Legoland ali Gardaland
Pozdravljeni
V zadnjem času veliko razpravljate o obojem. Katera varianta je za 4 letnico in skoraj 7 letnika primernejša (V Gardalandu smo že bili in se mi zdi zelo vredu)? Kakšne so čakalne vrste v Legolandu (slišala sem, da je gužva)? Kaj mi priporočate še v bližini? Do katerega leta je primeren Legoland? Kdaj je najprimernejši čas? Zamima me tudi poceni prenočišče?…
LP
Ssonja
Bili v Legolandu 27.4. Super. Vrste nobene nikjer. Pač tam ni praznik, Slovenija pa tudi ni tako blizu, da bi se masovno hodilo kot recimo v Gardaland. 4 in 7-letnik bi šla lahko skoraj na vse atrakcije. Veliko je mokrih zadev, zato mora biti poletna vročina, da ni strahu pred prehladi. Prideš tja v dobrih petih urah, z enim daljšim zastojem vred, tako da teoretično lahko obdelaš tudi v enem dnevu, tako kot Gardaland. Mi smo prespali v Eurohotelu, ki je dobrih 500 metrov stran. Brez pripomb.
1Mi smo bili v Legolandu pred 14 dnevi – tudi mi s 4 in 7-letnikom in se mi je zdelo idealno zanju. Gužve na soboto nikjer nobene, na vodo so vezane ene 4 zadeve, ostalo je za ta letni čas idealno. “Obdelali” smo prav vse, razen enega divjega vlakca in enih džipov na višini ter bojnih ladij. Bili smo z avtodomom (posebno parkirišče pred vhodom).LP
Cena Euro hotela varira odvisno od datuma. Mi smo dali 130 za štiriposteljno sobo, zdaj je cena recimo 115. Hotel nima svoje spletne strani, lahko ga rezerviraš preko raznih booking serverjev. Na googlu odtipkaš Euro hotel Gunzburg in prvi zadetek bo kar okej.
Hotel je več kot soliden, res blizu parka in dovolj velik, da se najbrž dobi soba tudi tik pred zdajci. Mi smo jo rezervirali samo en dan prej.
Forum je zaprt za komentiranje.