last minute – dovolj mi je
Sem mislila, da imam pocitnice ze v zepu. Aranzma sem ze placala, potem pa dobim obvestilo, da je zal samo eno mesto prosto. Jaz pa sem rabila dva. Adijo Djerba. Potem sem se zagnala naprej v klikanje po internetu. Za znoret. Kar mi je bilo v redu, vse je zal ze zasedeno, ali je prosto eno mesto. Kot zakleto. Pa sploh nisem tako zahtevna, samo terminsko omejena, pa morda malo varcna Gorenjka. Letos sem prvic poskusila na last minute varianto, ker je ta termin za dopust neplaniran (vsaj ena dobra tocka). Torej prvic last minute, pa najbrz tudi zadnjic last minute. Se bova pa z dragim vsedla v avto in sla v neznano. Morda pa ne bo tako slabo?
Dopust za krompirjeve pocitnice bom pa zacela planirati (in iskati variante za pot in spanje) ze septembra. Upam samo, da bom do takrat pozabila na to nocno moro.
Nič jamrat. Vzemita šotor, spalko in plinski kuhalnik, nabašita v pritljažnik še 2 brisači in kopalke in brezciljno na pot Predlagam Toskano in Z obalo Italije (če Hrvaška odpade zaradi kakršnih koli razlogov), morda J Francije ali Korziko, Sardinijo, Madžarsko z Blatnim jezerom. Če to naredita, bosta prišla nazaj z več vtisov in bolj zadovoljna, kakor če bi šla v Djerbo. Toda izbira je vajina.
Forum je zaprt za komentiranje.