlo ane ? ;>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ker delujejo po principu tračarskih revij. Več vedo o nekom povedati, bolj so priljubljene v družbi. :)))

Ker delujejo po principu tračarskih revij. Več vedo o nekom povedati, bolj so priljubljene v družbi. :)))[/quote]

Sem ženska. In zaupam samo tistim ženskam s katerimi prijateljujem že več kot 10 let. Pri ostalih sem previdna.
Vseeno pa toliko neresnic kot jih je sposoben o ženski razširit zavrnjen moški ne zna sproducirat niti profesionalna ženska tračerka pri tabloidu z milijonsko naklado.

O tvojem jezičku si mislim, ker ga še nisem uspel videt (Bi pa ga rad), ampak ta tvoj forumski jezik je pa tak kot sem rekel… 🙂
Ostalo pa:
A, C in E
Torej enTip 🙂
Bibitka:
A sexi
B ne sexi

C pametna
D Butasta

E uživam v sexu
F kaj je to sex

Pustiva 69 pri miru 🙂 ostalo pa prosim, ne šparaj jezika[/quote]

Glede prvega odgovora …. vsakega oči imajo svojega malarja 🙂 res pa je, da sem sama s seboj zadovoljna:)

Zdaj pa ne vem, ali sem pametna ali butasta? :))[/quote]

Žena je vprašala moža: “Dragi povej ali sem fejst ali sem grda”!
“Oboje” je odgovoril mož… 🙂

Pomoje si se pametno izvlekla iz butastega vprašanja 🙂

Vidiš Sadni, v bistvu mene ravno to moti, kar ti pišeš, samo narobe sva se razumela.
Točno to pričakujem od ljudi.

Mene tudi moti to, da sedaj v šolah vse kar naredi otrok, naj bi bilo fajn pa nič ocen in tako naprej. Ja vse kar naredi pa tudi ni fajn. Pač naredi kdo kaj boljše.

Imam občutek, da se je v tej temi pojavilo nekaj neosladnih, odkritih ljudi.
Ja, tračarske revije so pa tako ali tako najbolj prodajanej. Največjo naklado imajo Slovenske novice, trač na trač.

Kdo pravi da je vse fajn ocenjeno v šolah?
Pač ni ovrednosteno v prvih razredih z ocenami je pa povedano ali dosega ali ne dosega in podobno.
A lahko nehaš s tem posploševanjem, ker se iz posta v post diskreditiraš z lastnimi izjavami…

Tipček, še nikoli ni bilo toliko razvajenih sončkov kot jih je danes.
Nekoč so otroke zatirali, tepli za vsako figo, kazni so bile nore, sedaj pa gre vzgoja doma in v šoli v drugo skrajnost. Zdaj pa je vse več otrok zavitih v vato, imajo jih za središče vesolja, potem pa imamo neodrasle sončke pri 30ih, ki se držijo mamice za kiklco. Zato, ker so oni vedno vse prav naredili, vse najboljše, potem pa so v realnem svetu pogrnili na celi črti.
Te tudi to žuli? Razvajeni otroci, domače, stopila na žulj?

Zenski slovar:

Da = Ne

Ne = Da

Mogoce = Ne

Zal mi je = Se zal ti bo

Potrebujemo = Hocem

To je tvoja odlocitev = Do sedaj bi ti pa ze moralo biti jasno.

Pocni kar hoces = Za to mi bos se placal.

Pogovoriti se morava = Moram se pritoziti.

Ja, kar daj = Ne, sploh ne.

Sploh nisem jezna = Seveda sem besna, tepec!

Tako mozat si = Obrij se pa se svicas ko’ konj.

Nocoj si pa res pozoren = Ali razmisljas se o cem drugem kot o seksu?

Bodi romanticen, ugasni luc = Imam kako kilo prevec.

Ta kuhinja je tako neprimerna = Hocem novo hiso.

Hocem nove zavese = ….in tepih, in pohistvo, in tapete…..

Kar tamle obesi sliko = NE, tja jo obesi!

Slisim hrup = Opazila sem, da si skoraj spal.

Me ljubis? = Kupila bom nekaj dragega.

Kako mocno me ljubis? = Nekaj sem uspicila, kar ti res ne bo vsec.

Cez minutko bom pripravljena = Sezuj cevlje in glej fuzbal.

Imam predebelo rit? = Reci, da sem lepa.

Nauciti se moras pravilne komunikacije = Samo strinjaj se z mano.

Me sploh poslusas!? = [Prepozno, mrtev si]

Je bil to dojencek? = Vstani ze in ga pestuj dokler ne bo zaspal.

Saj ne vpijem! = JA, vpijem zato, ker je zelo pomembno.

Tista stara zadeva = Nic

Nic = Vse

Vse = Moj PMS je iz kontrole. (Pred Menstruacijski Sindrom)

Nic, prav zares = Si pa res en kreten.

Moski slovar:

“Lacen sem” = Lacen sem.

“Zaspan sem” = Zaspan sem.

“Utrujen sem” = Utrujen sem.

“Bi sla v kino?” = Rad bi seksal s tabo.

“Povabim te na vecerjo?” = Rad bi seksal s tabo.

“Te lahko poklicem?” = Rad bi seksal s tabo.

“Bi sla plesat z mano?” = Rad bi seksal s tabo.

“Lepa oblekca!” = Dober dekolte.

“Delujes napeto, malo te bom zmasiral.” = Rad bi te slatal.

“Kaj je narobe?” = Zakaj delas tako sceno?

“Kaj je narobe?” = Ja, kaksno brezvezno psiholosko travmo [ki si si jo itak
sama nakopala] pa ze spet prezivljas?

“Kaj je narobe?” = ‘zgleda, da zvecer seks odpade.

“Dolgcas je.” = Si za seks?

“Ljubim te.” = Takoj bi seksal.

“Tudi jaz te ljubim.” = No, pa sem le povedal… zdej se pa lahko dava dol!

“Ja, vsec mi je tvoja nova frizura.” = Prej mi je b’la bolj vsec.

“Ja, vsec mi je tvoja nova frizura.” = 10.000 SIT pa nobene razlike!

“Pogovoriti se morava.” = Poskusam narediti vtis, ces kako globokoumen sem,
da bi mi potem mogoce prej dala.

“Bi se porocila z mano?” = Nocem, da bi spala se s kom drugim.

(pri nakupovanju) “Tista prej mi je b’la bolj vsec.” = Vzem’ ze KATEROKOLI
[censored]evo obleko, pa greva domov!

“Misl’m, da to krilo in bluza ne gresta skup’.” = Jest sem [censored].

Evo to je krut primer iskrenosti.:) Ampak je ta mož lepo zavil v “celofan”:)

🙂
nekaj tem nazaj si bila “citatka”, sredi teme si postala “zvezo ima” danes si “nesprenevedavka”
Sicer mi je malo mar zate, odgovarjam, ker trenutno nimam drugega za počet. Čakam da bo konc službe.. dihat in uživat.. ne odgovarjam, ker bi me tvoje pisanje kakor koli iritiralo. Torej nimam žuljev, vsaj takih ne, na katere bi ti lahko stopila. Samo za razmislek:
Če so 30 letni sinčki ZDAJ doma pri mamicah, so hodili v šolo pred 20imi leti. Pa sama praviš da takrat pa so šole bile oh in sploh. Mal čudna izjava, ki se nikakor PAMETNEMU človeku ne bi zapisala..
🙂

Evo to je krut primer iskrenosti.:) Ampak je ta mož lepo zavil v “celofan”:)[/quote]

Ja iskrenost je treba znat uporabljat enako kot laž. Za oboje moraš bit pameten in oboje je potrebno.
Drugače si pač jezen na cel svet, kot avtorica 🙂

bilo kakav – i ćupav i dlakav … al je muškarac ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

entipček, kako bedno življenje moraš imeti, da moraš brati teme neumnih ljudi?
Jaz na tvojem mestu, tega ne bi brala. Kaj nimaš kaj drugega v življenju za početi kot brati poste nas neumnežev?
Ti očitno prebereš vse teme, jaz sem prvič naletela na tvoj nik. Pojma nimam kaj in v katerih temah ti pišeš, te nisem še nikoli zasledila.

🙂

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8857019,8857059#msg-8857059

Zanimivo.. daj še kaj podobnega, pa probaj najdit kaj, kjer bo NICK, (če veš kaj to pomeni) takšen kot tukaj. Registriran in pravilno napisan 🙂
Upam da je ta “EnTip” dobil koga za “kafu”

Meni se ta ženska ne zdi kaj preveč pametna. Zdaj mi že žal, da sem sploh šel pisat v to temo.

Sadni, nihče te ne sili. Sicer pa saj veš: iste sorte ptic skupaj letajo. Če imaš ostale monovce za neumne pa si vseeno ves čas tu gor, potem se ve koliko je ura. Povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si.

Ti očitno sploh ne znaš ločit med druženjem, pa pisanjem po forumu. Napišem ti dva komentarja v temo, pa se že družim s tabo. Haha

Sadni, na tisoče tvojih komentarjev je na MONu. Včasih celo odpreš temo, kjer se norčuješ iz kakega monovca. Kup pljuvanj čez monovce. Vseeno pa ostajaš in pišeš. Torej ne moreš brez monovcev, ker pašeš točno zraven. Verjetno spadaš med rekorderje po številu postov, torej se res dobro počutiš med nami.

Hm, kaj zdaj, se sprenevedamo ali smo diplomatski? Ker v uvodnem postu to diplomacijo gladko označuješ za sprenevedanje.
Ocenjevanje zunanjosti ljudi je tako ali tako mimo in če prej ne, boš to pri 30 menda prerasla (upam, da še nisi 30, pa s takimi problemi). Tudi druge pripombe so neumestne, če človeku ne misliš pomagati ali izboljšati tisto, kar se ti zdi pri njem slabo. Meni recimo en nov sosed vsake toliko spusti kako kritiko in je na meji, da bo dobil nekaj servirano nazaj. Me ne briga, kako živi on in njegovi, res me ne, ampak če pa njega tako moti, kako živim jaz, bo pa tudi on slišal, kaj se meni pri njem ne zdi v redu. Če bi bil tiho, ne bi o tem niti razmišljala, tako mi je pa dal misliti. Predvidevam, da mu ne bo všeč in da sploh ne bo dojel, v čem je problem.
Ne vem, si ti tudi taka?
Pusti ljudi pri miru, pa bodo tudi oni tebe. In če te nekdo vpraša, ali je nekaj v redu, tudi ni jedrska znanost odgovoriti s preprostim da ali ne. Če pa je tvoj odgovor vedno v smislu, bolje bi bilo, ko bi … potem pa itak, da so ljudje tega počasi siti.

Nesprenevedavka, posameznik se spremeni samo, če sam tako hoče. In, če nekdo rad opravlja, bo pač tak ostal. Iz ženskega vidika ti povem, da tiste ženske, ki nerade opravljajo, nimajo veliko “prijateljic”. Sama točno vem, kdaj me je neka ženska opravljala – takrat, ko je pretirano prijazna do mene. :)) Pa še to, vedi, da tista, ki opravlja druge, opravlja tudi tebe. Ti se pa lahko zaradi tega sekiraš ali pa ne. Če se sekiraš, ne boš imela nič od tega, njej pa boš naredila večje zadovoljstvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close