Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasting performance

Lasting performance

Pozdrav!

Sem še ena izmed mnogih, ki že dolgo časa išče pravi puder zase. Imam mešano/mastno kožo, težave z ogrci. Prejšnji teden pa sem naletela na promocijo in ličenje Max Factorja v City Parku. Vižazistka mi je svetovala puder Lasting Performance. S prekrivnostjo sem izredno zadovoljna, malo me sicer skrbi, če ta puder maši pore? In v čem je spet problem. Po nakupu omenjenega pudra in po nasvetu vižazistke glede odtenka, sem doma ugotovila, da mi tako kot večina pudrov zopet vleče na roza. Imam odtenek Natural Bronze 109. Prosim, če mi lahko poveste, ali ima ta puder kakšen odtenek ki vleče malenkost na rumeno.? Namreč imam bolj rumenkasto oliven ton kože. Kje bi se dalo dobiti kakšen tester, ker v nov nakup se kar spet bojim iti, ker sem za to porabila že ogromno denarja. Vsak puder pa izpade doma (ko si namažen celoten obraz) ali na dnevni svetlobi popolnoma drugače.

Prosim svetujte mi.

Hvala.

lp…Manca

Pozdravljena
puder Lasting Performance je odlična izbira za omenjen tip kože. Lahko ste popolnoma brez skrbi, ker ne leze v pore in jih ne maši. Polek dobre prekrivnosti odlikuje ta puder tudi izjemna obstojnost in vlažnost.
Če vam odtenek 109 ne ustreza najbolje, probajte št.106 saj ima rahlo zlat podton. Ko boste preizkušali barvo je obvezno treba počakati kakšno minuto, da puder razvije pravi odtenek. Testerjev za omenjen puder pa se žal ne da dobiti.
Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close