Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice last minute-no name hotel

last minute-no name hotel

a mate kakšne izkušnje s tem? Kako se obnese? Mi zaupate svojo izkušnjo … hvala
Še vedno ne vem, kam na dopust, ko je pa tako vreme:(
LP vsem

ko prideš z letališča, ti povedo, kam so te nastanili … če ti je vseeno, kam prideš … potem kar zagrabi

Čisto odvisno od tvojih zahtev. Če si brez otrok in če je tvoj moto počitnic žur do jutranjih ur ter ti je čisto vseeno kakšno nastanitev boš imela (spala itak ne boš, ker boš žurala :-))) potem le zgrabi priložnost. Mislim, da moraš na take počitnice odriniti pripravljen prav na vse. In nobena stvar, ki ni taka kot si si jo ti predstavljal te ne sme spraviti v slabo voljo, kajti drugače imaš samo uničene počitnice.
Jaz imam preveč “zahtev”, da bi si lahko privoščila take počitnice. Verjetno se to spreminja tudi z leti, kajti včasih mi je bilo vseeno, če sem s sabo v hotel nesla spalko zaradi svinjarije, ko se mi je gnusilo spanje v postelji. Sedaj tudi ne bi šla nekam kjer ni klime, da bi se kuhala na 37 stopinjah ali več. In še in še bi lahko naštevala.
Sem pa že slišala, da je šel en par na take počitnice izven sezone in ker ni bilo nobene gužve sta dobila za isto ceno celo hotel s 4 zvezdicami. Nekateri imajo pač srečo!

NIKOLI VEČ NO NAME HOTEL.

mugi, ZAKAJ NE??!!

Morda boste imeli več sreče kot jaz. /glejte pod Kreta/. Gulet je reklamacijo zavrnil, ker je pač
to bila “zadnja minuta – no name”…

Želim veliko sreče in lep dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close