Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lažem, da te zaščitim

lažem, da te zaščitim

Problem je tudi, če smo “vsi drugačni”, ker v želji po drugačnosti, smo ravno vsi enaki. ;)[/quote]
Dvomim, da si kdo želi bit drugačen samo zato, da bo drugačen. Preprosto pač smo drugačni, problem je, ker drugačnost težko sprejemamo, zato jo obsojamo. Nihče si ne želi biti obsojan, vsaj če je človek negotov, zato potem čuti željo po spremembi, zato da ne bo obsojan. Želja po biti drugačen torej nastane zaradi obsojanja drugačnosti. Obsojamo se pa lahko tudi sami, če narobe dojemamo odzive drugih.[/quote]Ponovno nisi razumel tega, kar komentiraš.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Z zlatimi črkami tole…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, se ti opravičujem, ker pišem stvari, ki jih še sam ne razumem. Se tebi to pogosto dogaja ali po čem sklepaš, da sam ne vem, kaj pišem? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, marko, spet se greš tu anti-debato. V bistu jo je začel matjažko s svojo tezo, da smo si vsi enaki v neki ihti, da bi bili drugačni, da smo nekaj posebnega, pa nismo. Tu je konec. Ti pa greš to replicirat in napišeš neko bedasto relaivizacijo, ki ni ne potrditev te teze, ne njena antiteza. Pač kot ko če greš mimo in hkrati vse potacaš in potiskaš s svojimi parklji. Čisto tako mi deluješ. Potem ko ti nekdo napiše, da to ni potrebno, pa ponoviš postopek spet na novo. In spet na novo. In spet na novo. in spet na novo.

Glej, marko, spet se greš tu anti-debato. V bistu jo je začel matjažko s svojo tezo, da smo si vsi enaki v neki ihti, da bi bili drugačni, da smo nekaj posebnega, pa nismo. Tu je konec. Ti pa greš to replicirat in napišeš neko bedasto relaivizacijo, ki ni ne potrditev te teze, ne njena antiteza. Pač kot ko če greš mimo in hkrati vse potacaš in potiskaš s svojimi parklji. Čisto tako mi deluješ. Potem ko ti nekdo napiše, da to ni potrebno, pa ponoviš postopek spet na novo. In spet na novo. In spet na novo. in spet na novo.[/quote]Repeticium Est Mater Studiorum…… 😉 :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nas je kar več, ki podobno sklepa. Torej imaš težave pri naslovnikih, Marko, to bi moral biti sam, TEBI se to dogaja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nas je kar več, ki podobno sklepa. Torej imaš težave pri naslovnikih, Marko, to bi moral biti sam, TEBI se to dogaja.[/quote]
Vem, da jih je več. Saj si ne domišljam, da me vsi razumejo, za razliko od tebe. :)) In kaj naj zdaj, slečem svojo kožo. Bo Matjažko zadovoljen? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nas je kar več, ki podobno sklepa. Torej imaš težave pri naslovnikih, Marko, to bi moral biti sam, TEBI se to dogaja.[/quote]
Matjažko, če se drugi obregnejo ob moja sporočila imamo nekako skupno težavo (če imamo namen debatirat), nimam je “samo” jaz. Če me kdo ne razume, naj vpraša, pa mu bom drugače razložil, vsaj potrudil se bom. Če pa ga ne zanima, kaj sem želel povedat, pa naj se sploh ne oglaša, ker ta sam iz sebe dela bebca. Bebcu pa nimam volje razlagat. 😉

Vem, da jih je več. Saj si ne domišljam, da me vsi razumejo, za razliko od tebe. :)) In kaj naj zdaj, slečem svojo kožo. Bo Matjažko zadovoljen? :))[/quote]

Marko, bojim se, da bi hudo zbolel, če ne bi izpolnjeval dnevne tarife, ki je okrog 20 vprašanj.
Hvala bogu za MON in slava birokratom! :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mogoče bi pa ti zbolel, če se ne bi obregnil ob to. Sicer ne bi rabil tega narediti a ne. 🙂 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close