LCD monitor mi nagaja
Hojla
Imam lcd monitor LG flatron L1715s,
kar naenkrat pa sem opazil da ko pritisnem na tipko za ON da traja kar okoli ene minute da se mi pojavi normalna slika-pa še nekaj se mi je zgodilo ,kar naenkrat se je normalna slika razpolovila in sem imel zaslon ekrana na dveh koncih-spodnji del je bil zgoraj in obratnozgornji del je bil spodaj.Če sem dal računalnik na ponovni zagon je situacija ostala nespremenjena ,če pa sem računalnik čisto izklopil in ga ponovno prižgal pa je bilo vse OK razen tega da se mi je slika pojavila šele čez kakšni 2 minuti.Zaslon je star približno 1.5 let.Ali je možno da mi ga biksa zaslon ali je lahko kaj drugega,drugače imam računalnik prižgan 24 ur na dan ,monitor pa zvečer ugašam
kaj bi to lahko bilo
pa lep pozdrav
Če si preveril vse kable in slika se po nekaj času pojavi/popravi in je potem OK, je možno da bo treba monitor zamenjati (saj imaš 3 leta garancije?). Lahko pa še preveriš, da priklopiš kakšen drug monitor in vidiš kako in kaj… A si mogoče inštaliral kakšen software za monitor? Kdaj se je začelo to pojavljati?
Lp, Max
hojla
danes čez noč je bilo vse OK,bom videl kaj bo danes-res pa je da sem inštaliral Adobe photo shop ampak sem ga zdaj zbrisal-zaenkrat hvala -bom videl kaj bo danes,če bo še kaj nagajalo
bye
evo upam da bo sedaj kaj bolj jasno-problem se kar stopnjuje-nič ni boljše-sem pogledal -je še v garanciji,tako da bom jutri poklical na Comtron,edino če kdo misli da bi lahko bilo kaj drugega pa me lahko tudi kontaktira preko telefona-041-218-683
Imam podoben monitor, pa je vse ok.
Verjetno za tole napako kot si poslal fotko, ni kriv monitor. Kaj pa če bi deinstaliral grafiko in jo ponovno naložil, poglej nastavitve resolucije, hercev in možnost porabe (vse imaš v nadzorni plošči).
Konec koncev je monitor lahek, odnesi ga k kakemu grendi in sprobaj na njegovem PC, to bo najhitrejši test. Na Comtronu boš čakal vsaj tri tedne da ga dobiš iz servisa (pošiljajo v MB).
ja sem glih driverje še enkrat naložu pa je čist isto-jutr bom nesel k sosedu da se 100% prepričamo da je monitor,pol bomo pa vidl
bye
Mogoče se ti je kdo igral z nastavitvami.
Na strani imaš 4 gumbe. Pritisni prvega in poišči nastavitev za vertikalo in horizontalo. Če so nastavitve zaklenjene (OSD LOCKED) drži gumb cca 5 sedund, da se odklenejo, oz. napiše da je UNLOCKED, še enkrat pritisni, da prideš v meni, nastavi, potem pa zakleni (enako).
ker imava računalnik v rokah samo z mojo boljšo polovico tu sploh ni problem
evo zdele se mi je takoj prižgal,bomo videli kaj bo čez dan
Forum je zaprt za komentiranje.