Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice LASULJE IN LETALIŠČE

LASULJE IN LETALIŠČE

Pozdravljeni,

vprašanje za ženske (in mogoče za katere moške),

zaradi bolezni sem dobila lasuljo, zdaj pa me zanima ali lahko prosto potujem z lasuljo na glavi pri kontroli na letališču, ali bi detektor lahko kaj zaznal in bi imela zaradi tega probleme? Dermatolog mi je odgovoril “Mislim, da ne.”, ampak ta mislim je malo vprašljiv, lasulja naj bi imela neke magnetke notri? Če ima katera te izkušnje, ali pa potovanje z lasnimi podaljški, kjer je tudi kovinsko.

verjetno bo šlo mimo brez problema

tisto v lasulji je plastika in je detektor kovin ne zazna

Imaš tudi pollasulje – pripete s klipsnami na del tvojih las….
Tole naprimer:

https://www.google.si/search?q=half+wig+with+clips&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJtY2t7dPWAhWQK1AKHZYdC10Q_AUICigB&biw=1440&bih=839#imgrc=hyooypJosEeMzM:

Sicer pa – jaz pred leti imela lasni zgostitveni podaljšek v enem traku ( clip on s sponkami), letela pa v Ameriko, 4x rentgen pregled samo skozi, ( 2x celo še scaner), me nikoli niso na stran pošibal v preiskavo ….

Drugo je pa prava medicinska prava lasulja iz mikrofilamenta – to je na lateks prozorni “kapi”, ko lase vlečejo ven, da izgleda kot pravi skalp in prilepiš potem na golo kožo.

Imaš tudi pollasulje – pripete s klipsnami na del tvojih las….
Tole naprimer:

https://www.google.si/search?q=half+wig+with+clips&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJtY2t7dPWAhWQK1AKHZYdC10Q_AUICigB&biw=1440&bih=839#imgrc=hyooypJosEeMzM:

Sicer pa – jaz pred leti imela lasni zgostitveni podaljšek v enem traku ( clip on s sponkami), letela pa v Ameriko, 4x rentgen pregled samo skozi, ( 2x celo še scaner), me nikoli niso na stran pošibal v preiskavo ….

Drugo je pa prava medicinska prava lasulja iz mikrofilamenta – to je na lateks prozorni “kapi”, ko lase vlečejo ven, da izgleda kot pravi skalp in prilepiš potem na golo kožo.
[/quote]

se pravi ni potrebe po paranoji. ja jaz grem tudi v ZDA

se pravi ni potrebe po paranoji. ja jaz grem tudi v ZDA
[/quote]

Ne, nikakor! 🙂
Ker ne boš ne prva, ne zadnja ne s pollasuljo ali medicinsko lasuljo :). Veliko jih gre tudi s podaljški na klipsne…. So zverzirani in točno vedo na security check za kaj gre, če piska na lasišču :). Če bi te pa slučajno za zaveso ženska povabila , pa vpraša, pa jasno poveš, da maš lasuljo – ji bo takoj jasno, zakaj piskaš/če boš piskala, če so klipsne noter.

Letim večinoma z italijanskih ali avstrijskih letališč do Frankfurta, Zuricha, pa potem od tam iz Evrope naprej. No, 2x sem tudi z Brnika, pa je bila pregledovalka preveč glasna, nediskretna. Saj veš, to pred vrsto čakajočih Slovencev ni najbolj prijetno, ko vsi buljijo in zjala pasejo z ušesi na pecljih.. 🙂

Drugod po Evropi pa v Ameriki pa so zelo diskretni in profesionalni.

Ker je varijanta da pod lasuljo kaj svercas te lahko povabijo v sobo kjer zenska pregleda tebe in lasuljo.
Ce ne bos imela cesa prepovedanega bo vse ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close