Lastniki Renaultov
Glej takole je. Jaz imam renaulta, beri francoza že več let.Ni nekih velikih problemov, servisiram ga pri dobrem mehaniku ki ima delavnico doma, je dokaj ugoden.Nioli ne vgrajujem originalnih rezervnih delov ker so preddragi niso pa nič boljši od neoriginala- tu imam izdelano neko svoje mnenje.je pa res da gre za avtomobile ki niso novi, torej preverjeni modeli.
Sem bil eden izmed lastnikov renaultov, pa to malo dražjega. Je**m jim, kaj znajo samo motor za formule delat, al kaj. Prodal sem ga kar z okvarjenim motorjem, ko so ga odpelajli sem bil kar srečen, čeprav sem v letu dno izgubil dobra 2,5 milijona sit ( btw v roku 4 mesecev sem na avut za 5,8 milijona menjal obe kugli, oba končnika, volansko spono in cev za klimo, na koncu pa je šel turbo s celo mašino vred, pa tudi menjalnik oz. cilinder sklopke je večkrat štekal, tako , da je sklopka drsela.)
Reanult prvič, zadnjič in nikoli več.
Je pa res, da se to dogaja z dieselskimi 1,9 dci motorji, ker sem spoznal kar par podobnih oz. identičnih zgodb z interneta in od kolegov mehanikov.
Lahko si predstavljaš paniko, ko ti pri 160 km/h avto v trenutku skoči na kakih 6.000 obratov, potegne nenormalno, pa v trenutku vse v dimu ( izpod pokrova motorja, iz izpušnega lonca, v kabini ), ti pa na levem prehitevalnem pasu ob koloni tovornjakov.
Ko pa si pri ceni servisa, servis na 60.000km pri laguni je cca 65.000 sit. Ko so mi pri 62.000 km menjali kugle na obeh kolesih, sem na vprašanje serviserja , ali mi menja z original delom, le temu dejal, če bi original bil dober, potem mene v tistem trenutku ne bi bilo na servisu ( mimogrede , original kugla, ki jo lahko dobiš le v kompletu z celo roko, stane 38.000 sit, neoriginalna pa 4.000 sit, pa verjetno zdrži dlje). V življenju sem imel par jugecov, pa nikoli nisem pri 60000 prevoženih km menjal obeh kugel.
Zanimivo…… jaz imam pa drugačno izkušnjo…… Imela sem že več Renaultov…… zdaj imam Cliota, starega že 11 let….. V šestih letih, od kar ga imam, se je 3X pokvaril, ampak nikoli pustil na cesti…… Zdej manjavam avto in sem si rekla, da Renaulta ne bom več imela in to samo zato,ker bi rada malo menjala…… :)))
No potem pa je naneslo, da sem se “zaljubila” v Modusa…… Še par mesecev pa ga dobim…..:))
Glede pooblaščenih servisev pa ne morem nič povedat, ki vozim privat…. :)))
na tem linku je test novega clia tretje generacije!
Se strinjam s Pinosatom. Lagune se drži preveč sistemskih napak. Pet NCAP zvezdic gor ali dol. Nezanesljiva je. Po lastnih izkušnjah: Renault da, ampak samo do štirih metrov. Za vse daljše ostalo se je bolje ozret za kakšnimi drugimi (beri: japonskimi) znamkami.
Kar se cene tiče: Clio l.2000; servis: 60000km; cena: 44000SIT Servis: brez pripomb.
jaz imam laguno 1.8 RT že 8 let (letnik 95-drugi lastnik). Imam prevoženih 130.000 km in je redno servisiran vsakih 10.000 prev.km na uradnem pooblaščenem servisu. Cena klasičnega servisa (olje, filtri, svečke vsakih 30.000km…in podobne malenkosti) me je vedno prišlo od 22.000- 29.000 SIT. Najdražji servis sem imel pri 70.000 prev.km, ko sem menjal vse jermene (pogonski) in sicer cca 63.000 sit. Vmes enkrat sem plačal cca 40.000 sit nekaj v zvezi zavornim valjem in zavorne ploščice. To je vse kar se mora redno servisirati in menjati. Izven rednega, pa sem menjal le nosilec rezervoarja cca(3.000 sit). Katalizator, čeprav je star že 10 let in udarjen je še vedno OK! Enkrat menjal na neuradnem servisu zadnji izpušni lonec in enkrat srednjo izpušno cev. Po treh letih je šel vgrajeni prvi akumulator, takrat novi kupljeni pa mi služi že 7 let. Torej v bistvu jaz s svojo laguno nimam nobenih težav zaenkrat, nikdar me ni pustila na cedilu.
Mislim, da so stroški s servisom res minimalni, glede na to da slišim, da mnogi moji znanci plačujejo dosti več, celo za manjše avtomobile.