Legoland vstopnice
Mi smo obakrat vzeli kar na njihovi spletni strain skupaj s prenočiščem. 1. Ne vem točno koliko je bilo smo bili pa za 27. aprila pa smo spali v hotelu. Mislim pa da je bila cena kompleta cca 200 eur. 2. Nas je bilo 5 in smo vzeli skupaj s kempom, spali smo v svojem šotoru v njihovem kampu, imajo tudi oni šotore ali pa hiške. Kamp je res lepo urejen in je zraven tako da greš peš do Legolanda. Cena complete 2X nočitev v kampu + 2 dnevna vstopnica je bilo tam cca 120 Eur.
Kolikor sem takrat gledala se najbolj splača če vzameš komplet.
Tudi mi gremo letos v Legoland.. Ena varianta je, da rezerviraš partnerski hotel, kjer imaš ob nočitvi vključene še dvodnevne vstopnice za celo družino. Nam so se zdele te ponudbe drage, tako da smo se odločili, da najdemo drug hotel in kupimo karte s kupončkom iz lego kataloga, s katerim imaš ob nakupu eno- ali dvodnevne karte za odraslega, za otroka zastonj karto enake kategorije. Lego katalog sem dobila v Babycentru.
Imam pa tudi jaz vprašanje – nikjer na spletu nisem zasledila cene dvodnevne karte – le možnost, da za doplačilo 15€ enodnevno podaljšaš v dvodnevno. Ali kdo ve, kako je s tem? Se pa še nismo odločili, ali bomo v Legolandu le en dan ali dva…
Kolikor sem gledala so letošnjo pomlad cene kampa za 2 nočitvi okrog 200€, verjetno odvisno tudi od termina… Mi sicer ogromno kampiramo, samo gremo v Legoland konec aprila, pa se mi zdi malo mrzlo za šotor. Tako da smo se odločili za hotel. Legoland hotel paketi za naš termin so bili vsi dražji od 420€ za dve nočitvi. Tako da smo rezervirali hotel prek bookinga za 100€ za nočitev z zajtrkom (za 4).
Se pravi, ob nakupu dvodnevne karte za odraslega imaš za otroka oba dneva zastonj? Cena za odraslega za 1 dan je pa 45,5 eur, če se ne motim. Karte s kupončkom imaš tudi v Lego trgovinah.
Tega podaljšanja enodnevne karte v dvodnevno pa nisem videla – a to velja tudi v primeru, da koristiš kupon?
Za nočitev bomo mi uporabili airbnb varianto. Je ugodnejša od variante partnerskega hotela.
Na kuponu piše, da je ob nakupu eno- ali dvodnevne karte za odraslega, karta enake kategorije za otroka brezplačna. Ne vem, ali to velja tudi za podaljšanje, v bistvu tudi ne vem, ali sploh prodajajo dvodnevne karte ali obstaja le opcija
s podsljšanjem. Nisem raziskovala, ker smo nameravali iti v Legoland le za en dan..
Forum je zaprt za komentiranje.