Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LCD TV do cene 650 eur

LCD TV do cene 650 eur

POmagajte, glede na to, da se čisto zmešana od vseh trgovcev in od tega, da je slika za isti tip v različnih trgovinah različna…kakovost mislim…pomagajte s svojimi mnenji za ali proti.

Rabim pa tv za čisto navadno domačo uporabo da je full hd (kaj ostalo moram pazit pa niti ne vem točno…) pa cena nekje največ 650 eur.

Kako se bi vi odločili
LG 42LD750 ali Philips 42 PHL5405H ali kaj čisto tretjega ??? 🙁

Hvala za mnenja.

kupi panasonic… so boljse..

http://www.mimovrste.com/artikel/1350183728/q=lcd%20panasonic/lcd-tv-sprejemnik-panasonic-tx-l42u2e tole naprimer..

mi smo kupili LG 42″ dva mesca nazaj in smo čist zadovoljni 600€ (v eni privat trgovini, nato pa sem bskala po netu in ugotovila, da se dobi tudi ceneje)

Tudi sama nameravam kupiti TV. Gledala po netu, so res cenejši, ampak se bojim, da ti podtaknejo recimo razstavni model. No ja, saj ga lahko v trgovini tudi. Skratka, imam pomisleke tako stvar nabavlajti prek spleta. Kaj menite oz. nabavljate tudi take stvari po spletu?

zakaj bi kupovala tako zelo dragega misliš da je s tem kaj narobe?
http://www.mimovrste.com/artikel/1350175628/lcd-tv-sprejemnik-lg-32ld350#top
kaz ga imam cca 14 dni sem zelo zadovoljna. Dostava po pošti 2 dan.. korektno!

Ti svetujem, da najprej ugotoviš kakšen model bi rada, potem pa pejdi pogledat še v Palmanovo. Mi smo prav zadnjič profitirali 200€ v primerjavi, če bi kupili pri nas.
Poskusiti ni greh.

S tem, ki je na linku, je narobe to, da je majhen… Ženska išče 42 diagonalo in ne 32!

Sama imam LG in sem zadovoljna. Zaenkrat nič narobe.

S tem, ki je na linku, je narobe to, da je majhen… Ženska išče 42 diagonalo in ne 32!

Sama imam LG in sem zadovoljna. Zaenkrat nič narobe.[/quote]
oprosti ampak ta TV ima diagonalo zaslona 81 cm in ne 32! beri!-preveri! uf uf…

Sama imam LG in sem zadovoljna. Zaenkrat nič narobe.[/quote]
oprosti ampak ta TV ima diagonalo zaslona 81 cm in ne 32! beri!-preveri! uf uf…[/quote]

Oprosti ampak ta TV ima diagonalo zaslona 81 cm oz. 32 inčev, sprašuje pa po televiziji, ki ima diagonalo zaslona 106 cm oz 42 inčev. Beri – preveri! uf uf…. Zdaj jasno, zakaj si brcnila mimo s predlaganim tv-jem?

TV SONY JE ŠE VEDNO ZAKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

midva imava sony bravia je bila takrat v akciji v big bangu za 350€, zakon tv

Točno to, sam sem kupil lansko leto Panasonic Viera plazma 106 cm, cena okoli 1000 ev. sedaj so okoli 700 ev.
TV je super, slika čista in to na navadno anteno ( nimamo kabelske ) .

Panasonic Viera plazma 106 cm , super slika in to na navadno hišno anteno , kupljen v BigBangu cena december 2009 cca 1000 ev. cena danes okoli 700 ev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close