Najdi forum

LCT TV

Rabim pomoč, kupila sem LCD TV PHILIP . Zelo rada bi si sedaj ogledala kakšen film. Ima sicer možnosti priklopa na USB, vendar menda ta tehnologija še ni razvita, tako da se film sicer lahko gleda vendar brez podnapisov.

Ali mi lahko svetujete ali naj kupim hišni kino za ogled filmov, ali DVD predvajalnik. Ali v obeh primerih lahko gledam filme (ne samo originalnih) in ali v obeh primerih ni nobenih problemov glede podnapisov.

Hvala

V obeh primerih je pomembno da podpira divx in slo subs ( podnapisi). Svetujem pa bolj navaden dvd predvajalnik, ki podpira čim več formatov in če zvok ni zadovoljiv še vedno lahko kupite zvočnike za računalnik za majhno ceno in še v vičini primerov igrajo boljše kot pa hišni kino nizkega cenovnega razreda.

hvala za odgovor, vendar me zanima še nekaj. Kako pa je z DVD snemalniki, kakšen bi bil najboljši, ali tisti s diskom ali nek drugi, ki pa ne vem kako se mu reče. Kakšen snemalnik bi potrebovala, da bi mi zagotavljal gledati filme (ne origianlnih) s slovenskimi podnapisi?

Priporočam dvd snemalnik na disk, ker snemanje na DVD povzroča težave in kljub temu da snemaš na disk, še vedno lahko presnameš na dvd. Vse pa je odvisno od cene, namreč snemalniki na disk so dražji vendar več ponujajo.
Filme pa si enako lahko ogledaš na obeh. Dobro pa je, da ima še USB uhod in je za piratske filme boljši. Tudi dvd snemalnik mora podpirati divx in podobne formate, da lahko gledaš posnete filme.

Nasvet strokovnjaka: Philips je ok, še boljša varianta pa sta Pioneer in Sony. Sicer sta malo dražja ampak po testih sta v sami špici, Pioneer sploh. 94 cm diagonala je čist zadost za malo večjo dnevno sobo.

Kar se pa predvajalnika tiče je pa tko: Najbolj se splača vzet player z diskom in USB oz. SD vhodi. Disk predvsem zato, da lahko gledaš tudi HD filme(6-8 GB) preko HDMI kabla, kar je trenutno poleg blueraya(predrag špas) najboljša možna tehnološka špica.Za divx filme pa komot uporabljaš tudi samo USB ali SD(mora bit EXTREME III kartica) Pozabi na DVD ploščice..čez par let bodo preteklost, tako kot kasete…

Zraven rabiš še 5.1 zvočnike, če bi rada uživala v popolnosti. Predlagam karkoli od Logitecha ,v poštev pride tudi Genius. Ostalo je šit. Razen če bi rada poleg filmov poslušala kvalitetno musko. Potem gledaš za hi-fi kompletom(Infinity, JBL, Dali, Tannoy, itd)

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Hvala obema za odgovore

New Report

Close