lep dopust želim vsem
a si že ramislila?kako boš razmislila ko si pa 24ur tuki. si na dopustu in dnevno napišeš ca 10 postov,med drugim tudi -strokovnih)))) hihihi– kvazi stručko bi reku moj frend — pravnik –.
rešitev vidim zate da rešiš največji problem in postaneš moderator, saj je ta forum alfa in omega tvojga življa
hihihi :D[/quote]
Hihihi, tvoj največji problem pa je, da ne obvladaš slovenskega jezika. 🙂
a si že ramislila?kako boš razmislila ko si pa 24ur tuki. si na dopustu in dnevno napišeš ca 10 postov,med drugim tudi -strokovnih)))) hihihi– kvazi stručko bi reku moj frend — pravnik –.
rešitev vidim zate da rešiš največji problem in postaneš moderator, saj je ta forum alfa in omega tvojga življa
hihihi :D[/quote]Zakaj ti mar kako kdo preživlja dopust, četudi ga s pisanjem po teh straneh?
Normalni so samo tisti, ki se pražijo na soncu ob slani vodi in potem vsi opečeni javkajo cel teden?… :/
hihihi :D[/quote]Zakaj ti mar kako kdo preživlja dopust, četudi ga s pisanjem po teh straneh?
Normalni so samo tisti, ki se pražijo na soncu ob slani vodi in potem vsi opečeni javkajo cel teden?… :/[/quote]
Veš, to so ti “klasiki”, ki gredo na dopust na morje, pa s sabo peljejo poln avto hrane in pijače, wc papirja in ostalih potrebščin. Potem pa razlagajo, da so na morju kupili sladoled. :))) In to so si ga privoščili celo vsak dan! :)))
Mar noben ne gre kam v naše gore, zdravilišča in v druge lepe kraje? A to pa ni dopust? Zakaj ne podpirate slovenskega turizma, saj sem vam odprla temo v ta namen?
Zakaj ti mar kako kdo preživlja dopust, četudi ga s pisanjem po teh straneh?
Normalni so samo tisti, ki se pražijo na soncu ob slani vodi in potem vsi opečeni javkajo cel teden?… :/[/quote]
Veš, to so ti “klasiki”, ki gredo na dopust na morje, pa s sabo peljejo poln avto hrane in pijače, wc papirja in ostalih potrebščin. Potem pa razlagajo, da so na morju kupili sladoled. :))) In to so si ga privoščili celo vsak dan! :)))
Mar noben ne gre kam v naše gore, zdravilišča in v druge lepe kraje? A to pa ni dopust? Zakaj ne podpirate slovenskega turizma, saj sem vam odprla temo v ta namen?[/quote]Neeeeee, potem se nimaš s čim “pohvalit”, da si bil tam nekje, če pa dopustuješ v “sosednji vasi”.
To ni že fensy…. 😉
Kdor rabi občutek večvrednosti že ne bo dopustoval “doma” in počel stvari, ki ne zagotavljajo tega občutka….
Veš, se mi pa smilijo tisti, ki za dopust precej plačajo, potem pa se tam zastrupijo s hrano in imajo 3/4 dopusta prebavne motnje. Redki so tako pošteni, da povedo, kaj se jim je zgodilo. Ne vem, če “vožnja” s kamelo odtehta sedenje na wc školjki. 🙂 Ampak, vsak naj dopustuje tako kot mu paše. Mene ne moti.
adrenalinski del dopusta oddelan – par noči spanja pod milim nebom ☺
sedaj pa razmišljam kaj bi letos še počel za dopust. Vsekakor kaj dinamičnega ☺
EvO prsl Nazaj..prehitro je minilo. Priznam da enkrat sem pokukala gor, drugace pa sploh ni blo casa..le za random kukanje mejla na wi fi zaradi sluzbenih zadev…
Ja exotic1, telefon mi je crknu, postDopustniska mrzlica verjetno[/quote]To je pa pohvalno, da si se uspela zdržat, nas ki smo ostali tu – okuženi…. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.