lekarniške kreme
Pozdravljena ga. Nada!
Zanime me, kakšno je vaše mnenje o kremah in drugih proizvodih, ki jkih delajo naše lekarne.
Sama sem sicer redna uporabnica kozmetike Vichy in sem z njo kar zadovoljna. Priznam, da sem imela plitko denarnico, ko sem jo začela uporabljati, pričakovala pa sem čudeže. Da kako se bo koža očistila, bila manj mastna…No dejansko je te reči odpravila in še odpravlja dobra kozmetičarka, ki mi hkrati svetuje prehod na kozmetiko Decleor. Ker je le-ta še dražjega razreda, sem malo skeptična pred odločitvijo.
Nekako se mi zdi, da moram počasi menjati kozmetiko, a ne vem na kateri nivo.
Saj se nočem spuščati na slabše, a zadnjič sem govorila s farmacevtko, ki mi je zagotovila, da so njihove kreme pravtako dobre kot. npr. Vichy, da pa tam pač več plačam zaradi imena. No, ko sem ji omenila, da bi prešla na Decleor, mi je svetovala, da ne dajem preveč denarja, naj vsaj uporabljam lekarniške izdelke za čiščenje, pa tonik in recimo nočno kremo, dnevno kremo pa naj si kupim od Decleor. Vmes pa redno, 1x mesečno hodim h kozmetičarki.
Kaj pravite vi? Ali je takšno kombiniranje smiselno? Ali je lahko slabo za kožo?
Prosim, podelite mnenje.
Hvala!
Lep pozdravček,
Tana
Pozdravljena!
Žal nikoli ne vemo kaj je tisto, kar je dobro in kaj ne, kaj je najboljše in kaj bi bilo lahko še boljše. Ravno v tem je pri večini stvari tudi čar. Podobno je tudi pri kremah. Težko trdim, da so lekarniške kreme boljše kot pa Vichy ali pa obratno, kajti vse je odvisno od vaše kože. Koža je tista, ki vam pove kaj potrebuje. Zato vedno svetujem, da najprej testirate kremo z vzorci in se šele na podlagi vzorca odločite za nakup.
Žal je tako testiranje kreme počasno, vendar pa je najbolj zanesljivo. Poskusite najprej testirati proizvode ene blagovne znamke in ene linije. Če vam ta ne ustreza pa testirajte proizvode druge linije.
Prosite v lekarni za vzorec kreme, ki vam jo svetujejo. Testirajte tudi Decleorjeve kreme.
Svetujem pa vam redno čiščenje kože pri kozmetičarki. Vsaj 4-krat letno “sezonsko”.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.