Najdi forum

LCD Monitor kot TV?

Živjo!
Nekje sem zasledil, da je možno LCD monitor uporabljati tudi za gledanje televizije. Zanima me, katere stvari vse rabim za to-verjetno kakšno kartico s TV izhodom?- in ali ima vse to sploh smisel? Kakšna je kvaliteta slike, se lahko spremlja kabelske programe, je možno zraven uporabljati domači kino(DVD+pet zvočnikov), kakšna je kvaliteta zvoka… In nenazadnje tudi kako je s ceno te opreme? Sam imam zaenkrat samo računalnik brez TV kartice in klasični monitor. To varianto bi namreč uporabil predvsem zato, ker se mi zdi, da zavzame veliko manj prostora. Klasični TV sprejemniki npr. 72 ekran, so danes namreč ogromni(globoki). Prosim za vaša mnenja o tej temi.
Hvala.

Hehe, potem pa prodej avto pa si kupi plazma ekran :)) Ga lahko obesiš kar namesto slike na steno 🙂

Ola

Verjetno mislis LCD televizijo. Te zadeve niso tako poceni. Mislim da je 15″ okrog 150.000 SIT. Druga varianta je tv tuner na televiziji in potem pac uporabljas monitor in output na zvok kakrsen pac mas. Lahko tudi prek digitalnega izhoda na reciever in od tam na surround. Zvok ne bo surround, samo stereo, tako da bo pol zvocnikov nabijalo isto. Mas pa seveda tudi flat televizije in plazma zaslone.

Lp, Luka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close