Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Lastniki Accordov

Lastniki Accordov

Odločam se za nakup novega Accorda. Za nasvet bi LEPO prosila samo tiste, ki so že vozili Accorda. Dizla ne maram, torej me zanimajo vaše izkušnje, kako se obnese 2.0 bencinski motor s 155 KM.

Avto je relativno poceni, saj pride osnovna varianta že 5.2 mio in tako po ceni in opremi med 2,0 motorji dejansko, za ta denar, težko najdeš kaj bolj renomiranega.

Kljub vsemu prosim in se zahvaljujem za vaša mnenja.

Odlična izbira kar se tiče kvalitete in zanesljivosti. Accordov bencinski motor je zelo kvaliteten in trpežen in drugih skrbi kot redni servisi z njim ne bo. Obenem pa ima ta accordov motor izredno dober navor, pa tudi teh 155 KM ti nudi toliko kot pri drugih avtih 180-190 KM, tako da je avto kar precej živhen.
Po mojem mnenju je glede na razmerje cena-kvaliteta to odlična izbira.

Nina27 – preden zapišeš napake na ta forum se raje prepričaj o resničnosti svojih izjav. Na krako bi ti rekel “ne kvasi neumnosti” !!! Oz ne kvar svoj “ugled” s površnostjo.
Honda Accord 2,0 i-VTEC ima največji navor 190 Nm pri 4500 vrt/min, več kot HONDA ga imajo še npr PASSAT 2,0, ALFA 156 2,0 BMW 320 i in še kakšnega se bi našlo. Motorji z 190 “konji” kot si zapisala pa imajo že občutno več navora npr BMW 330 i – 190 “konjev” – 300 Nm pri 2500 vrt/min.

LP, Škorpjon

Za motor ne bom komentiral, ker nimam takega, ki te zanima.

Lahko pa povem, da sem impresioniran nad kvaliteto. Ce sem konkreten, moj Accord pri 4 letih niti enega samega cricka nima, kamoli da bi imel kaksne druge probleme.

New Report

Close