Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Leni učitelji

Leni učitelji

Učitelji so najbolj leni ljudje. Pridem v šolo po otroka. 5 učiteljic kokodaka med sabo, zraven njih se pa učenci pretepajo. Potem pa nič krive, če se komu kaj zgodi. Znajo samo jamrat, kako morajo delat. 20% učiteljev je preveč. Ostalim pa dat 8 urni delovnik. Če je kateri učitelj na forumu. Zanimivo bi bilo videt, kakšno stanovanje imate doma. Ti  otrocii so obraz učiteljev, saj ogromno ur preživijo v soli z njimi, potem pa gledajo te teoretične lenobe. Stalno strajkajo za denar. Nikoli ne omenijo, da bi radi imeli več pravic pri vzgoji. Samo denar jim gre po glavi

vpiši se na pedagoško in se zaposli v šoli in potem kokodakaj

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7111, 06.10.2023 ob 10:22

vpiši se na pedagoško in se zaposli v šoli in potem kokodakaj

Nebi želela bit učitelj. Mimogrede, imam višjo izobrazbo kot oni.

A če je kateri učitelj zdaj na forumu, sprašuješ? Ne, dragica. Ob tej uri so v razredu, kjer se trudijo med drugim tudi s tvojim otrokom, medtem ko ti nimaš drugega dela kot pljuvati po forumu.

Mačkarica, 06.10.2023 ob 10:27

A če je kateri učitelj zdaj na forumu, sprašuješ? Ne, dragica. Ob tej uri so v razredu, kjer se trudijo med drugim tudi s tvojim otrokom, medtem ko ti nimaš drugega dela kot pljuvati po forumu.

Jaz imam s. p. Zato si čas sama razporejam

Anonimno 7546, 06.10.2023 ob 10:25

Nebi želela bit učitelj. Mimogrede, imam višjo izobrazbo kot oni.

Če bi res imela izobrazbo, s katero se hvališ, bi vedela, da se ne bi piše narazen.

Mene tudi moti, da vedno štrajkajo in zahtevajo samo denar. Nikoli boljših pogojev dela, več avtonomije, bolj življenjske učne načrte… samo denar. Ko bodo štrajkali za vsebinske spremembe jih bom podprla.

Isto velja za zdravnike.

Se tudi strinjam z avtorjem.Vedno samo denar.pa sedaj jih naenkrat primanjkuje ogromno.A delovnik imajo pa 6 urni.Potem pa začnejo z nekimi pripravami .Delovnik 8 ur pa je rešeno.

Štrukelj teži z dvigom plač. Kaj pa naj teži v medijih? Da so otroci neznosni in naj jih starši začnejo vzgajat? Po možnosti naj reče še, da so starši nevzgojeni.

Nič niso otroci bolj snosni kot nekoč,so isti Vse je odvisno od učitelja posameznika.Je pa to ena odskočna deska,da lahko govorijo kako težko delo imajo,čeprav ga nimajo

Mimogrede750, 06.10.2023 ob 10:31

Če bi res imela izobrazbo, s katero se hvališ, bi vedela, da se ne bi piše narazen.

To je bil škrat. Pa četudi ne bi vedela, sem se vedno bolj iznajdljiva kot en učitelj

Poznam kar nekaj učiteljic, ki prepevajo v narodno zabavnih ansamblih (Unikat, Donačka…)

A to je zdaj stalna tema? Saj lahko otroke šolate sami doma, pa bo.

Življenjski učni načrti? Kaj je to?

Roxi, 06.10.2023 ob 11:14

Poznam kar nekaj učiteljic, ki prepevajo v narodno zabavnih ansamblih (Unikat, Donačka…)

????

h. jobert, 06.10.2023 ob 11:17

A to je zdaj stalna tema? Saj lahko otroke šolate sami doma, pa bo.

Saj neke škode nebi bilo. Ko vidiš kdo vse jih uči…

Ni mi jasno kaj delaš ti v šoli, avtorica? Imaš otroka tako blesavega, da ne zna sam priti ven iz šole?

Kaj delaš, 06.10.2023 ob 12:07

Ni mi jasno kaj delaš ti v šoli, avtorica? Imaš otroka tako blesavega, da ne zna sam priti ven iz šole?

Si učiteljica,da tako neumno sprasujes in razmisljas

Tudi Mene to zanima. Saj pa ni to vrtec.

Kak je meni znano,vsaj pri nas je bilo tako,ko je še bil otrok majhen.Se mora otroka do 2 ali 3 razreda hodit v šolo po njega,ker ga ne spustijo domov brez spremstva Drugače je potem,ko je starejši.Tudi mi smo hodili po njega v šolo in ga odpeljali domov.Tako da sta zgoraj omenjena vprašanja od kaj delaš in Nikij238 malo čudno postavljena.

Anonimno 4597, 06.10.2023 ob 11:37

Saj neke škode nebi bilo. Ko vidiš kdo vse jih uči…

Ja? Pa dej pol. Seveda niso vsi ali vse za ta poklic, ne trdim, ampak dajte sami poprijet. Pa bomo videli.

h. jobert, 06.10.2023 ob 14:22

Ja? Pa dej pol. Seveda niso vsi ali vse za ta poklic, ne trdim, ampak dajte sami poprijet. Pa bomo videli.

Aja, pa še to (stokrat že povedano): NE BI.

Spet neko posploševnje. Imaš tudi lene učitelje, pa lene čistilke, trgovke, učence, starše, zdravnike… na drugi strani pa ogromno odličnih učiteljev, trgovk… pa veliko tistih, ki so nekje vmes.

Anonimno 7546, 06.10.2023 ob 10:19

Učitelji so najbolj leni ljudje. Pridem v šolo po otroka. 5 učiteljic kokodaka med sabo, zraven njih se pa učenci pretepajo. Potem pa nič krive, če se komu kaj zgodi. Znajo samo jamrat, kako morajo delat. 20% učiteljev je preveč. Ostalim pa dat 8 urni delovnik. Če je kateri učitelj na forumu. Zanimivo bi bilo videt, kakšno stanovanje imate doma. Ti  otrocii so obraz učiteljev, saj ogromno ur preživijo v soli z njimi, potem pa gledajo te teoretične lenobe. Stalno strajkajo za denar. Nikoli ne omenijo, da bi radi imeli več pravic pri vzgoji. Samo denar jim gre po glavi

Ko bi pa tvoj otrok prišel domov in povedal, da ga je učiteljica za ušesa potegnila s sošolca, ki ga je tvoj otrok tepel, bi bilo pa spet vse narobe.

Le kaj si drzne…

Pejt za učiteljico, pa boš še ti lenarila …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close