Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lejko in beovič

lejko in beovič

Sta za obvezno cepljenje. Argumentov ni bilo prepričljivih. Kako bo izgledato to obvezno ( to ni prisilno) cepljenje? Ljudje se še ua 1. dozo ne odločajo več. Ko bo obvezno, se bodo morali, ali kaj?

Ne samo, da sta žleht, celo grdi sta kot prasici z logarco vred. In folk jih še kar jemlje resno.

Ne rabita samo rokavičke snet. Lahko kar še haljo. Kolikor je folk razjarjen, še dobro da jim ne slečejo kože.

Odgovor na objavo uporabnika
Karel veliki, 31.12.2021 ob 08:40

Ne samo, da sta žleht, celo grdi sta kot prasici z logarco vred. In folk jih še kar jemlje resno.

Vse tri so kot čarovnice. Zgled zdravja, mater jim…

In sem mislila ,da Lejkova bolj pametna.

Obe sta dr. znanosti, imata ogromno znanja in izkusenj.  Vsak normalen clovek, verjame in zaupa  znanstvenikom .  Oni poganjajo svet, brez njih bi bili v srednjem veku.   Ce pravijo, da naj bi bilo cepljenje obvezno, je ta ukrep res potreben .

Hahajaja, 31.12.2021 ob 08:53

In sem mislila ,da Lejkova bolj pametna.

Mene je groza, ko vidim to Lejko.  Kot da je človek, ki nima srca.  In niti duše več.

Kot da jo je  življenje čisto zapustilo,   in je ostala samo še hudobna lupina.

Ne zaupam ji kot človeku.

Res me je je groza!

Obe zdravnici sta vrhunski strokovnjakinji, ki ju spostujem in podpiram. Vlada bi morala ukrepat in uvest konkretne ukrepe, med njimi seveda obvezno cepljenje.   Poslusat je treba stroko, tiste, ki so v prvih bojnih linijah.    Povprecna starost na intenzivi je 58 let !

spoštovane vse 3 gospe.

Povejte tisto, kar je treba povedati, tisto kar ve veste, pa ne poveste.

Kot ste že opazile, manipulacija povzroča upor. Že kakega psihologa vprašajte.

Upor, ki ga imamo, ste povzročile s prikrivanjem dejstev zakaj se moramo cepiti.

Jaz vam verjamem, zaupam, toda čisto logično je, da se en mlad 20 letnik raje okuži kot cepi. Če pa ve mislite, da mu večje tveganje predstavlja bolezen kot cepljenje, mu to razložite in argumentirajte.

Ljudje res ne znajo – znamo ničesar v primerjavi z vami, vendar to še ne pomeni, da smo na drugi valovni dolžini, kot se je spretno izmuznila gospa včeraj.

Imamo pravico kot laični državljani biti kritični, imamo pa tudi pravico po iskrenen dialogu. Če dialog preide v prikrivanje in manipulacijo, to sogovornik začuti. Na kratko – vidi se po mikrogestah na obrazu kdaj nekdo prikriva, manipulira ali laže.  Nismo strokovnjaki v tem, nismo šolani psihologi, vendar pa zmorejo geste prepoznati že otroci.

Če vam torej ljudje ne verjamejo, se vprašajte kaj v komunikaciji je narobe z vaše strani.

Za konec. Hvala, ker ste se cepile.  Hvala, ker ste tvegale.  Hvala vse, ki so tvegali, hvala predvsem tistim, ki imajo po cepljenju težave. Mednje spadam tudi sama. Kljub težavam mislim, da sem korono lažje prebolela pravcato, ker sem bila pred tem cepljena.

Kot vidite ne nasprotujem cepljenju, nasprotujem pa značilnem komuniciranju zdravnikov, ki temelji na prikrivanju. Mislim, da smo prišli v dobo, ko se mora spremeniti komunikacija, ker se ljudje manipulacija uprejo drugače kot včasih.

Povejte kratko in jedrnato – preprečiti moramo nove mutacije, zato moramo precepiti celotno svetovno populacijo. Imam prav ali nimam prav?

Veste to so te stvari, ki jih morate povedati. Se bojite Evrope? Ker tam manipulirajo, pa noče ena Slovenija povzročiti upora še drugje?

Kot vidite samo ugibam in capljam v temi. Zakaj? Ker me vi, ki ste to študirali in ki o tem dejansko nekaj znate, ne morete s prikrivanjem ničesar naučiti.

Mogoče bi pa ljudem  oral razlagati stvari kak vaš učitelj s fakultete. Kajti tudi študentom je bilo treba cepljenje razložiti. Glede vseh cepiv mislim.

Torej vsem nam manjka poglavje cepljenje, ki ste se ga vi učili, mi pa ne. Ne mislim na fiziologijo cepljenja, ampak na NAMEN.

Kot drugo pa je res potrebno, da se težave pri posameznikih po cepljenju popišejo. Da se to tudi omeni v izvidu, ne samo na 4 oči.  Zdravniki tako močno mislijo, da je treba skrivati in prikrivati, da se ne upajo zapisati- 3 dni po cepljenju z mrna cepivom so se pričele težave s srcem?

Raje se napiše  – gospa ima težave s srcem. Hvala res.

Vidite – o tem vam govorim.

Poslušala vaš bom, če mi želite razložiti, da sem brcnila v temo.

Infektologi niso stroka, ki bi odločala o epidemiji. Oni pregledajo bolnika in mu določijo terapijo na podlagi opravljenih preiskav. Od kod imajo naenkrat znanje o epidemiji in psihologiji množice, da si sploh upajo na podlagi najtežjih posameznih primerov določiti, da naj bomo kar vsi cepljeni z eksperimentalnim cepivom? Lahko naslednje leto pričakujem, da bodo vsi travmatologi prepovedali nevarne športe, da ne bodo urgence preplavljene z poškodovanimi ljudmi?

Prvo,kot prvo. Gospa dr.Logar izziva,nas preproste ljudi s svojimi majicami,ko se pojavlja v javnosti. Za fakultetno izobražene ljudi,mislim,da to ni primerno. Drugo kot drugo,pa naj te dr. raje malo gledajo na svoje zdravje,ker si vse predebele. Nam pa solijo pamet. S silo ne bodo dosegli nič! Ena smrt,mladega dekleta,ki je imela še vse pred sabo je dovolj,preveč. Elito vozijo na zdravljenje na Golnik,reveži se pa drenjajo po hodnikih. Na pregled,splošen za želodec čakam že 18. mesecev,pa še nisem dobil odgovora za datum pregleda. Se tako dela z ljudmi,ki nimajo vez in poznanstev? Politika in vzvišene bele halje zamislite sealo nad tem matretiranjem navadnih revežev,ki vsak mesec mastno plačujemo v vaše blagajne.

samo ena je, 31.12.2021 ob 09:15

Mene je groza, ko vidim to Lejko.  Kot da je človek, ki nima srca.  In niti duše več.

Kot da jo je  življenje čisto zapustilo,   in je ostala samo še hudobna lupina.

Ne zaupam ji kot človeku.

Res me je je groza!

Saj takšni so ljudje, ki ustvarjajo covid zločin. Brez človeške zlobe danes ne bi bili priča covid genocidu.

Tako deluje prasica fašistična.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=324131462848558&set=a.241232451138460

Ne bi bila rada nesramna ……. Obe sta si nagrabli precej denarja za klamfat in lagat, tako da naj gresta najprej k frizerju! Logarjeva menda rada prime za flašo, Beovička pa ima sindrom neke ostarele Helge, tako da … Taki ljudje ne bodo odločali o mojem zdravju, jaz sama odločam o svojem telesu!

Anonimno 8726, 31.12.2021 ob 09:26

Prvo,kot prvo. Gospa dr.Logar izziva,nas preproste ljudi s svojimi majicami,ko se pojavlja v javnosti. Za fakultetno izobražene ljudi,mislim,da to ni primerno. Drugo kot drugo,pa naj te dr. raje malo gledajo na svoje zdravje,ker si vse predebele. Nam pa solijo pamet. S silo ne bodo dosegli nič! Ena smrt,mladega dekleta,ki je imela še vse pred sabo je dovolj,preveč. Elito vozijo na zdravljenje na Golnik,reveži se pa drenjajo po hodnikih. Na pregled,splošen za želodec čakam že 18. mesecev,pa še nisem dobil odgovora za datum pregleda. Se tako dela z ljudmi,ki nimajo vez in poznanstev? Politika in vzvišene bele halje zamislite sealo nad tem matretiranjem navadnih revežev,ki vsak mesec mastno plačujemo v vaše blagajne.

Boš se kar lepo dooolgo čakal na pregled. Imajo zafilane postelje s covidnimi necepljenimi, takimi kot si ti.

Zakaj se pa sam ne pozdraviš? Polna usta o neresnosti in neprofesionalnosti zdravnikov, v naslednjem stavku pa pove, da bi ga morali prvega in prvovrstno pregledati.

Dvojna morala. Če ne zaupaš strokovnosti in raje na plan vlečeš izgled in zunanjost, potem vse poveš o sebi. Kako si plehek in ozek v razmišljanju.

O Robijevem primitivnem zmerjanju pa skoda vsake besede.

Dvojna morala, 31.12.2021 ob 09:46

Boš se kar lepo dooolgo čakal na pregled. Imajo zafilane postelje s covidnimi necepljenimi, takimi kot si ti.

Zakaj se pa sam ne pozdraviš? Polna usta o neresnosti in neprofesionalnosti zdravnikov, v naslednjem stavku pa pove, da bi ga morali prvega in prvovrstno pregledati.

Dvojna morala. Če ne zaupaš strokovnosti in raje na plan vlečeš izgled in zunanjost, potem vse poveš o sebi. Kako si plehek in ozek v razmišljanju.

O Robijevem primitivnem zmerjanju pa skoda vsake besede.

Debilno fašistično, tudi ti si krivo za genocid in za uničeno javno zdravstvo. Zahtevali bomo, da vas vse zločince obsodi za genocid.

“dvojna morala”,ne trosi neumnosti. Kako veš,da nisem cepljen? Ne obdolžuj ljudi,ki jih ne poznaš. Bo šlo?

Po navadi nisem privoščljiva, ampak za te “strokovnjakinje” pa upam, da jih sreča karma.

Anonimno 8726, 31.12.2021 ob 10:08

“dvojna morala”,ne trosi neumnosti. Kako veš,da nisem cepljen? Ne obdolžuj ljudi,ki jih ne poznaš. Bo šlo?

Takoj je jasno, da nisi cepljen. Brez kančka dvoma.

Pa nič te ne “obdolžujem”. To počneš ti, malo preberi svoje pisanje. “Obdolževanje” vseh, ki so v zdravniški halji, specifično pa njihove zunanjosti.

A si bil v šoli, ko se je obravnaval sloviti pesnikov rek: Le čevlje sodi naj kopitar…?

Obdolževanje – hahaha, kje si le našel ta izraz.

Kakšni intelektualni revčki ste se našli na MON-u, to res dol padeš; pa ne od cepiva?

Dillara, 31.12.2021 ob 09:07

Obe sta dr. znanosti, imata ogromno znanja in izkusenj.  Vsak normalen clovek, verjame in zaupa  znanstvenikom .  Oni poganjajo svet, brez njih bi bili v srednjem veku.   Ce pravijo, da naj bi bilo cepljenje obvezno, je ta ukrep res potreben .

??

Preprosti ljudje ste nevedni in neuki. Ravno vi bi morali zaupati strokovnjakom.

Ampak oni nista strokovnjaka za epidemijo. Tako da le čevlje sodi naj kopitar, tako kot mi neumna in nevedna raja, tudi oni nista usposobljeni za to, za kar pametujeta, prav tako tudi ne tisti jedrski fizik. Bi njemu pasalo, da pride k njemu v pisarno modrovati en doktor biologije, kako naj opravlja svoje delo, četudi je strokovnjak, vendar na drugem področju?

Anonimno 10414, 31.12.2021 ob 10:29

??

Problem je le v tem, da svetovno priznani epidemiologi pišejo, da bi lahko imeli z omicronom konec pandemije.

Ampak oni seveda nimajo pojma, naj se raje pridejo učit od naših “strokovnjakinj”, ki bi zdaj, na vrhu vala, uvedle obvezno cepljenje.

Manyya, 31.12.2021 ob 10:33

Preprosti ljudje ste nevedni in neuki. Ravno vi bi morali zaupati strokovnjakom.

A tako bo zdaj po novem? Delitev na preproste? Kaj pa je narobe s preprostimi ljudmi? Ne veste več, kako bi žalili ljudi. In verjetno iz same hudobije pišete. Jaz sem pa ponosna da sem preprosta, ker ne rabim lagat pred kamero in ljudi zavajat.

Kaki strokovnjaki.? Samo poglejte jih prasice debele nemarnem. Niti sebe ne znajo uredit pa nam težijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close