Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lejko Zuoanc-kmalu testiranje cepljenih

Lejko Zuoanc-kmalu testiranje cepljenih

Ravnokar na 24 kur Lejko Zupanc: zaradi naraščanja kmalu testiranje tudi cepljenih. 

Je mal prebirala, kaj na Danskem te dni počnejo pa ji je kapnilo, v čem je problem. Končno.

Problem je v tem, da imajo cepljeni, tudi če so okuženi, manjšo količino virusa in jim hitri testi ne pokažejo pozitivno. Za njih je merodajen pcr, ki pa je 1x dražji.

Ona je še edina, ki ima v glavi poleg strokovnega tudi moralni kompas.

Noben več se ne bo cepil:)))))

Cepili smo se, da se ne rabimo testirat. Ne bomo se. Naj vam dajo pogoj PC, da lahko gremo že enkrat normalno naprej z življenjem.

A zdaj se bomo testiral do konca življenja, ker imamo v državi 50 % invalidov, ki se nočejo cepit, in se na smrt bojijo še lastne sence, kaj šele nekoga cepljenega, ki bi jih lahko okužil.

To ni nobena rešitev problema. Pravzaprav je nasprotno. Zavlačevanje pandemije. Ovrečt take predloge. Takoj!

Odgovor na objavo uporabnika
še edina ki si pošteno upa povedati, 05.11.2021 ob 20:52

Ona je še edina, ki ima v glavi poleg strokovnega tudi moralni kompas.

Res je!

Res je, se mi zdi, da je ta prava baba, ki si upa povedat, kar je treba ne glede na posledice. Ostalo pa prodane duše, žal.

Odgovor na objavo uporabnika
Nop, 05.11.2021 ob 20:59

Cepili smo se, da se ne rabimo testirat. Ne bomo se. Naj vam dajo pogoj PC, da lahko gremo že enkrat normalno naprej z življenjem.

A zdaj se bomo testiral do konca življenja, ker imamo v državi 50 % invalidov, ki se nočejo cepit, in se na smrt bojijo še lastne sence, kaj šele nekoga cepljenega, ki bi jih lahko okužil.

To ni nobena rešitev problema. Pravzaprav je nasprotno. Zavlačevanje pandemije. Ovrečt take predloge. Takoj!

Dokler boste ljudje v JU dobivali dodatke, ker ste se cepili, se pac ljudje v gospodarstvu nocemo. Ne gre se vec tu za zdravje in zascito ubogih ranljivih, ampak samo za lobiranje. Tu se sedaj gre bolj za to, ce je meni crknila krava (sem se moral cepit), naj se crkne ostalim (tistim, ki niso cepljeni). Njihov cilj je, najprej precepit ljudi, nato vse testirat. Mocno upam, da jim ne uspe, splph pa tak vrstni red, ampak prej obraten, torej od tega trenutka vse testirat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close