lažnivi anticepilci
A vam cepilcem še zdaj ni potegnilo da tu nekaj ne špila??? V enem letu ste se x-krat cepli, pa še ni dovolj. Halo, nategujejo vas po dolgem in počez, pa še kar ne dojamete. Če samo malo pogledate zgodovino cepljenja, kdaj ste se še cepili za eno stvar 5x v enem letu? NIKOLI. In to cepivo ki ga zdaj prejemate v telo je TESTNO, kar pomeni dolgoročno več škode kot koristi. Sicer pa eni ste že prav smešni. Tolikokrat ste se cepili (pustili nategnit), pa se še vedno počutite ogrožene od zdravih, necepljenih ljudi. Se pravi da tudi sami ne verjamete v učinkovitost, ker če bi, se z nami necepljenimi ne bi sploh ukvarjali
mirkes kako ne dojameš, da se z vami ukvarjamo zato ker bremenite zdravstveni sistem. in posledično vsi trpimo, ljudje s hujšimi bolezni, gospodarstvo, življenjski standard. važno, da ste vi prestrašeni in rešujete svetovno zaroto v svojem mehurčku s svojimi nenadnimi doktorsko analitičnimi sposobnostmi, ki ste jih pobrali od vaških norčkov na fejsbuku, ki so pred epidemijo pridigali o chemtrailsih, orgonskih topovih, ki so sposobni preprečit tornado na madagaskarju, satanističnimi rituali, kjer vešče letajo po zraku, iluminati, čipiranje, ploščata zemlja… ti ljudje so zdaj vir vašega prepričanja, dajte se malo spravit k sebi.
hitin, 17.01.2022 ob 09:57
jaz pa verjamem, 17.01.2022 ob 09:53
jaz pa verjamem, 17.01.2022 ob 09:42
o mon dieu, 17.01.2022 ob 06:21
maks453, 17.01.2022 ob 05:27
cepljen, 17.01.2022 ob 00:04
tole niso čenče, 16.01.2022 ob 23:48
cepljen, 16.01.2022 ob 23:00
a resnica baba rekla, baba čula?
spremljam najnovejše podatke po svetu, sloveniji in vidim, da lažete ali ste pa res samo tako neumni, da se bolj zanašate na čenče, pa še to samo tiste ki vam odgovarjajo.
5 minut googlanja in najdeš vse laži v tem video in to celo na fejsbuku!
Lej,kdor noče pač ne želi zvedeti,kaj je res in kaj ne.
Se mi pa zdi,da te postaja strah,ker si cepljen.
Ah kaj češ,škoda je že narejena.
Pa od kod vam anticepilcem ta paranoja, kako je nas cepljene strah.:)) Česa? Da smo zdravi? Dve leti niti šmrcnila nisem, če kaj, je cepljenje utrdilo moj imunski sistem. Sicer pa verjamem, da sem zdrava zaradi vseh ukrepov v teh dveh letih. Resno naj verjamemo vašim teoretikom zarote, da bomo pocepali kot muhe.:))) Da se nam bo imunski sistem sesul itd… Do kdaj boste to lajnali? Ko čez tri leta ne bo še nič glede umiranja in sesuvanja sistema cepljenih, a boste potem podaljšali na 5 let? Pa kasneje na 10? Koliko časa bo trajalo, da boste zastopili, da cepljenje ni vplivalo na nič, razen na to, da morda nekateri niso končali v bolnicah kjer je bilo 80% necepljenih.
Resno, no…
Verjamem v cepiva, ki so bila dobro stestirana, imajo polno odobritev in so poznane tudi morebitne dolgoročne posledice. Tu še niso, niti cepiva ne delujejo tako, kot je bilo obljubljeno.
Zaupam pa mojemu imunskemu sistemu, brez gripe vsaj zadnjih 15 let, brez nahoda ali kakega drugega prehlada vsaj 10 let.
V službo, kjer sem zdaj, sem se prestavila leta 2005 in razen zaradi ene poškodbe še nisem bila niti dneva v bolniški.
Lahko zaupam mojemu imunskemu sistemu, da deluje. Na viruse in bakterije očitno dobro deluje.
Ne vem pa, kako bi odreagiral moj imunski sistem na cepivo, danes popoldan grem na pogreb dobre znanke, ki je padla v nezavest par ur po tretji dozi cepiva in bila nekaj časa v bolnici še v komi, prejšnji teden je umrla.
Še to, nečak (polnoleten) je prebolel korono lani spomladi, kasneje 3x cepljen, drugi PCR test je pokazal pozitivno, prvi ne. Na PCR je šel, ker mu je za službo hitri test pokazal + (se morajo testirati vsi). Če ne bi imel izvida, ne bi vedel, da je spet okužen, težav ni imel prav nobenih.
Kot tudi prvič ne in takrat še ni bil cepljen.
Zakaj pa hodiš na pogreb, če je lahko samo v ožjem družinskem krogu?
Ni res, pogreb je lahko klasičen, ne samo v ožjem družinskem krogu.
Te omejitve na pogrebu do 10 ljudi oz.ožji družinski krog že nekaj časa ni več.
A ne berete – velja omejitev zbiranja že nekaj časa:
https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/omejitve-zbiranja/
Zbiranje (druženje) ljudi
Začasno je prepovedano zbiranje (druženje) ljudi. Zbiranje ljudi je dovoljeno skupini oseb, če gre za ožje družinske člane ali člane skupnega gospodinjstva.
Pogrebi niso nobena izjema.
mirkes, 17.01.2022 ob 10:12
A vam cepilcem še zdaj ni potegnilo da tu nekaj ne špila??? V enem letu ste se x-krat cepli, pa še ni dovolj. Halo, nategujejo vas po dolgem in počez, pa še kar ne dojamete. Če samo malo pogledate zgodovino cepljenja, kdaj ste se še cepili za eno stvar 5x v enem letu? NIKOLI. In to cepivo ki ga zdaj prejemate v telo je TESTNO, kar pomeni dolgoročno več škode kot koristi. Sicer pa eni ste že prav smešni. Tolikokrat ste se cepili (pustili nategnit), pa se še vedno počutite ogrožene od zdravih, necepljenih ljudi. Se pravi da tudi sami ne verjamete v učinkovitost, ker če bi, se z nami necepljenimi ne bi sploh ukvarjali
Kdo se je cepil 5x v enem letu? Klošarji? Mene sicer necepljeni ne motijo dokler neposredno ali posredno ne obremenjujejo zdravstvenega sistema. Če je cepivo farmacevtska zarota in strup, zakaj to ne velja za zdravila, ki jih dobijo, ko zbolijo? Zdravila delajo iste firme kot cepivo. Zaslužijo tako s cepivom kot z zdravili, za njih je to win-win. Edino tko jih boste zafrknili, da ob okužbi ostanete doma in pijete čajčke. Daleč stran od grde farmacevtsko-doktorske mafije.
kako da ne, 17.01.2022 ob 13:30
A ne berete – velja omejitev zbiranja že nekaj časa:
https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/omejitve-zbiranja/
Zbiranje (druženje) ljudi
Začasno je prepovedano zbiranje (druženje) ljudi. Zbiranje ljudi je dovoljeno skupini oseb, če gre za ožje družinske člane ali člane skupnega gospodinjstva.
Pogrebi niso nobena izjema.
Pogrebe pristojni trenutno izvajajo v skladu z veljavnimi odloki. Tako se pogreba lahko udeleži le skupina oseb, če so ti ožji družinski člani ali člani gospodinjstva.
Začasno je zbiranje oziroma druženje ljudi namreč prepovedano.
»Za ostale morebitne udeležence je potrebno izpolnjevanje pogoja PCT, torej preboleli, cepljeni ali testirani. Izjema so osebe mlajše od 12 let. Pogoj PCT je izpolnjen, če se osebe izkažejo z veljavnim osebnim dokumentom in razpolagajo z enim od veljavnih dokazil,« pojasnijo
Razumem frustracijo. Danes že težko veš komu lahko sploh zaupaš glede podajanja čimbolj verodostojnih informacij.
Tudi sam sem cepljen, vseeno pa imam še vedno dvome v varnost in tudi učinkovitost Covid cepiv. Drugače pa v zvezi s cepljenjem niti jaz niti bližnji nismo imeli slabih izkušenj. Uradno je zbolela po cepljenju le ena sorodnica z blažjim potekom.
Na drugi strani pa je umrl starejši necepljeni sorodnik, 3 necepljeni sorodniki pa so vsak po 3x zboleli za Covidom in ga 3x preboleli brez potrebe po hospitalizaciji.
Vseeno pa menim, da bi bilo pametno kaj več pogledati na pojav pri ženskah po cepljenju v zvezi s premikom menstrualnega cikla. Osebno poznam eno osebo, ki je imela redno in točno menstruacijo. To pa se je zanjo spremenilo po cepljenju. Kljub vsemu zaradi tega ne poroča o drugih težavah.
jaz pa verjamem, 17.01.2022 ob 13:51
Pogrebe pristojni trenutno izvajajo v skladu z veljavnimi odloki. Tako se pogreba lahko udeleži le skupina oseb, če so ti ožji družinski člani ali člani gospodinjstva.
Začasno je zbiranje oziroma druženje ljudi namreč prepovedano.
»Za ostale morebitne udeležence je potrebno izpolnjevanje pogoja PCT, torej preboleli, cepljeni ali testirani. Izjema so osebe mlajše od 12 let. Pogoj PCT je izpolnjen, če se osebe izkažejo z veljavnim osebnim dokumentom in razpolagajo z enim od veljavnih dokazil,« pojasnijo
To delajo v MS zgleda bolj po domače. Ker ne drži.
V Ljubljani delajo drugače, ravno tako v MB:
https://pp-mb.si/poslovanje-pogrebnega-podjetja-maribor-po-smernicah-nijz.aspx
To so lažnivi anticepilci.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=482229683526592&set=a.109897080759856
Ne špila zato, ker nas je cepljenih samo majhen del svetovne populacije (in ob tem tudi kar 45 % prebivalstva Slovenije). Tam, kjer ni precepljenosti, nastajajo novi sevi. Vsaj malo bi antivakserski bukseljni lahko h koncu pandemije pripomogli s tem, da vsaj ne lažete in provocirate ter da ne pozivate k zavračanju cepljenja.
globalna neprecepljenost je razlog, 17.01.2022 ob 15:27
Ne špila zato, ker nas je cepljenih samo majhen del svetovne populacije (in ob tem tudi kar 45 % prebivalstva Slovenije). Tam, kjer ni precepljenosti, nastajajo novi sevi. Vsaj malo bi antivakserski bukseljni lahko h koncu pandemije pripomogli s tem, da vsaj ne lažete in provocirate ter da ne pozivate k zavračanju cepljenja.
Odgovor mirkes-u.
cepljen, 16.01.2022 ob 22:50
dovolj nam je anticepilskih laži, preprosto si izmišljujete zgodbe kako poznate cepilce, ki so na bolniškah, v bolnicah, na intenzivni, vsi poznate samo cepljene, ki so bolni. kako vas ni sram tako lagat. Ko pogledaš na NIJZ so številke jasne.
Avtor, razumem, da ti je hudo, ker si žrtev največje prevare tega stoletja in sočustvujem s tabo. Ampak je že tako, da vsaka resnica enkrat pride na dan.
Evo, še moja izkušnja. Uporabnik konoplje sem od rosnih let srednje šole, pa vse do danes, torej krepko čez 20let. Do sedaj sem imel vedno max. ojačan imunski sistem, brez farmacevtske svinjarije v obliki raznoraznih lekadolčkov, aspirinčkov itn. Vsakodnevno pokadim vsaj dva skoraj pure jointa. Zdravnika nisem videl že vsaj 20 let.
Pred dnevi je moja zbolela za omicrom svinjarijo, na kar se je prehlad lotil še mene. Seveda sem se nabasal s thc smolo in pokadil eniih par pure. Danes imam rahle bolečine v mišicah, imam vonj, okus, apetit, spim kot baby; moja je hin do amena, vročina, itn.; oba necepljena, in danes oba pozitivna na pcr.
Tako da ja – na k.ti nabijem to cepilno genetsko brozgo! Jaz ostajam na thc, cbd, cbda, cbga!
Naj se omenim, da sem za mojo v lekarni pustil vsaj 50e za fu.cking aspirinčke plus c, vitamin d in še nekaj biserov farmacije – vse brez efekta, ker je še vedno za razliko od mene brez okusa, vonja, apetita … ampak zaradi službe ona ne bi kanabinoidov (strah pred testiranjem na droge).
Cupic, 17.01.2022 ob 21:24
Evo, še moja izkušnja. Uporabnik konoplje sem od rosnih let srednje šole, pa vse do danes, torej krepko čez 20let. Do sedaj sem imel vedno max. ojačan imunski sistem, brez farmacevtske svinjarije v obliki raznoraznih lekadolčkov, aspirinčkov itn. Vsakodnevno pokadim vsaj dva skoraj pure jointa. Zdravnika nisem videl že vsaj 20 let.
Pred dnevi je moja zbolela za omicrom svinjarijo, na kar se je prehlad lotil še mene. Seveda sem se nabasal s thc smolo in pokadil eniih par pure. Danes imam rahle bolečine v mišicah, imam vonj, okus, apetit, spim kot baby; moja je hin do amena, vročina, itn.; oba necepljena, in danes oba pozitivna na pcr.
Tako da ja – na k.ti nabijem to cepilno genetsko brozgo! Jaz ostajam na thc, cbd, cbda, cbga!
Naj se omenim, da sem za mojo v lekarni pustil vsaj 50e za fu.cking aspirinčke plus c, vitamin d in še nekaj biserov farmacije – vse brez efekta, ker je še vedno za razliko od mene brez okusa, vonja, apetita … ampak zaradi službe ona ne bi kanabinoidov (strah pred testiranjem na droge).
Ostajam na najzdraviljnejši rastlini na svetu, ki je vse prej kot droga in ostala farmcevtska svinjarija. Zatrta je samo zaradi svojih zdravilnih učinkov. Konoplja v mojih očeh ni bila in nikoli ne bo tretirana kot droga. Zame je sveta rastlina, predvsem pa neverjetno zdravilo!
Za “Globalna neprecepljenost:” Če bi res bila cepiva kot se šika, ne bi nihče imel nič proti. Toda vsebina ampul je vse kaj drugega, samo cepivo ni! Poglejte, za kaj gre in se odločite, se bomo uprli ali umrli. https://www.odpriteoci.si/post/poglejte-za-kaj-gre-in-se-odločite-se-bomo-uprli-ali-umrli Še en dokaz, kar so odkrile obdukcije: https://publishwall.si/dajana.babic/post/618780/izredno-odkritje-dr-arne-burkharda-in-ekipe
Forum je zaprt za komentiranje.