Lene punce
mitjuk ne smeš vseh metati v isti koš. Se najdemo tudi takšne ki plezamo v hribih in marsikaj prehodimo. Te pa razumem, ker se je tudi meni že večkrat zgodilo, da se mi je kakšen hvalil kako hodi v hribe, čez nekaj časa pa se je izkazalo, da je bil enkrat na Stolu pa enih dvakrat na Ratitovcu. Pa kaj za hudiča naj počnem s takšnim, če pa mene vleče v stene….
Vsak je vlekel štrik v svojo smer, da ne rečem skrajnost. Se čudiš, da se je pretrgal?
Ne moreš pričakovat, da se bo nekdo bavil s tem, s čimer se ti, samo zato, ker te ima rad. A če nimata skupnega hobija v športu, vaju pa potem nič drugega več ne povezuje?
Vsak je vlekel štrik v svojo smer, da ne rečem skrajnost. Se čudiš, da se je pretrgal?
Ne moreš pričakovat, da se bo nekdo bavil s tem, s čimer se ti, samo zato, ker te ima rad. A če nimata skupnega hobija v športu, vaju pa potem nič drugega več ne povezuje?[/quote]
Uf, po mojih izkušnjah taki pridejo do spoznanja šele tam malo pred 40. Do takrat so pa zmeraj punce krive.. No, razen, če … eh, to je druga zgodba.
Forum je zaprt za komentiranje.