Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis lektoriranje

lektoriranje

Pred časom je energijski center iz Ljubljane iskal na teh straneh nekoga, ki bi zanje lektoriral … imate morda kakšne izkušnje s tem podjetjem? LP

Kakšno naklučje! Danes sem po nekaj mesecih (odkar smo iskali lektorja)zopet prišla na to spletno stran in najdem temo, kjer janezova vdova sprašuje o izkušnjah z nami.

Ne vem, zakaj te to zanima, janezova vdova, ker nismo podjetje, ki bi posredovalo delo za lektorje, ampak majhno podjetje, ki je iskalo lektorja za lektoriranje besedil (zgibank, za spletno stran, obvestil, priročnikov). Takrat se je oglasilo več lektorjev, ki so dobili testno besedilo, in med njimi smo izbrali lektorico, ki je bila po našem mnenju najboljša. Z njo že nekaj mesecev sodelujemo in smo zelo zadovoljni.

Če pa te zanima kaj drugega, lahko pišeš ali pokličeš.

Lep pozdrav,
Helena Golenhofen
Energijski center d.o.o.
041/285 280
info@energijski-center.com

Pozabila sem napisati to, zaradi česar sem prišla na forum:

Naša lektorica ima dojenčka in se bo nekaj mesecev posvečala njemu. Zato iščemo lektorja, ki bi pregledal aktualna besedila. Koga zanima?

Lep pozdrav,
Helena Golenhofen
Energijski center d.o.o.
041/285 280
info@energijski-center.com

Meni se zdi predvsem občudovanja vredna gesta gospe Golenhofen, da so odločili poiskati lektorja za spletno stran. Pri tem, da je sama zelo pismena in da so besedila na njihovi spletni strani, po hitrem preletu sodeč, zgledno napisana!
Zelo cenim ljudi, ki izražajo skrb za slovenski jezik.
Menim, da bo res držalo tisto, da se za lektorje običajno zanimajo zelo pismeni.

Zakaj pa te to zanima? Ali si delala zanje?

New Report

Close